Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ty całkiem zsuwasz? ja tylko troszkę bo nic na siłe, nie chcę mu zrobić krzywdy... nie widze żeby tam coś było...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
będą dobre i na 7kg i na 16 kg również
i wracam do prasowania... ta kupa ciuchów w ogóle się nie zmniejsza
Gość: agulecece
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak ma się wysunac? tak jak dorosłemu mężczyźnie? ja mojemu małemu nie odciągam tak napletka bo się boję że będzie boleć...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tam napisałaś co musi być? tzn żebym wiedziała że np do tych kupić to a do tych to
a te AIO to jakie są? one są najlepsze?
no wlasnie nie wiem?nikt mi nigdy nie pokazywal jak to ma wygladac,a pierwsza mialam córcie
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ciezko sie wysuwa . ja na poczatku tego nie robilam, przyznaje,ze nie wiedzialam ,ze tak trzeba robic. dopiero ciocia ,ktora ma synka przy kapieli pokazala mi co i jak
no i jeszcze specjalne ukladanie siusiaczka w pieluszcze zeby nie bylo problemu ze zstapieniem jaderek.
Gość: dianek
wszystko napisałam
AIO to All in One - dobre na noc i na spacery, dzieciak sika, sika, sika, jak cała mokra to wrzucasz do pralki i już
Ubiera się to i rozbiera jak pampersa, tylko nie wrzucasz do kosza, tylko do pralki
dwie wersje AiO też są w wiadomości do agasiam
ide, bede za jakiś czas jak coś
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za każdym razem coraz więcej i powinno być ok.
Lepiej teraz powoli to robić ( ale uważać, żeby nie zrobić krzywdy) niż później martwić się.
Mój siostrzeniec miał problemy i niestety musiał mieć zabieg jak miał coś koło 1,5- 2 lat
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli z jednej stony są dobre AIO a z drugiej chyba bym chciała coś co tylko środek będę wymieniac bo nie moge kupic iles na raz tych całych na zmianę....
Gość: katrin22
oj tam cewnik, najgorsze jest wyprostowanie się
Gość: agasiam
potwierdzam, ja mam taki z frotte i sama kąpie małego od urodzenia, a nie miałam wprawy.
kurcze a mi pani pediatra nic nie kazała robic z siusiakiem tylko przemywac( na razie jak powiedziała)
http://www.mamope...rowie/higiena-penisa
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Teraz lekko będę zsuwać, ale bardzo delikatnie.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak pedofilsko jakoś brzmi
No wiesz....to tylko niemowlęcy siusiak, nie da się go nie dotknąć np. przy wycieraniu, czy ułożeniu w pieluszce, będziesz miała synka to sama zobaczysz