Konkursowiczki w ciąży

Gość: katrin22

#4948571 Napisano: 11.01.2012 05:32:47
Kurcze to ja długo się starałam, kiedy odpuściłam psychicznie to się udało, ale tak się często zdarza.
dianek, u Ciebie to niezłe jajca, ciekawe jaki uczony stwierdził tą niepłodność emotka
0 0

Gość: dianek

#4948583 Napisano: 11.01.2012 05:47:11
wszyscy emotka moja była gin, internet (sprawdziłam sobie co te wyniki znaczą oczywiście) no i mój obecny gin tylko zrobił wielkie oczy emotka

wyniki mi wyszły jednoznaczne.. więc cóż, albo w laboratorium pomylili próbki, albo Bernard bardzo chciał zaistnień i moja niepłodność go nie interesowała emotka
0 0

#4948588 Napisano: 11.01.2012 05:50:50
dianek, a może to CUD emotka
0 0

#4948600 Napisano: 11.01.2012 06:05:25
katrin22 napisał(a):

myślisz, że to ten, który tusk zapowiadał ? emotka

mąż stwierdził, że to nie żaden cud tylko prawdziwa miłość... szczególnie, że tamta noc była prawdziwie szalona, o żadnym dzieciaku nie myśleliśmy... w ogóle nie myśleliśmy emotka Noc Kupały (dla nas - ludzi szanujących i nawet nieco praktykujących słowiańskie tradycje noc o szczególnym znaczeniu - w końcu to prawdziwe święto miłości emotka ), duuużo dobrego wina i ten niesamowity klimat... sorry, ale wszystkie medyczne wymysły się chowają w takich momentach emotka emotka
;)
0 0

staszek

#4948602 Napisano: 11.01.2012 06:08:04
dianek napisał(a):

no to ja ładnie zaszalałam z tymi 2 miesiącami emotka a z grona chyba tylko ja mam na papierze potwierdzoną niepłodność i w ogóle w ogóle ciąża dla mnie nie możliwa emotka

ależ się cieszę, że te wyniki badań odebrałam dopiero po potwierdzeniu ciąży u gina nieświadoma żadnych zaburzeń...

to łaska boska, że odebrałaś po tym, jak już wiedziałaś o ciąży. Można się wtedy nieźle zblokować i załamać
0 0

#4948632 Napisano: 11.01.2012 06:19:59
dianek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

mąż stwierdził, że to nie żaden cud tylko prawdziwa miłość... szczególnie, że tamta noc była prawdziwie szalona, o żadnym dzieciaku nie myśleliśmy... w ogóle nie myśleliśmy emotka Noc Kupały (dla nas - ludzi szanujących i nawet nieco praktykujących słowiańskie tradycje noc o szczególnym znaczeniu - w końcu to prawdziwe święto miłości emotka ), duuużo dobrego wina i ten niesamowity klimat... sorry, ale wszystkie medyczne wymysły się chowają w takich momentach emotka emotka
;)

Ja też pamiętam tę owocną noc
emotka
Mówiłam do męża, że już na pewno zaciążyłam, aOn przytanknął z uśmiechem, do dziś mu mówię: a nie mówiłam emotka
0 0

Gość: kotek11

#4948659 Napisano: 11.01.2012 06:33:36
katrin22 napisał(a):

dianek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

;)

emotka
Mówiłam do męża, że już na pewno zaciążyłam, aOn przytanknął z uśmiechem, do dziś mu mówię: a nie mówiłam emotka

ja tez pamietam jak mloda poczelismy emotka dzien wczesniej chlopa z domu wyprowadzalam...jeszcze torby mu laskawie chcialam pakowac...a po 24 godzinach trzeba bylo sie pogodzic emotka
0 0

Gość: mooniq82

#4948669 Napisano: 11.01.2012 06:38:14
kotek11 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dianek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

;)

emotka

ja tez pamietam jak mloda poczelismy emotka dzien wczesniej chlopa z domu wyprowadzalam...jeszcze torby mu laskawie chcialam pakowac...a po 24 godzinach trzeba bylo sie pogodzic emotka

u mnie wystarczyła zmiana klimatu emotka nie ma to jak wakacje w Bieszczadach emotka
0 0

#4948677 Napisano: 11.01.2012 06:41:48
no... my tej nocy tylko część pamiętamy szczerze mówiąc - na szczęście się dość uzupełniamy z informacjami emotka
w ogóle... nie wiem jak to się stało ale nawet w liceum tak nigdy nie zaszaleliśmy (choć z imprezami wtedy było bardzo ostro), jak tamtej nocy
i to tylko we dwójkę jak jakieś zakochane szczeniaki, które się na nockę z domu wyrwały emotka

w ogóle ten czerwiec gruby był... dużo slajdowisk, wypadów w góry, jeszcze kumpel w holandii był w międzyczasie i impreze po powrocie zrobił emotka

może to to szaleństwo mnie uzdrowiło emotka bo coś magicznego jednak w nim było emotka
0 0

#4948691 Napisano: 11.01.2012 06:46:33
Ja pamiętam jak mi wszyscy dzidzi na Sylwestrze życzyli emotka i w lutym(miesiąc miłości) udało się emotka
Tylko nie wiem, czy to był 4 luty, czy 6, ale oba były z mega fajerwerkami emotka
0 0

#4948698 Napisano: 11.01.2012 06:48:35
mooniq82 gdzie dokładnie byłaś w tych Bieszczadach, mi się marzą tam wczasy. I gdzie nocowaliście ?
0 0

agusia147

#4948834 Napisano: 11.01.2012 07:55:26
grusia25 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

staszek napisał(a):

Po jakim czasie od decyzji o dziecku zaszłyście w ciążę? Pytam na razie z ciekawości emotka

aż 1,5 roku starań...

4 długie lata, a najważniejsze ,że się udało emotka

U mnie 10 miesięcy emotka

katrin22 napisał(a):

Ja przed ciążą aż 70,5 emotka wzrost 166, pod koniec ciaży 83kg, teraz 69,5 i mam nadzeję, że do 65 dojdę do wiosny, a marzy mi się 60kg, 3 lata temu tyle ważyłam i dobrze się wtedy czułam.
Marzenie moje emotka ))

Ja na razie 4 kilo na plusie od wagi wyjściowej, jeszcze 4 tygodnie.

A co do glukozy po 75g, to lekarze mają jakąś nową metodę i robi się tylko dwa ukłucia, jedno po godzinie, a drugie po dwóch.
0 0

agusia147

#4948838 Napisano: 11.01.2012 07:57:22
katrin22 napisał(a):

dianek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

;)

emotka

Ja też pamiętam tą noc emotka Akurat teściu nas odwiedził i spał za ścianą emotka
0 0

#4948852 Napisano: 11.01.2012 08:06:11
agusia ale Ty malusio przybrałaś, tak się pilnujesz??
0 0

#4948861 Napisano: 11.01.2012 08:15:20
agusia chyba przez mdłości sporo zrzuciła z tego co pamiętam emotka
0 0

#4949861 Napisano: 12.01.2012 11:19:13
dianek, dobre takie nosidło?
http://www.kidsco...umi_-_Dark_Blue.html
0 0

#4949904 Napisano: 12.01.2012 11:49:43
katrin22 napisał(a):

średnio emotka nóżki wiszą prosto - powinno być zgięte w kolankach pod kątem ok 90 stopni
a druga sprawa - nie ma pasa biodrowego dla rodzica, wszystko nosisz na dwóch cienkich paskach na ramionach - będzie bardzo gniotło
0 0

#4949916 Napisano: 12.01.2012 11:57:09
dianek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

średnio emotka nóżki wiszą prosto - powinno być zgięte w kolankach pod kątem ok 90 stopni
a druga sprawa - nie ma pasa biodrowego dla rodzica, wszystko nosisz na dwóch cienkich paskach na ramionach - będzie bardzo gniotło

to w takim razie dobre na starsze dziecko.
Tam są jakieś wkłady, ale ne wiem dokładnie bo nie widziałam, a mama m taki w Niemczech kupiła, aż za 10 euro, bo była promocja, no nic na wiosne Kubuś już większy to powinno już nie zaszkodzić.
0 0

#4949924 Napisano: 12.01.2012 12:01:42
no jak za 10 euro to spoko emotka
przyjedzie to spróbujesz, najważniejsze żeby nie nosić dziecka twarzą do świata tylko do siebie emotka
0 0

#4949943 Napisano: 12.01.2012 12:14:14
dianek napisał(a):

no jak za 10 euro to spoko emotka
przyjedzie to spróbujesz, najważniejsze żeby nie nosić dziecka twarzą do świata tylko do siebie emotka

No właśnie nie przepłacone emotka
0 0