Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
rogal do spania (później również do karmienia) + nowy otulaczek dla niemowlaka za 50zł!
http://allegro.pl...tis-i2092081458.html
cena rewelacyjna, więc podrzucam, może któraś się skusi
ja sobie ciąży bez rogala nie wyobrażam - chyba bym nie spała ze 3 miesiące gdyby nie on
ale swojego nie sprzedam - za bardzo się do niego przywiązałam
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee mój ma 3 lata i karzą czekać
Pediatra pokazywała, że tak czasami bywa, że dziurka jest ok i w końcu się odklei.. Urolog powiedział, że do 4 r.ż. to jest normalne.. i sama juz nie wiem czy czekać czy nie..
zgłupiałam normalnie..
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
Gość: cytrynkowa
tez licze na tożemoja podwoi w 3 miesiącu:)
Urodzila się to miala 3 kg, w zeszłym tygodniu 5 i troszeczkę więc przez miesiąc może dobije ten kilogramik
Moja mała właśnie zżera kocyk:/
Gość: cytrynkowa
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tu masz łatwiej z dziewczynką
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moj zżera systematycznie raczki
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: ola2493
Wiesz co Agusia, nie obraź się, ale często czytam ten wątek i coraz częściej mam wrażenie,że masz 16 lat albo jesteś na jakimś haju
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama żeś na haju
Gość: ola2493
Agusia, nie Ty będziesz decydować o tym gdzie się mogę wypowiadać ok?
Teściowie mili-be
Azjaci-żółtki-czyli rasizm
Rodzice dbający o higienę okolic intymnych synka- pedofile.
No ludzie zastanów się
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
efelinkaaa czekaj
mój kuzyn miał stulejkę do 5 roku życia (taką nietypową, bo część była zwężona, a część przyklejona)
zanim poszedł do zerówki sama zniknęła i z tego co wiem to dzisiaj nie ma żadnych problemów i obyło się bez zabiegu
natomiast gdyby się zaczęły robić jakieś infekcje to chyba bym na twoim miejscu nie czekała... jak nic się nie dzieje to spokojnie
katrin - dziwisz się że płakał? zapytaj się twojego męża, czy by mu nie chciało się płakać gdyby był mały a jakaś baba by mu TAM grzebała...
kurcze, tak sobie myślę, że obsługa małego siusiaka to dla mnie też jeszcze zagadka.. jakoś zawsze się w rodzinie dziewczynkami opiekowałam, mało kuzynów mam (jest jeden co ma 5 lat, ale jakoś zmienianie mu pieluch mnie ominęło o kąpielach nie wspominając)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściowie upierdliwi - be
Azjaci żółtki - tak jestem rasistką, tak samo jak murzyni - asfalty i inne takie, ich miejsce jest w ich krajach a nie się u nas panoszą i zabierają miejsca pracy nam - Polakom!
Nie napisałam, że pedofile! Naucz się czytać!
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj to chyba przez moją literówkę bo jak szybko bo mały wzywa piszę lub mam małego to nie biorę pod uwagę ą, ę, ś itp. ale fajne skojarzenie miałas
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, Ola2493, mnie to czasami wkurza, że to wątek dla kobiet w ciąży, bo się w język trzeba gryźć
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem Wam jeszcze, że jak synek miał 1,5r poszłam prywatnie do innego lekarza. Chciałam skontrolować ten problem. Pani (starej daty) złapała się za głowę i mówiła, ze zaniedbałam problem, że jak mogłam nie odciągać, że dziecko cierpi, że tam się bakterie zbierają i inne takie. Byłam przerażona.
Babka złapała siusiaka i na siłę próbowała pomóc.. Synek zaczął krzyczeć, więc kazałam jej przestać i uciekłam stamtąd bardzo szybko. Troszkę jednak zaszkodziła synkowi.
Nasza Pani doktor powiedziała, że nic na siłę, że u takich małych dzieci jak nie da rady - nie ruszać lepiej, bo każde naderwanie, pęknięcie przynosi odwrotny skutek - wszystko się zabliźnia i dziurka jest jeszcze mniejsza..
Wybaczcie, że pisze o tym tak wprost, ale nawet nie mam z kim pogadac o tym. Żadna z koleżanek i siostra też - nie miały tego problemu tak długo. Zostaje mi tylko pediatra i urolog (ale nie dziecięcy), którzy każą czekać.. I własnie zastanawiałam się jak długo i czy to ma sens jakiś
Akurat niedaleko mojej okolicy są fabryki LG, Dong-Yang, Tochiba i oni zatrudniają setki ludzi i raczej nie zabierają nam pracę tylko dają.
benasia mi ciężko nakarmić małego, bo pcha rączki do buzi w tym czasie, albo odpycha butelkę.
Już nie wspomnę o gadatliwości, ostatnio się rozgadał.