Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
dianek być może coś krzywo założyłam.
Zobaczymy czy prawda z tymi wkładami
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytam jak wrócę z poczty i zakupów
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
uważam że temat warty zainteresowania więc go przedstawiam
nie wiem czy zaczniemy od razu z wielorazówkami - przy okazji wizyty w szpitalu pogadaliśmy o pieluchach z położną, szpital pieluchuje tetrą lub pampersami, na życzenie pieluchuje również nowoczesnymi wielorazówkami, ale oni profilaktycznie wszystkie noworodki smarują Linomagiem - a przy wielo się nie powinno
kupiliśmy małą paczkę ekologicznych jednorazówek (takich bez tego syfiastego żelu), bierzemy ją ze sobą i bierzemy też mały zestawik wielo
na początku Bernarda wpakuje się w te jednorazowe, natomiast gdy będę miała siłę sama w 100% przewijać młodego to od razu dostanie wielorazówkę i krem się odstawi
zobaczymy jak z tym szpitalem wyjdzie, nie chce żeby jakaś zawieszona pielęgniara mi zatłuściła pieluchy bo później ciężko je odtłuścić i nie chłoną
ewentualnie za dnia jak będzie ze mną mąż, to młodego się będzie trzymało w wielorazówce, a na noc dostanie ekologicznego pampka - bo pewnie wtedy z przewijaniem będą pomagały pielęgniarki
albo Kuba tak się wiercił, że poprzestawiał
jak podrośnie to nie będzie się już tak przestawiało wszystko bo otulacz będzie ściślej przylegał do ciałka
btw - Bernard się obudził, nie wiem czemu on dzisiaj nie śpi w ogóle
w smyku się pojawiły wielorazówki!
http://www.smyk.c...sort&x=0&y=0
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kwejk....428/przeoczenie.html
dianek, fajne,ale na rzepy.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
W PROMOCJI DOSTÊPNE MLEKO BEBILON 2 3 i 4. Bebilon Junior 3
hehe, zaraziłyśmy Cię wielorazówkami
Dobrze, że Pepti jest refundowane.
sonata spokojnie! jakoś urodzisz, miałaś CC to chociaż wiesz co Cię czeka
Gość: cytrynkowa
Len jestem więc zostanę przy pampersach. Często je zmieniam wiec nie ma problemu z odparzeniami.A ma wieczór przed kąpielą pozwalam malej fikać bez pieluszki na łóżku i na podkładzie. Mala moja co chwile sie budzi wiec chyba dzis znowu nie popisze:/
Moja lekarka nie widziała nawet skazy! i twierdziła, że mleko matki nie uczula, a ja wtedy myślałam, że mały ma potówki. Prywatnie pojechaliśmy do innego, bardzo dobrego pediatry, który kazał wprowadzić dietę eliminacyjną, poskutkowało bardzo szybko, wtedy dawałam radę karmić samym cycem i odciągałam i karmiłam też butelką. Przy wizycie u lekarki Kubusia powiedziałam, że byliśmy u DERMATOLOGA, by ta się nie wkurzyła, ale i tak się wkurzyła i powiedziała, że pewnie mam dietę eliminacyjną, pow. że tak i że chcę mieć na wszelki wypadek mleko modyf. by dokarmić i z wielką łaską wypisała receptę, ale zapłaciłam 23zł...Puszka wystarczyła mi na 3 tygodnie. Tydzień temu wysłałam męża do niej po recepty i wtedy kupił 4 ze zniżką. 8 lutego mamy drugie szczepienie i popytam się, ale i tak zmieniamy pediatrę, tzn. na szczepienia nie chcę jeździć 25km, bo mam blisko innego, który da szczepionkę, czy przypisze mleko, a jakby coś sie działo i na konsultację pojedziemy do tego lekarza, co stwierdził AZS. Na razie będę dawać Pepti, potem słoiczki jeśli będą bez białka i sama będę gotować. Mały ma na 100% uczulenie na białko krowie, bo ostatnio testowałam. Zjadłam 2 plastry żółtego sera i na drugi dzień miał kaszkę na dekoldzie, zniknęła szybko, ale była, natomiast okazało się, że na jajka nie ma alergii.
A co to jest za test prowokacji?
Gość: agulecece
Spokojnie, mój z tydzień ostatnio nie robił, a jest na cycu i na modyf.
Jesli dziecko nie robi kupki często, to znaczy, że dobrze przyswaja pokarm
Gość: agulecece
Gość: cytrynkowa
podobno do 10 dni, moja mala czasem nie robi 2 dni, ale zazwyczaj jedna kupa dziennie
A to normalka
Mój puszcza głośne bąki i też robi kupkę co kilka dni, jest radosny, śmieje się, bawi na swój sposób.
Mala od soboty kupki nie robila, w koncu poszedl w ruch czopek ( tzn kawalek ) i poszlo gladko - kupka o konsystencji gesciejszego blota, zolciutka,o zapachu nie wspomne ( wiem ze fiolkami pachniec nie powinna ale ten zapach zwala z nog