Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: mooniq82
a jakie pampersy kupowałyście dla swoich noworodków?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam happy 1, pampersy new born 1 i haggis 1 gdy mój maluch się urodzil
Gość: ewachem
dla noworodka najlepiej kupic nr 2 (niewielka roznica, przynajmniej jesli chdzi o Pampersy). Mam na mysli noworodka o przecietnej wadze ok 3500g, nr 2 wygodniej sie zaklada. W nr 1 jest wyciecie na pepek, dlatego zakladajac nr 2 wystarczy wywinac u gory pampers. Ja tak robilam i bylo super. Pozniej przez zaledwie kilka tygodni nosil rozmiar 3, z ktorego momentalnie wyrosl, teraz jestesmy na rozm. 4 (maly ma 10 miesiecy). Rozmiar 4 a pozniej 5 jest najdluzej noszony przez dziecko
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koleżanka stosowała pieluszki biedronkowe Dada mówiła,że są tak samo dobre jak pampersy no i cena jest o wiele niższa. Używał ktoś takich?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)) ja mam jeszcze czas do namysłu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym razem ja sie z Toba nie zgodze. Dada premium kosztuja 27zl, jesli chodzi o cene to nie mozna porownywac Pampersow i Huggisow,moze i huggisy czy happy w promocji sa tansze ale pamperaki na pewno nie osiagaja cen w stylu 36zl. Takie ceny Pampersow w promocji byly w 2008 roku kiedy uzywal ich moj starszy syn.
Jesli chodzi o porownanie chlonnosci rozmiaru nr 1 i nr 2 pampersow to chyba troszke przesadzasz. Dlatego, ze male dziecko nie chodzi w pieluszce az sie cala napelni, takie dziecko czesto robi kupke, zmienia sie wiec Pampers dosc czesto. Prownywanie Pampersow jesli chodzi o chlonnosc dokonuje sie na rozmiarach wiekszych, bo wieksze dziecko potrafi wiecej zrobic
Tak ja uzywam, sa swietne. Pierwszy syn nosil Pampersy, bo wtedy jeszczew nie byly az tak drogie, i sie nie odparzal w nich, pozniej przy rozmiarze 5 tez przeszlismy za namowa kolezanki na Dada Premium. Teraz przy drugim synku od pocztaku (od rozmiaru 2) uzywam Dada premium i absolutnie wcale nie ma zadnych odparzen. Ale to nie regula, gdyz jedne dzieci odparzaja sie od pampersow a od Dady nie i odwrotnie. Trzeba sprobowac po prostu
Dzięki za odpowiedź. Koleżanki córka nie mogła nosiś Haggisów i jeszcze jakiś innych.Cały czas kupowała pampersy ale usłyszała od kogoś o pieluchach biedronkowych i stwierdziła,że żadnej różnicy nie widzi. Ja myślałam aby kupić te Haggisy z wycięciem na pępek też ale nawet nie wiem jakie będę miała duże dziecko
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Także trzeba wypróbować wszystko na własnej skórze.
Co do oryginalnych pampersów to może po 36zł nie ma ale za 48zł kupiłam opakowanie 108szt.
fryteczka
Postów 4284
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
dianek mi zrobiła lsitę, więc tej listy się trzymam, tylko musimy z mężusiem jeszcze pozerkać co i jak
Wracając do pampersów, to my używamy rozmiar nr.2, innych nie probowaliśmy, ale Kubuś dostał od znajomych Huggisy 3 i są na wszelki wypadek
Gość: dianek
nie mam gorączki, pierś nie jest zaczerwieniona, ale opuchlizna wyraźna i boli dość mocno... kompletnie nie wiem co mam robić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 oryginalne Pampersowe to już Mikołaj się ledwo mieścił gdy miał miesiąc i musieliśmy zmienić na 3.
Szybko rośnie ten nasz chłopczyk
A ile cm wzrostu mają wasze dzieciaczki lub jaki rozmiar ubranek noszą?
Bo my ubieramy 62 (choć już rzadko bo ledwo się mieści synek) i 68 - choć rozmiar rozmiarowi nierówny i niektóre 68 wyglądają jak 74.