Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się że masz zapalenie to tak jak kobiety karmiące -za dużo pokarmu i nie odciągniętego i wtedy twardnieje i boli. Chyba powinnaś okład zrobić podobno z kapusty się robi ale nie wiem dokładnie, lub spróbować wymasować te twardawe miejsca. Jak nic nie pomoże to tylko doktor pozostanie i pewnie jakieś tableki...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś dużo osób polecało mi pampki z rossmana, niby identycznie jak pampersa, niestety po nich dostał syn tak okropnego uczulenia, że przestałam testować inne - dady miałam raz i mi nie pasowały, podobno w lidlu też są jakieś dobre, ale ak jak mówiłam, po rossmanie skończyłam testy i zostałam do końca na pampersa.
dianek weź liść kapusty włóż na chwile do zamrażalki, żey lekko go zmrozić, puźniej lekko pognieć tłuczkiem, lub nakłuj widelcem i obkładaj tak pierś- nie ma nic lepszego na stany zapalne
mam nadzieję że chociaż trochę pomoże
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to zapalenie to pomoże. ja miałam niezliczoną ilość zapaleń i antybiotyk nie pomagał tak jak właśnie kapucha
jakiś niemowlak by mi się przydał do pomocy, a tu Bernardzik jeszcze w brzuchu
no nic, walczymy...
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Chyba zatkały Ci się kanaliki, pomoże prysznic, letnia woda, i masaż. JA miałam taki problem w 2 dobie po porodzie.
OJ rośnie Wasz MIkołaj jak na drożdżach
Twój o 1kg większy to już ciężko na 2.
Właśnie nie wiem ile meirzy Kubuś, ale i 62, i 68 dobre, tak jak napisałaś, zależy jaka rozmiarówka. Osobiście wolę jak body są ciut za duże, bo nie uciska klejnotów
Jak kapucha i masaże nie pomogą, to laktator i odciągaj, będzie bolało, ale lepsze to niż antybiotyki i inne dziadostwa.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.itesco....01.2012/gazetka.swf
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co ile zmieniałyście okłady i jak długo można taki okład trzymać?
jak dalej będzie kiepsko to chyba mąż się pobawi w niemowlaka i pomoże...
zator zrobił się w 3 miejscach - widać już wyraźnie i lekkie zaczerwienienie w tych miejscach się pojawiło
nie ma to jak takie przygody w 30tc...
gorączki nie mam, więc źle nie jest, raczej stanu zapalnego nie ma, tylko zator
oksytocyny znacznie więcej dostarcza mi mąż, a przeciwwskazań do tego nie ma
póki co powalczymy sami - pojawiło się kilka kropel siary, te twarde miejsca przesunęły się w stronę brodawki - chyba coś się zaczyna ruszać
jeszcze godzinkę posiedzę w kapuście i spadam do wanny, może ciepły delikatny masaż jeszcze pomoże...
oksytocyna nie wydziela się w kobiecie podczas seksu - ona znajduje się w dużym stężeniu w spermie i bezpośrednio oddziałuje na macicę wywołując skurcze, dlatego seks może wywołać poród
czynników dostarczających kobiecie oksytocyny należy unikać jeśli jest jakiekolwiek ryzyko przedwczesnego porodu
u nas takiego nie ma póki co
a na pieszczoty bez ograniczeń mamy pozwolenie - sprawa przedyskutowana z lekarzem
więc delikatne pobudzenie jednej z piersi nie powinno zaszkodzić
ale w praktyce to jeden pieron - efekt taki sam
wracaj emanuelka do gości, ja też spadam, impreze czas zacząć
i również wszystkim życzę nowego roku lepszego od starego
Dużo zdrówka dla Was, i dla Waszych pociech!
a tak przy okazji, jeśli nie macie czasu na pieczenie, a macie ochotę na słodkie i macie duuużo jabłek, to zapraszam na mój blog, tam jest fajny przepis na szarlotkę, bez jajek, i bez nabiału
fryteczka
Postów 4284
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
mysle,ze dobry przyklad
Gość: grusia
Do siego
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka