Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agulecece
Gość: katrin22
No i o aromaterapii nie wspomnę
grusia mi się wydaję, że do 6 miesiąca to nie zniknie, aczkolwiek spróbować można odrobinkę, by w razie czego nie zaszkodzić. Ja mam zamiar testować małego co 3-4 tygodnie, jak będę mieć pokarm to ja coś zjem, a jak zaniknie to podam do Pepti odrobinkę innego modyf, albo po prostu łyżeczkę jakiejś kaszki mlecznej.
Dobra spadam, boa mały wzywa
Ps. grusia to ewidentnie Gerber nie służył Kindze
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A twoje są na zatrzaski?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
otulacze Flipa i kieszonki Bobolidera są na napy (taki rodzaj zatrzasków)
osobiście też wolę napy, ale mam otulacz i 2 formowanki na rzepy i też są ok
niektóre mamy w ogóle wolą rzepy, nie lubią nap
to trzeba przetestować na własnej skórze chyba
no i wróciliśmy od lekarza
i czekamy sobie spokojnie ^^
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek a według ciebie lepsze są na rzepy czy na napy? Które lepiej trzymają? Czy rzepy się nie zabrudzą? No i czy napy nie będą rdzewiały od prania?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam i takie i takie osobiście wole te na napy. Napy są plastikowe więc chyba nie będą rdzewieć .
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że są metalowe
Gość: quaqua
Gość: katrin22
ja nie kupowałam na rzepy ze względu na możliwość zabrudzenia ich i przyczepność może być gorsza, te na napy też fajnie można dopasować.
A ja dziś miałam fuksa, poprałam wszystkie wkłady i założyłam małemu pampka, a tu nagle powtórka z wczoraj hehe, pampek do kosza i znów otulaczuś
No teraz to musi być kilka dni spokoju z kupą
quaqua mój też czuły, nie da się mu na śpiąco zmienić pieluchy, za to cyca ciągnie, ale rozbudzam go wtedy, żeby się nie zakrztusił.
Gość: mooniq82
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm nie pomyślalam o tym, że rzepy hałas generują, dzięki za wskazówkę.
To super! Tylko cieszyć się i korzystać póki możesz
Gość: dianek
zależy od konkretnej pieluchy i od dziecka
rzepy hałasują, trzeba pilnować by do prania je spiąć bo inaczej się zmechacą i nie będą trzymały, za to umożliwiają lepszą regulację pieluchy
napy mniej hałasują, nie trzeba się nimi przejmować w praniu, za to w okolicach nap otulacze lubią przeciekać
osobiście w otulaczach wolę napy i mój małżonek również (łatwiej się nam je zapina i odpina niż rzepy), natomiast w pieluszkach formowanych wolę delikatne rzepy (bo pozwalają na dokładną regulację)
a co woli Bernard -to się jeszcze okaże (bo dzieci też mają swoje preferencje - zwłaszcza te starsze dzieci... i sporo z nich uwielbia się bawić w zapinanie i odpinanie rzepów, co bywa dość kłopotliwe
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Się urodzi, i okaże się, że mam czas na zabawy z pieluszkami to może popróbuję. Wtedy się zgłoszę do Ciebie Dianek z prośbą o zmiksowanie jakiegoś uniwersalnego zestawiku
Gość: tinagoni
ja bylam w 6 i bylo widac pecherzyk
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w 5 tygodniu już widać pęcherzyk ciążowy
ja w 5t6d widziałam serduszko bijące
ps. może miałaś później owulację niż Ci się wydaje?
Gość: mooniq82
ja byłam w 7tc i też widziałam już bijące serduszko
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam,widać ja robiłam usg kilka dni po nie dostaniu miesiączki i widać malutką plamkę,