Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
kurcze witaminy biore jak mi się przypomni muszę się przypilnować.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tymi włosami to tak się nie martw
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o włosy proszę się nie martwić, to wypadanie ma związek z ciążą. Wtedy włosy zapominają o wypadaniu. Dopiero po trzech, czterech miesiącach po porodzie przypominają sobie, że mają określony czas życia, i wtedy wypadają i te z okresu ciąży, i te, które wypaść powinny właśnie teraz. Dlatego można mieć wrażenie, że jeszcze chwila i pojawi się łysinka. Na szczęście to zupełnie mylne wrażenie.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mam kupione troszkę ciuszków i nie wiem czy nie za dużo, a większość nówki kupione w Tesco firmy Cheerokee, które wcale tanie nie było... Zastanawiam się także jak niemowlę można wcisnąć w spodnie jeansowe
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się urodziłam z bioderkiem nie rozwiniętym do końca i przez kilka miesięcy z frejką mnie nosili
uwielbiam tescowe ciuszki
Jak już masz kupione to za i tak nic nie zrobisz:) wszystko wyjdzie w praktyce. Co do jeansów to wszystko zależy jaki jest czy miękki, czy sztywny. Moja mała ma takie jeansy z podszewką na wyjscia do kurteczki. Nawet ze szpitala ją w nich wybierałam. Ostatnio właśnie w tesco kupiłam jej takie świetne bojówki z cieniutkiego jeansu:)
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spodenki jeansowe są ok, jeśli projektant przewidział miejsce na pieluszkę
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mojej rodzinnej takie wypadanie może trwać nawet do dziewiątego miesiąca po urodzeniu
I nie za wiele można na te włosy używać póki się karmi... Tylko te suplementy dla karmiących. Babka w zielarni powiedziała, że nic mi dać nie może, póki karmię.
Na szczęście po 4 tygodniach przestały...
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję ze u mnie też mini bo mam ich tak mało jak jeszcze nigdy, ale łysinka jeszcze się nie pojawia.
Po pierwszej ciąży myślałam że będą wypadać, a jakoś tego nie zauważyłam za to teraz nadrabiaja.
mam za ramiona i nie dość że łysieje to jeszcze końcówki zaczynają mi się rozdwajać
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
emilka zrób sobie morfo, i wyjdzie, czy masz anemię, jeśli tak, to żelazo, i wtaminki dla karmiących, polecam Femibion, ja odpukac wczesniej byłam miejscami łysawa, a w czasie ciąży tak mi rosły włosy i na razie jeszcze się trzymają, zobaczymy jak długo, takich włosów jak teraz mam to nie miałam od czasów komunii
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To normalne, mój siostrzeniec przy płaczu zanosił się - nie łapał oddechu i lekarz powiedział, że to też normalne
emilka1705 mi włosy wypadały tak do 10 miesiąca, możesz kupić sobie odżywkę vax - w zielarskim lub aptece, czasem w kosmetycznych też są, nakładaj ją na mokre włosy, owiń folią i ręcznikiem o pochodź z nią tak z 30 minut, wg mnie to najlepsza odżywką jaką spotkałam. KIedyś było na niej napisane, że dla osób po chemioterapii, teraz już zmienili ten zapis
Moja siostrzenica też zanosiła się z płaczu, aż czasami siwiała, ale wystarczyło dmuchnac jej w buźkę a darła się znów normalnie. Kurcze, ale ten czas leci...pamiętam ja taką maleńka a ona ma juz 15lat. Mam nadzieję ze moje dziewczynki tak szybko mi nie urosną:)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostaną Ci peruki :d Ale pomyśl jaki wybór i codziennie inny kolor i inną fryzurę możesz mieć
jest jeszcze inna możliwość:) zrobic 2 (a raczej 3) dzidzia i włosy przestaną wypadać
eh, nie ma co na siłę chorób szukać