Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
dla maluszka można też zwykłe wkłady - tak jak teraz katrin stosuje, tylko one z czasem zaczną być za mało chłonne, bo wiadomo dzieciak sika coraz więcej
no i koniecznie z wkładką mam sucho lub sucha pupa żeby się dzieciak nie budził
ewentualnie napisz ile Twój brzdąc już waży i czy chłopak czy dziewczynka bo kurcze nie pamiętam to poszperam gdzie teraz promocje i co się opłaca kupić na próbę (bo katrinowe Flipy z wkładami są dość drogie i pojedynczo się nie opłaca kupować)
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prostu każdy ma inna skórę a pupka Mikusia zdrowa i piękna
Mikołaj nosi 4 już dlugi czas a znajdą się zawsze w promocji
cHOÆ nie zaprzeczam że być może kiedyś spróbuję gdy będzie więcej czasu no i kasy bo podejrzewam że kilka ich na raz trzeba kupic.
na razie wy testujcie i dajcie znać jak wam idzie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak czytam Twoje radosne posty to mój strach gdzieś ucieka do kąta
Gość: katrin22
Ja mogę polecić to co ja mam.
Flipp plus wkład mam sucho w promocji kosztuje 75zł.
Otulacz Flipp zmieniasz co 6 zmian wkładów, czyli dobrze mieć 2 otulacze.
Wkłady zwykłe kupiłam na allegro po 6,50
Pojedynczo się nie opłaca zbytnio.
Ale możesz kupić ze 3 kieszonki i do tego wkłady, to na 6 zmian starczy.
http://allegro.pl...dem-i2075373429.html
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na noc można dać wkład mam sucho i jeden zwykły.
Jest duuużo możliwości.
Proszki antybakteryjne są drogie, ale daje się ich małą łyżeczkę do proszku dla dzieci, nie daję się żadnych płynów zmiękczających.
Jak już napisałam wyżej, to nie jest pracochłonne, tylko tak wygląda
Jak Twoja starsza córa nie nosi już prawie pieluch to możesz kupić tą kieszonkę z Bobolidera, bo nawet jak siknie to nie przecieknie
Możesz teraz pokupować trochę i od razy przetestować na starszej, a potem malutka może je nosić
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba poczekam jeszcze aż maly podrośnie
benasia tu nie ma co liczyć - wypasiony zestaw wielorazówek na cały okres pieluchowania to ok. 600zł razem z papierkami jednorazowymi i proszkami (a w zasadzie dodatkami do proszków, bo to się tylko dosypuje odrobinę do normalnego proszku do prania)
woda, prąd, czas? przecież pieluchy dokładasz do normalnego prania, nie pierzesz tego specjalnie, nie namaczasz ani nic, więc ciężko to doliczać, chociaż chyba na forum pieluszkarni był tatuś, który policzył te koszty i jeszcze to podzielił na jedną pieluszkę
a pampersy - za 600zł kupisz pieluch na cały okres pieluchowania wliczając w to jeżdżenie do sklepu, wyrzucanie śmieci i kremy na pupe (bo przy wielorazowych nie kremujesz niczym)?
chyba nie
no ale co kto używa to zupełnie indywidualna sprawa, ale moim zdaniem powinno się więcej mówić o zdrowszych sposobach pielęgnacji dzieci - mówię tu nie tylko o pieluchowaniu, ale też o karmieniu, higienie, spacerach etc.
za granicą mama jak rodzi malucha to dostaje kupę materiałów na te tematy - a u nas chyba nic
a u nas mama musi się dowiadywać i próbować za własne pieniądze
szwagierka w Brukseli dostała całe pudło próbek pieluch wielorazowych, poradników nt żywienia naturalnego (przepisy na domowe papki, info o przechowywaniu etc.), a nawet kupony na darmowe warsztaty z noszenia dzieci w chustach, masażu czy nawet łatwego usypiania...
to że z tego nie skorzystała w ogóle to inna sprawa - w końcu Polka
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo one cene mają super, tylko wiem, że przy noworodku może być kłopot z regulacją, ale ze starszym brzdącem już na pewno nie
sonata tylko nie kupuj za ładnej bo później nie będzie chciała jej oddać
te w wersji minkee http://allegro.pl...bra-i2076501981.html są mięciutkie w dotyku i do tego mają mega wzory
akurat teraz na all mało wzorów ale oni co jakiś czas dorzucają więcej.. i się pojawiają krówki, motylki, koniki etc
cena mniej ważna
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A roboty na prawdę nie ma z nimi
beniaminowa