Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się za bardzo bałam... A czytałaś o liściach malin?
Gość: emilka1705
ja troszkę porobiłam zapasów np. pomimo tego, że szpital zapewniał ubranka zabrałam 1 zestaw. Dzięki temu byłam spokojniejsza, a jakby ubranka okazały się potrzebne (gdy rodziłabym w innym szpitalu) mąż mógłby mi dowieść. Ehh niedawno ja tu panikowałam nad tym co zabrać do szpitala a tu obok mnie spi już 3 miesięczny bobas
nic nie dają
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej sprawdzić lub zadzwonić do danego szpitala i spytać u nas trzeba wszystko mieć dla siebie i dziecka bo w szpitalu nie dają nic
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam listę ze szkoły rodzenia ale tam np nie piszą nic o smoczku a przydałby się
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u nas też nic o smoczku nie pisało a nie planowałam używać ale synek miał odruch ssania i musiał mieć smoczek więc teraz na pewno go wezmę
u nas niedrapki były zakazane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w którym szpitalu rodzisz?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba się skuszę i zapakuję nożyczki... Mój też miał długie pazurki i się drapał... A wcześniej o tym czuciu nie słyszałam
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 2...
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas niedrapki były obowiązkowe jak widać co szpital to inny obyczaj
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łóżeczko mąż skręcił twierdząc, że trzeba się przyzwyczajać, zamieniliśmy sie stronami w łóżku, żebym była na wylocie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: grusia25
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Facebooku na profilu http://www.facebo...=app_224145177605309 Dziś chyba ostatni dzień
Haha co te biedne chłopy z nami mają
Gość: dianek
boli, dzisiaj szczególnie
miednica też boli
Bernard ma zabawę w odpychanie się nogami od moich żeber i wciskanie głowy gdzieś tam nisko nisko na dole - jeszcze nią kręci, a mnie skręca
Gość: grusia25
ufff troszkę się uspokoiłam myślałam,że ze mną coś nie tak, wizyta za 2 tygodnie ,a ostatnio jak byłam to Pani doktor mówiła ,ze wszystko w porządku,że szyjka trzyma i oby tak dalej. Ale ten ból czasami to masakra - ja bólu porodowego sobie nie wyobrażam