Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
no i jak się pojawia dobre 'kup teraz' to szybciutko kupuję
trzeba sobie jakoś radzić w tym pięknym kraju, na kupowanie w sklepie mnie nie stać (tudzież po prostu szkoda mi kasy
katrin - z kiwi uważaj, zdrowe, ale też dość silny alergen, nie poleca się go łączyć z innymi produktami zawierającymi silne alergeny (ale jak się nic nie dzieje to oczywiście można wcinać
co do serów, jogurcików etc - próbowałaś produktów sojowych? mleko sojowe, jogurt sojowy etc? nie wiem czy można jeść soję bez ograniczeń jak się karmi (trzeba by dopytać/doczytać), ale mam kolegę, który nie wyrósł z uczulenia na mleko i ratuje się właśnie mlekiem i jogurtami sojowymi
sama osobiście też uwielbiam - ale raczej smakowe (wanilia, czekolada czy łączone z sokami, np. pomarańczowym)
Gość: onola
Gość: mooniq82
ten przepis jest dobry na przeziębiebie
i co do łóżeczka? pod czym/w czym śpią wasze maluchy?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niania nie używaliśmy bo mamy 1 pokój , kontroler oddechu też nie używaliśmy.
Co do spania to testowaliśmy na początku kołderkę i jak mały był malutki to pod nią spał ( teraz nie cierpi być przykryty od razu wywala kołdrę więc grubiej go ubieram i nie przykrywam) sprawdziliśmy też śpiworek ale z niego w ogóle nie mógł się wydostać i przekręcić i krzyczał w wniebogłosy więc leży w szafie
śpiworki jakieś mamy, kocyk też się znajdzie, poszewki trzeba kupić, może starczy na początek z łóżkowych rzeczy
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kontroler oddechu pediatrzy polecają, jeśli są ku temu jakieś wskazania medyczne. Podobno często zdarzają się fałszywe alarmy.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie na początek wystarczy kocyk my poduszki pod głowę nie używaliśmy na początku a potem trzeba się dostosować do tego co dziecko polubi
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No może dziwnie to napisałam ale leży w szafie śpiworek nie synek
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam podusię do łożeczka. Normalnie kosztuje ok 30 zł.
http://calydlamam...t-dla-niemowlat.html
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak dzieci są cwane
co do spania w łóżeczku - no u nas maluch niestety będzie się musiał nauczyć od 1 dni życia spać sam - mąż jest lunatykiem i niestety żadne dziecko w łóżku znaleźć się nie może
łóżeczka mamy 3 obecnie - jedno turystyczne (będzie na początku u nas w sypialni, bo nie będę biegała karmić do drugiego pokoju), a drugie łóżeczko będzie w pokoju dziecięcym (które to się jeszcze zobaczy)
a ta poduszka faktycznie niezły patent - zwłaszcza jak maluch ma spać sam
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie chcę zapoznać się z tematem. Wiem, że są takie - kilka drutów i siatka, ale są także całkiem ładne i wygodne
Gość: grusia
W lozeczku zamontowany mamy system LifeNest - dla mnie genialne, teraz gdy mala ma katarek doceniam jeszcze bardziej.
Dianek przygotuj sie na fałszywe alarmy z tym monitorem - psiapsióła kupila bo tez cos tam niby z serduszkiem miało byc i dla swojego swietego spokoju kupila. Swiety spokoj sie skonczyl przy ktoryms tam bezpodstawnym alarmie - wystarczy ze maluszek sie wygnie lub obruci ( u starszych dzieci )i bedzie poza zasiegiem czujnika a alarm sie aktywuje.Jesli chcesz temu zapobiec kup ale nie taki ktorego czujnik wkłada sie pod materacyk np Snuza-Możesz go zapiąć do pieluszki lub ubranka.
My mamy łozeczko turystyczne Coneco - wg mnie obowiazkowo musi byc materacyk normalny wtedy jest ok.
tanie nie było i wygląda trochę inaczej niż te które teraz są na allegro
nasze jest dość masywne, ma dwa kółka, a oprócz tego rozkładane, plastikowe płozy kołyski (grube, trwałe), w komplecie było z uchwytami
siostra przespała w nim ponad 3 lata
będę w najbliższych dniach na strychu to zerknę na nazwę firmy
aha - no i nasze łóżeczko nie jest jak większość powyżej 6 mieszący, tylko od 1 dni życia
przeżyło już 4 dzieciaków i jeszcze spokojnie drugie tyle przeżyje
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brzmi strasznie.... Nie lubię siemienia, a jeszcze przełknąć...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka