Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh ja tez nie wyobrażam, dlatego wybrałam szpital co znieczulenie daje za darmo
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: grusia25
\
teraz w większości szpitali znieczulenie bezpłatne każda kobieta ma do niego prawo tylko czasami trzeba się upomnieć,kurcze a ja właśnie się troszkę boję tego znieczulenia,znam kobietkę której znieczulenie ,źle podali i jest sparaliżowana- ale chyba bardziej jednak boję się nadal tego bólu i tez poproszę o to znieczulenie ehhh tak czy siak to na samą myśl sr.m po gaciach
Gość: emilka1705
co do bólu krocz to chwilami wydawało mi się ze młoda zaraz wypadnie:) beznadziejne uczucie:(
o kurcze 800zł - masakra
Gość: dianek
grusia nie walcz z bólem, nie myśl o bólu to przestanie tak przeszkadzać
jak się walczy z bólem to boli jeszcze bardziej, a jak się jemu poddaje to przestaje boleć - szukaj pozytywów w okół, a nie myśl o utrapieniach
oczywiście jest to niełatwe i wymaga ćwiczeń, ale w życiu czasami bardzo się przydaje
mnie krocze i miednica boli już od kilku tygodni, z lekarzem skonsultowane, nic się nie dzieje, chudzielec jestem więc się rozciąga.. więc boli
na krocze pomaga masaż krocza (jak go zrobić - filmików dużo na necie) i od razu przygotowuje do porodu
a na miednice pomaga leżenie/siedzenie, nie pomaga chodzenie
ja o znieczuleniu w ogóle nie myślę... zupełnie się bólu nie boję - parę razy w życiu coś bolało mnie bardzo i wątpię by ból porodowy był gorszy, bo nie jest bóle bez sensu, tylko zdecydowanie bólem z bardzo dużym sensem
w Krakowie chyba już wszędzie dają za free
Gość: quaqua
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mooniq82
u mnie też ma być dziewczynka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nic nie wiadomo, z dziewczynki często chłopcy wychodzą przy porodzie
byłam w sobotę na tych badaniach prenatalnych i lekarka powiedziała,że jest bułeczka więc na 100% będzie to dziewczynka
Gość: katrin22
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego, co pamiętam są miasta, w których jest... Wrocław chyba... Wiem, bo kiedyś sprawdzałam. PRzynajmniej było w zeszłym roku...
zależy od szpitala
w Krakowie w Ujastku już od dawna znieczulenie jest za free, nie wiem od kiedy dokładnie, ale parę lat już będzie
gdzieś tam się chyba jeszcze płaciło 250zł za same medykamenty (anestezjolog już był za free)
ale teraz chyba wszystkie szpitale w Krakowie robią za darmo
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę,że teraz są takie sprzęty USG,że pomyłka zdarza się rzadko.Ja też chciałabym już znać płeć,ale jeszcze muszę poczekać,czekam na pierwsze ruchy dzidzi i na razie nic w czwartek mam wizytę i usg,więc czekam
a ja to jestem w szoku ,że w innych miastach jest płatne
z tym że to też było z 1,5 roku temu już
ale 800zł?!
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle kosztowało parę lat temu u nas, ale później się wycofali i wogóle nie było dostępne. Jak rodziłam w 2010 nie było mowy o znieczuleniu i pewno dalej tak jest....