Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dianek, u Ciebie to niezłe jajca, ciekawe jaki uczony stwierdził tą niepłodność
Gość: dianek
wyniki mi wyszły jednoznaczne.. więc cóż, albo w laboratorium pomylili próbki, albo Bernard bardzo chciał zaistnień i moja niepłodność go nie interesowała
myślisz, że to ten, który tusk zapowiadał ?
mąż stwierdził, że to nie żaden cud tylko prawdziwa miłość... szczególnie, że tamta noc była prawdziwie szalona, o żadnym dzieciaku nie myśleliśmy... w ogóle nie myśleliśmy
;)
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to łaska boska, że odebrałaś po tym, jak już wiedziałaś o ciąży. Można się wtedy nieźle zblokować i załamać
Ja też pamiętam tę owocną noc
Mówiłam do męża, że już na pewno zaciążyłam, aOn przytanknął z uśmiechem, do dziś mu mówię: a nie mówiłam
Gość: kotek11
ja tez pamietam jak mloda poczelismy
Gość: mooniq82
u mnie wystarczyła zmiana klimatu
w ogóle... nie wiem jak to się stało ale nawet w liceum tak nigdy nie zaszaleliśmy (choć z imprezami wtedy było bardzo ostro), jak tamtej nocy
i to tylko we dwójkę jak jakieś zakochane szczeniaki, które się na nockę z domu wyrwały
w ogóle ten czerwiec gruby był... dużo slajdowisk, wypadów w góry, jeszcze kumpel w holandii był w międzyczasie i impreze po powrocie zrobił
może to to szaleństwo mnie uzdrowiło
Tylko nie wiem, czy to był 4 luty, czy 6, ale oba były z mega fajerwerkami
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie 10 miesięcy
Ja na razie 4 kilo na plusie od wagi wyjściowej, jeszcze 4 tygodnie.
A co do glukozy po 75g, to lekarze mają jakąś nową metodę i robi się tylko dwa ukłucia, jedno po godzinie, a drugie po dwóch.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też pamiętam tą noc
http://www.kidsco...umi_-_Dark_Blue.html
średnio
a druga sprawa - nie ma pasa biodrowego dla rodzica, wszystko nosisz na dwóch cienkich paskach na ramionach - będzie bardzo gniotło
to w takim razie dobre na starsze dziecko.
Tam są jakieś wkłady, ale ne wiem dokładnie bo nie widziałam, a mama m taki w Niemczech kupiła, aż za 10 euro, bo była promocja, no nic na wiosne Kubuś już większy to powinno już nie zaszkodzić.
przyjedzie to spróbujesz, najważniejsze żeby nie nosić dziecka twarzą do świata tylko do siebie
No właśnie nie przepłacone