Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
hahahah
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślałam że już cie nie ma
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja znajoma w styczniu urodziła w domu! Karetka przyjechała 2 minuty po tym jak maleńka wyszła z brzuszka. Ona myślała, że za mało ją boli i pojedzie na IP jak przyjdą porządne skurcze. Była w domu z teściową i teściem. Teściowa tylko siała panikę i piszczała, a przyjść małej na świat pomógł teść
Gość: grusia
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy taki ból może zwiastować poród?? Ona sama nie wie co robić, lekarz nie przyjmuje dziś (ma się stawić w pon.), została tylko IP i pogotowie...?
ps. to nie są skurcze z brzucha i nic regularnego - ciągły, jednostajny ból..
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej jestem
Bo teściowe to baby są, a baby to panikary. Czasem to facet właśnie potrafi spojrzeć na świat trzeźwo i wziąć za mordę całe towarzystwo.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to te bóle krzyżowe? moja siostra jak rodziła nie miała typowych skurczy tylko ją właśnie kręgosłup bolał...
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie boli na dole jak na okres z przerwami i mi lekarz powiedział że to przepowiadające i że tylko gorzej będzie.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no napewno będzie gorzej jak mi wody odeszły i jechałam do szpitala to skurczów zero (do szpitala mam 16 km) i po drodze zaczęły sie malutkie, pod szpitalem już było gorzej - bo siedziec sie nie dało tylko stać, poetm przechadzka po schodach itp, w końcu tak bolało że nie było przerw między skurczami i niestety cc. ale może to i lepiej bo nie wiadomo czy dalej by nie było gorzej...
Gość: dianek
w sumie nie wiem co mi, ale od 3 dni budzą mnie skurcze w nocy (nie mocne, ale brzuch się stawia wyraźnie, 3-4 skurcze na godzinę i później przechodzi, po godzince, max dwóch znów mogę spać:P w dzień jest spokój)
jak dłużej postoję/pochodzę to Bernard gdzieś głowę w jakieś dziwne miejsce wsadza, że mi miednica chrupie i krocze boli - to akurat fajne nie jest
no i dzisiaj do paczki się dołączył kręgosłup - miałam się przejść do laboratorium zrobić OWA ale czuję że nie dojdę z tymi plecami, więc siedzę spokojnie, wieczorem może z mężem wyskoczę i od razu paciorkowce czy co to tam było zrobię
i od 3 dni mi się śni że rodzę... w sumie że rodzimy wszyscy w trójkę - ja, Marcin i Bernardzik... i... jest tak cudownie że mogłabym śnić tak w nieskończoność
btw - nie wiem czy czytałyście marcowe Dziecko, ale jest świetny artykuł o porodzie rodzinnym - w sumie wywiad z parą, która rodziła razem - polecam wspólne czytanie jeśli planujecie rodzić razem! ja miałam niezły ubaw przy tym artykule, a mąż... wziął go całkiem na poważnie
U mnie waga jak z przed ciąży, no może ciut mniej z 1kg, ale już 3.5 miecha minęło, brzuch wisiał trochę, ale wrócił prawie do normy, widzę swoją bliznę po CC, to nie jest źle
Gość: mooniq82
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze troszkę i będzie można wyruszać na dłuższe spacerki
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja żeby zobaczyć swoją bliznę muszę podnieść zwoje brzucha
Jak milusio
dianek Ty się tak nie spisz
Fajne są porody rodzinne, facet wie, jak kobieta się poświęca
Ja już nie chcę rodzić, muszę zapomnieć tą przygodę, a mąż coś osttanio o córeczce zagaduje, to mu powiedziałam, że będzie mnie musiał chyba uśpić jak coś
beniaminowa po 2 tygodniach to ja nic pod pępkiem nie widziałam
Gość: dianek
idę dalej pakować pudła do przeprowadzki, póki jeszcze mam siłę