Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi od tygodnia też strasznie wypadają włosy - mały ma 2,5 miesiąca. Aż boję się je rozczesywać...
ale to chyba ze stresu jak mały był chory i tak strasznie krzyczał...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się urodziłam 13-tego i nie narzekam
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypadanie włosów po porodzie jest normalne. Ja bałam się że jak umyję włosy i je rozczesze po raz kolejny to zostanę łysa masakra była tyle włosów mi wypadało że garściami można było zbierać i to trwało całe 10 miesięcy ale kupiłam w aptece takie witaminy na włosy i paznokcie niestety nie pamiętam ich nazwy i w miarę się unormowało można te tabletki łykać jak się karmi
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz zaczełam znów brać te tabletki i zobaczymy, mam nadzieję że przestaną mi wypadać.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawda mi się oczyszczał kilka dni przed porodem ok 3 dni wcześniej
Gość: grusia25
co macie na myśli oczyszcza ?,tzn, co biegunka
Gość: grusia
Gość: grusia25
też bym tak chciała , strasznie się tego boję ,ze narobie w trakcie porodu jak moja siostra
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam biegunkę 2 tygodnie przed porodem
A co do lewatywy ja miałam ją robioną przed porodem w szpitalu nie wiem jak jest w innych szpitalach więc nie było strachu że coś się przydarzy. Grusia nie przejmuj się naprawdę poród to takie wydarzenie że lekarze są przyzwyczajeniu do różnych widoków to ich praca więc nic dziwnego się nie dzieje a człowiek jest w takim i stresie i niepewności co będzie i tak czeka na tą swoją upragnioną dzidzie że nawet nie ma czasu na to by myśleć że coś tam się przydarzy będzie dobrze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też robili w szpitalu lewatywę, ale po tym ciągle biegałam do toalety bo miałam parcie no i bałam się że coś mi się przydarzy w trakcie porodu, aż w końcu położna zabroniła mi chodzić do toalety
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez 1 okres nie powinnaś u używać tamponów a później już możesz
Wiesz rozumiem ze wypadki sie zdarzaja ale jesli mozna tego uniknac to czemu tego nie zrobic prawda ?Porod wsrod kałowej masy nie jest przyjemny ani dla lekarza,ani poloznej, rodzacej i osoby jej towarzyszacej a i do bezpiecznych nie nalezy - kontakt z kalem moze powodowac zakazenie u maluszka.Ja widze jeszcze jeden plus lewatywy - po porodzie pojscie do WC na dluzej nie jest niczym przyjemnym a lewatywa moze odwlec ten moment na czas gdy jestesmy juz mniej obolałe .
Gość: mooniq82
Gość: mooniq82
nocowaliśmy w 3 miejscowościach Polańczyk, Ustrzyki Górne i Przysłup. w Przysłupiu spaliśmy u fajnej kobietki,do której można pojechać nawet z małym dzieckiem
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie zgadzam się z Tobą i mimo iż też nie jako się trochę wstydziłam i bałam tej lewatywy to pomogła i na czas porodu i na czas po nim