Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
ja myślałam że z piwnicy
z garażu to nic nie zrobi, nawet odszkodowania nie będzie, chyba że w regulaminie użytkowania budynku jest jakiś szczególny zapis nt. rzeczy trzymanych w garażu
u nas jest że może stać tylko auto i ono jest pod jakąkolwiek ochroną, reszta już nie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niee, mieliśmy haki na ścianach i specjalne wkręty żeby zabezpieczenia przypiąć. Poza tym budynek ma 20 mieszkań z czego zamieszkałych jest może z połowa... Miejsc w garażu z 15 w sumie... Budynek ogrodzony, wejścia na kody... Z obcych ludzi to tylko ekipa remontowa i osoby ktore zmienialy ogrodzenia ostatnio...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli wypłynie, to wtedy prosisz o zdjęcia rowerów, czy nie mają zarysowań i jeśli zobaczysz, że to Twój to zgłaszasz sprawę na policję, że ktoś ma Twój rówer
gorzej, jak pójdzie na żywca
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Ja tam nie lubie tego swieta - komercja i tyle.Zadna sztuka kochac sie w ten jeden dzien i dawac dowody milosci a przez reszte dni w roku drzec koty
teraz to jakaś dziwna, płytka komercha
w dodatku różowo-serduszkowa,fuj...
czekoladki wczoraj sobie chciałam kupić... cena +20%
żałuję, że tydzień temu nie kupiłam 2 paczek...
mężu czapke chciał nową, bo mu na budowie wieje pod kaskiem, a obecna się pod kask nie zmieści(kasku też nie zdejmie bo inżynierowi nie wypada)... ale czapki też nie kupimy bo obecnie wszystkie czapki są w walentynkowych promocjach i takie ceny że szkoda gadać...
tyle dobrego z tych całych Walę-tynków
Gość: anavaX
ja mojemu w nocy pod poduszkę włożyłam kilka gadżetów
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cały czas pilnuję, jakbym nie była w ciąży to bym jeszcze po komisach przeszła... Aczkolwiek mój rower w bazie kradzionych już jest, a chyba w komisach sprawdzają takie rzeczy?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie ja tez nie mam za wiele możliwości z malym, nawet sama kolacji romantyczniej nie zrobie bo on mi poki co nie da więc pozostanie mi tylko słownie okazać milość
Gość: grusia25
dziękuje bardzo
Gość: emilka1705
DIANEK tak samo narzekałam na walentynki jak Ty:) w tamtym roku przełączałam tylko tv z programu na program bo wszedzie mówili o jednym, a mnie szlag od tego trafiał:) ale odkąd własnie w walentynki dowiedziałam sie ze jestem w ciazy:) (a lekarze mówili ze juz nigdy mi sie zajsc nie uda:)) to czekoladki w ten dzien moga byc jak dla mnie nawet 3 razy drozsze:)
Gość: cytrynkowa
Jak tam dziewczyny, jeszcze nie rozpakowane? A wy mamusie skąd czas bierzecie bo ja padam na mordkę, nie mam sil na pisanie, wole poleżeć jak mala spi, tym bardziej że wymagająca jest jak nie spi.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moj tez nie chce ze mna siedziec przed laptopem wiec uciekam gdy sam jest hwilowo grzeczny lub spi i pisze wtedy
a to inna sytuacja
zmieniając temat - wody nie ma u nas od rana, rura strzeliła, męczą się z nią od 6 rano i pupa... w kranie dalej sucho
Gość: bubulina
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak miałam kaszel na początku ciąży jak byłam chora to lekarz przepisał mi taki wziewne : bioparox, lepiej idź z tym do lekarza on ci zapisze co trzeba.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176