Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te dzieci to wam rosną
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu synkowi też to mleko przepisała... Na szczęście nie musiał go pić... Zapach okropny i smak też
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12zł za jak dużo tego mleka? Kurcze kiedyś dzieci nie miały takich problemów, a przynajmniej nie w takim stopniu...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze pampersy możesz sprzedać np na allegro
Gość: emilka1705
herbatkę koperkową jej daje, ale też nie pomaga:( granulowane są od pierwszego miesiąca, a saszetkowe od 1 tyg. Niby wygodniejsze granulowane, ale w składzie na 1 miejscu GLUKOZA
Liwcia ma już 2,5 miesiąca:)
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla pocieszenia napisze ci że mój synek przesypia całe noce od 2 tygodni a ma skończone 2 lata
Mała spi ładnie tylko wczoraj przez dzień ją coś męczyło:)
Gość: katrin22
To coś mi się pomyliło, że Twoja Liwcia mniejsza
Kubusia też nie raz skręca, ale popurka i przechodzi. Ja też nie daję już granulowanych, bo ponoć 80% to cukier. Sama je piję, a małęmu z saszetki słąbiutką daję, na początku się krzywi,ale potem pije spokojnie.
Kawał chłopa z Twojego Kubusia
starszej granulowane dawałam od początku i może tutaj leży przyczyna tego że nie złapała sie za żadne skarby czystej wody, a zależało mi strasznie zeby taką piła.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja córcia pije prawie tylko wodę od 12 miesiąca, od kiedy zobaczyłam co dodają do Kubusia
niestety moja po radach położnej o wodzie z glukoza i mojej niewiedzy o cukrze w granulkach akceptuje tylko soki i słodzoną herbatę. Ma już 31miesięcy więc pewnie to się nie zmieni, a na różne sposoby się starałam. Młoda za to herbatkę bez cukru tak jak i wodę pije bez krzywusów i mam nadzieję ze tak zostanie. Z ciekawości: co dają do kubusia? Ostatnio zdziwiłam się, ale rodzinny zalecił mi picie własnie tego specyfiku.
Ja jak byłam w ciąży i teraz (bo karmię) unikałam napojów, przodowała woda, kompociki, herbatki, aczkolwiek od czasu do czasu szklaneczką coli nie pogardziłam, teraz tylko łyczka biorę od męża...
Na sylwestra planuję wypić z pół lampki szampana, oczywiscie po karmieniu, juz mi slinka leci
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę, nie jestem eko nawiedzona, ale nie cierpię glutaminianu sodu i syropu glukozowo-fruktozowego. Tym syropem słodzą kubusia. Wystarczy poczytać cóż to za cudo. Jak mała raz na jakiś czas wypije kubusia go to nic się nie stanie, ale nie chcę aby piła to codziennie...
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno przepiórcze jajka prawie nie uczulają.
fryteczka
Postów 4285
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tylko skąd wziąść takie jajka
JA na razie tylko żółtko mogę, ale tęsknię za ciuastem, np babką, a tam niestety potrzebne całe jaja.