Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo też ryczałam nie raz
A my dziś po wizycie wszystko jest ok
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gadaj gadaj może wreszcie Cię posłucha i ruszy się na ten świat
Gość: dianek
gorzej go nie mam ani jednej kurtki, która by mi się zapinała, więc otulam brzuch szalikiem i chodzę w rozpiętych
Gość: katrin22
To super, że wszystko
Teraz sobie myślę, że durna byłam, że ryczałam, to normalne, że brzuch urósł i w nic się nie mieściłam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na to czekam
Monia i jak tam USG? Duże już bobo?
A mnie się moja zapina, tylko, że brzuch do połowy dołem wychodzi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Mi bardzo dobry pediatra zalecił kąpiel w Balneum, lub Oilatum, a oliwkowanie w zwykłej dobrej oliwie z oliwek, ja rzadko oliwkuję, ale już muszę, bo skóra robi się sucha.
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja do nawilzania uzywam Emolium i rewelacyjnie sie sprawdza
Gość: quaqua
U nas sprawdziła się oliwka Hippa. Po J&J uczulenie. Hipp pięknie się wchłania, nawilża i cudnie pachnie
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Chyba nie ma czegos co w 100% nie uczuli - wszystko zalezy od dziecka. Moze przejdz sie do apteki - moze maja probki ?Albo napisz do firmy - wiele z nich z checia wysyla probeczki
Dla wszystkich mam - moze ktoras zechce wyprobowac - probki do zamowienia: http://www.forte-...ic.php?_PageID=39121
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bambino nie... Ale może powinnam, bo chusteczki do pupy mają (moim zdaniem) najlepsze
Ten olejek weledy to olej sezamowy z nagietkiem, nie zawiera ropy naftowej jak niemalże wszystkie oliwki dla dzieci więc nie powoduje wzmożonej aktywności alergenów.
Bratowa męża stosowała u synka alergika, atopika no i tego olejku też używał mój mąż jak miał problemy z alergią. Tylko UWAGA - jest dość drogi, warto sprawdzić, czy maluch nie jest uczulony na nagietek (maść z nagietka za kilka złotych można kupić w aptece - swoją drogą świetna jako balsam do ust czy jako przyspieszacz gojenia ran).
a tak z innej beczki - czy któraś z was pisała plan porodu? i czy faktycznie był respektowany w szpitalu?
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie pisałam ale gdybym nawet pisała to nie zwrócili by na niego uwagi.
agusia147 usg niestety dopiero mam za miesiąc
Gość: rachel
u nas na szkole rodzenia kobieta powiedziala, ze plan porodu to wymysł idiotów, bo tego ponoć się zaplanować nie da....cóż niedługo się okaże. w kazdym razie ja nie robie choc mam ochote na poród w wodzie, a mój lekarz straszy cesarką. jutro do niego ide zapytam sie czemu mysli ze cc lepsze, bo ostatnio byłam w szoku
tak czy inaczej - zależy mi na kilku drobiazgach typu nie zgadzam się na przebicie pęcherza płodowego i nie zgadzam się na podanie oksytocyny... no i się zastanawiam jak wygląda respektowanie tego w rzeczywistości
chyba się dzisiaj lekarza wprost zapytam - w końcu planuję rodzić w szpitalu, w którym on pracuje
Gość: rachel
Gość: emilka1705
ja mam bexe 4 3w1:) kupiłam uzywke i nie zamieniłabym go na zaden inny. Browadzi sie mega lekko praktycznie płynie po drodze.