Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie miałam takiego badania
Gość: grusia
My mamy ten plus ze pokoj przejsciowy i od naszego lozka do lozeczka malej sa jakies 2 metry bo spi przy scianie
Gość: katrin22
Miałam robiony wymaz w tym kierunku, jakoś 38 tc
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to mam fobię, że nie dożyję 38tc
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia dasz radę
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przy pierwszej ciąży nie miałam
MONIKA,a ty znasz płeć? Bo nigdy nie piszesz,a dziewczyny tutaj widzę ,że tak,pochwal się
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mi zostało 5 tygodni, czuję się jak słoń, wstać w nocy to tragedia, w nocy nie mogę się totalnie ułożyć, a jak cudem usnę to się zaraz budzę z bólu... Jak nie boli lewy bok i biodro to prawy, a jak nie to to kręgosłup i plecy lub żebra...
Gość: wera
zobaczcie dwa filmiki.
Gość: plocia
cieszę się że mnie ktoś rozumie,
po urodzeniu mam problem, idę do łazienki i mogę tam siedzieć nawet 15-20 minut,
nie pomagają mi ani śliwki świeże ani z kompotu, ani jabłka czy nawet popite wodą, a surówki to też nie bardzo, po prostu nie działa nic na mnie, mogę zjeść kapustę kiszoną, nawet zupę kapuśniaka i nici.
Lekarz mówił że przejdzie po ciąży ale jakoś niedługo miną 3 lata i nic się nie zmienia.....
a ostatnio słyszałam że siemię lniane pomaga, albo łyżeczka z 3/4 szklanki wody rozpuszczonej, albo dodane do sosów czy sałatek.
Może ktoś ma sprawdzone sposoby ? bo dłużej się tak nie da, a o kolejnym dziecku to w ogóle nie myślę, nie miałam tego problemu ani przed ciążą ani w ciąży - nadmienię iż miałam bóle krzyżowe i wszystko skupiło mi się w jednym miejscu....
Gość: katrin22
a Ty możesz wszystko, a i to zawodzi.
Ja od czasu do czasu stosuję czopki glicerynowe, pomagały mi w ciąży, i teraz też czasem ułatwiają.
Piję też rumianek, ale nie za dużo, by małemu nie zaszkodzić, kompoty z jabłek, no i chyba spróbuję też odrobinę tego siemienia lnianego.
Kup też syrop Duphalac, mi pomagał!
Gość: grusia
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hi hi
grazia1981
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi na usg przy pierwszej ciąży wyszedł synuś i jest nie było pomyłki,teraz czekam jestem dopiero w 13 tc więc mam czas,choć przeczucie,że będzie drugi chłopak
grazia1981
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luimig
Postów 557
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
Gość: dianek
2 dni okolicznościowego
2 tygodnie tak jak pisała luimig (pracodawca nie ma prawa odmówić urlopu ojcowskiego)
po za tym jeśli kobieta miała cesarkę lub jej stan po porodzie nie pozwala jej na pełną opiekę nad dzieckiem (np. jest chora, nie wiem ma grype na przykład lub podczas porodu straciła dużo krwi i jest bardzo osłabiona) to mąż może poprosić lekarza prowadzącego ciążę o zwolnienie na opiekę nad żoną i dzieckiem (zazwyczaj jest to 3-7 dni)
Gość: mooniq82
mamy takie samo przeczucie
Gość: dianek
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0