Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
dianek po narodzinach to będą przyjemności. mnie boli wszystko ale nie ma czasu się rozczulac nad sobą. Teraz wiem dlaczego każda kobieta nie opowiada jak wygląda poród- to zwyczajnie trzeba przeżyć. Ale nagroda jest wielka. A nie wiem jak u Was dziewczyny ale ja 6 dni po porodzie mam 2 kg mniej niż przed ciążą. Gdyby nie skóra na brzuszku to powiedziałabym że mam talia osy.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nystatynę i jakieś smarowidło
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
U mnie waga jak z przed ciąży, ale chudnę
heheh, znam ten ból, nic nie widać na dole
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nic kompletnie nie widać, ani się ogolić, ani popatrzeć ani podetrzeć, podrapać też porządnie nie da
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
a teraz? zawroty głowy wynagradzają mi kopniaki po jelicie
jeszcze nie mam czasu na odpoczywanie... jutro oddanie projektu dla klienta (będzie na lodówkę i zmywarkę wymarzoną
i przy tym wszystkim pamiętać by się nie spieszyć, tylko na spokojnie, bez nerwów, tempem 2 mozolnych słoni...
btw - właśnie dostałam paczkę z herbatami kupionymi na allegro i... jestem w szoku
i ta pupeczka malutka
Gość: dianek
a Berni nawet się teraz pozwala głaskać po stopach, a nawet łapać za piętki
eh już się go doczekać nie mogę...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaa i pampersy i kupki
Gość: grusia
Oprócz tego laktator, nowe wkładki laktacyjne Avent wielorazowe i jednorazowe, wkladki laktacyjne BabyDream 3 opakowania, nowe nakłądki na piersi, nowe pojemniki na pokarm 240 ml Avent Via,2 butelki do przechowywania mleka Lansinoh, 2 opakowania herbatki na laktacje HIPP, 39 szt woreczkow do przechowywania pokarmu.
Info na PW.
I to spojrzenie gdy zaczna ssać pierś, takie błogie.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż poszedł do USC, a stamtąd wysłał sms - To drugie imię to miało być Halina? Wryy
Gość: mooniq82
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w 32tc, a wg rozmiarów synek jest jak w 34
No i dalej jeszcze biegam do klopa, ale czemu nie wiem ;(
Gość: grusia25
hehe he ja jestem 27 tygodniu a według rozmiarów to 30 tydzień masakra boję się ,że faktycznie urodzę dużego bobasa mam nadzięję ,ze nie pobiję rekordu mojej mamy czyli wagi brata 6,20kg
Gość: mooniq82
O kurcze Grusia to współczucia dla Twojej mamy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze mój waży już 2kg a ja przerażona, bo w sumie ja się urodziłam w 38tyg i ważyłam 2950...