Konkursowiczki w ciąży

Gość: dianek

#5016547 Napisano: 14.02.2012 09:24:43
aaa z garażu
ja myślałam że z piwnicy

z garażu to nic nie zrobi, nawet odszkodowania nie będzie, chyba że w regulaminie użytkowania budynku jest jakiś szczególny zapis nt. rzeczy trzymanych w garażu

u nas jest że może stać tylko auto i ono jest pod jakąkolwiek ochroną, reszta już nie emotka
0 0

agusia147

#5016549 Napisano: 14.02.2012 09:24:53
koper napisał(a):

Agusia, dobrze zrozumiałam, te rowery trzymaliście w na miejscu parkingowym w garażu podziemnym, do którego mieli dostęp wszyscy lokatorzy? Jeżeli tak, to raczej administrator nie poniesie za to odpowiedzialności niestety.

Na policję zgłoście jak najszybciej, a dobrze by było gdzieś po okolicy porozwieszać ogłoszenia, może ktoś coś widział, raczej rzucają się w oczy osoby na rowerach w środku lutego, może na jakimś lokalnym formum zadaj takie pytanie. Może akurat ktoś w okolicy zwrócił uwagę na zimowych rowerzystów.

Mi dzień przed planowanym terminem porodu jakiś burak ukradł aparat fotograficzny i telefon komórkowy, oczywiście nie odzyskałam tego emotka
Myślałam, że chociaż stres z tym związany spowoduje, że szybko urodzę, a urodziłam dopiero 10 dni po terminie emotka

Trzymaj się, staraj się nie martwić i bądź dobrej myśli, może akurat tym razem policja się postara...

Niee, mieliśmy haki na ścianach i specjalne wkręty żeby zabezpieczenia przypiąć. Poza tym budynek ma 20 mieszkań z czego zamieszkałych jest może z połowa... Miejsc w garażu z 15 w sumie... Budynek ogrodzony, wejścia na kody... Z obcych ludzi to tylko ekipa remontowa i osoby ktore zmienialy ogrodzenia ostatnio...
0 0

ziolko

#5016557 Napisano: 14.02.2012 09:28:31
Agusia, więc teraz tylko musisz monitorować ogłoszenia w necie z takimi rowerami i patrzeć, czy gdzieś nie wypłynie
a jeśli wypłynie, to wtedy prosisz o zdjęcia rowerów, czy nie mają zarysowań i jeśli zobaczysz, że to Twój to zgłaszasz sprawę na policję, że ktoś ma Twój rówer

gorzej, jak pójdzie na żywca
0 0

benasia

#5016560 Napisano: 14.02.2012 09:29:29
hej dziewczyny co planujecie dziś z okazji dnia zakochanych - szczególnie te które mają już maluszki?
0 0

Gość: grusia

#5016615 Napisano: 14.02.2012 09:49:12
My nic nie planujemy, ba.... maz w pracy do 23.
Ja tam nie lubie tego swieta - komercja i tyle.Zadna sztuka kochac sie w ten jeden dzien i dawac dowody milosci a przez reszte dni w roku drzec koty emotka .Od tamtego roku mam jedynie sentyment do 14.02 bo wtedy poczelismy nasza coreczke emotka
0 0

#5016634 Napisano: 14.02.2012 09:57:53
dla nas święto miłości jest w czerwcu

teraz to jakaś dziwna, płytka komercha
w dodatku różowo-serduszkowa,fuj...

czekoladki wczoraj sobie chciałam kupić... cena +20%
żałuję, że tydzień temu nie kupiłam 2 paczek...

mężu czapke chciał nową, bo mu na budowie wieje pod kaskiem, a obecna się pod kask nie zmieści(kasku też nie zdejmie bo inżynierowi nie wypada)... ale czapki też nie kupimy bo obecnie wszystkie czapki są w walentynkowych promocjach i takie ceny że szkoda gadać...

tyle dobrego z tych całych Walę-tynków emotka

0 0

Gość: anavaX

#5016637 Napisano: 14.02.2012 09:58:41
benasia napisał(a):

hej dziewczyny co planujecie dziś z okazji dnia zakochanych - szczególnie te które mają już maluszki?

ja mojemu w nocy pod poduszkę włożyłam kilka gadżetów emotka nie mam siły iść gdzieś na kolację w 3-miesięcznym bobo więc tylko skończę na drobiazgach
0 0

agusia147

#5016667 Napisano: 14.02.2012 10:15:30
ziolko napisał(a):

Agusia, więc teraz tylko musisz monitorować ogłoszenia w necie z takimi rowerami i patrzeć, czy gdzieś nie wypłynie
a jeśli wypłynie, to wtedy prosisz o zdjęcia rowerów, czy nie mają zarysowań i jeśli zobaczysz, że to Twój to zgłaszasz sprawę na policję, że ktoś ma Twój rówer

gorzej, jak pójdzie na żywca

No cały czas pilnuję, jakbym nie była w ciąży to bym jeszcze po komisach przeszła... Aczkolwiek mój rower w bazie kradzionych już jest, a chyba w komisach sprawdzają takie rzeczy?
0 0

benasia

#5016884 Napisano: 14.02.2012 11:53:31
anava napisał(a):

benasia napisał(a):

ja mojemu w nocy pod poduszkę włożyłam kilka gadżetów emotka nie mam siły iść gdzieś na kolację w 3-miesięcznym bobo więc tylko skończę na drobiazgach

no własnie ja tez nie mam za wiele możliwości z malym, nawet sama kolacji romantyczniej nie zrobie bo on mi poki co nie da więc pozostanie mi tylko słownie okazać milość emotka
0 0

Gość: grusia25

#5017043 Napisano: 14.02.2012 01:01:52
aneczka155 napisał(a):

1 kostka margaryny
4 kostki twarogu
6 całych jaj
szklanka cukru
2 łyżeczki sody
1 kg mąki

Składniki po prostu wymieszać, wykroić kółka i usmażyć -wiadomo jak emotka

dziękuje bardzo emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5017081 Napisano: 14.02.2012 01:18:51
dianek napisał(a):

mężu czapke chciał nową, bo mu na budowie wieje pod kaskiem, a obecna się pod kask nie zmieści(kasku też nie zdejmie bo inżynierowi nie wypada)... ale czapki też nie kupimy bo obecnie wszystkie czapki są w walentynkowych promocjach i takie ceny że szkoda gadać...

DIANEK tak samo narzekałam na walentynki jak Ty:) w tamtym roku przełączałam tylko tv z programu na program bo wszedzie mówili o jednym, a mnie szlag od tego trafiał:) ale odkąd własnie w walentynki dowiedziałam sie ze jestem w ciazy:) (a lekarze mówili ze juz nigdy mi sie zajsc nie uda:)) to czekoladki w ten dzien moga byc jak dla mnie nawet 3 razy drozsze:)
0 0

Gość: cytrynkowa

#5017101 Napisano: 14.02.2012 01:25:42
Witam:)
Jak tam dziewczyny, jeszcze nie rozpakowane? A wy mamusie skąd czas bierzecie bo ja padam na mordkę, nie mam sil na pisanie, wole poleżeć jak mala spi, tym bardziej że wymagająca jest jak nie spi. emotka
0 0

benasia

#5017213 Napisano: 14.02.2012 02:31:43
cytrynkowa napisał(a):

Witam:)
Jak tam dziewczyny, jeszcze nie rozpakowane? A wy mamusie skąd czas bierzecie bo ja padam na mordkę, nie mam sil na pisanie, wole poleżeć jak mala spi, tym bardziej że wymagająca jest jak nie spi. emotka

moj tez nie chce ze mna siedziec przed laptopem wiec uciekam gdy sam jest hwilowo grzeczny lub spi i pisze wtedy
emotka
0 0

#5017217 Napisano: 14.02.2012 02:32:36
emilka1705 napisał(a):

dianek napisał(a):

DIANEK tak samo narzekałam na walentynki jak Ty:) w tamtym roku przełączałam tylko tv z programu na program bo wszedzie mówili o jednym, a mnie szlag od tego trafiał:) ale odkąd własnie w walentynki dowiedziałam sie ze jestem w ciazy:) (a lekarze mówili ze juz nigdy mi sie zajsc nie uda:)) to czekoladki w ten dzien moga byc jak dla mnie nawet 3 razy drozsze:)

a to inna sytuacja emotka bo wtedy nawet takie płytkie święto nabiera wyjątkowej dla nas głębi i nieco inaczej się na pewne rzeczy patrzy emotka

zmieniając temat - wody nie ma u nas od rana, rura strzeliła, męczą się z nią od 6 rano i pupa... w kranie dalej sucho emotka masakra...
0 0

Gość: bubulina

#5017222 Napisano: 14.02.2012 02:35:44
Dziewczyny czy jest jakiś syrop na kaszel dla ciężarnych? Czy któraś z was go brała?
0 0

agusia147

#5017226 Napisano: 14.02.2012 02:37:08
A ja właśnie wróciłam z komisariatu. Jest jakaś nadzieja ale niewielka...
0 0

benasia

#5017259 Napisano: 14.02.2012 02:44:38
bubulina napisał(a):

Dziewczyny czy jest jakiś syrop na kaszel dla ciężarnych? Czy któraś z was go brała?

ja jak miałam kaszel na początku ciąży jak byłam chora to lekarz przepisał mi taki wziewne : bioparox, lepiej idź z tym do lekarza on ci zapisze co trzeba.
emotka
0 0

agusia147

#5017285 Napisano: 14.02.2012 02:56:11
bioparox to antybiotyk jest przecież... Mi mówił, że moge sinecod wziąć, ale to było niedawno, no i syropy z prawoślazu i sosnowe.
0 0

benasia

#5017295 Napisano: 14.02.2012 02:58:36
ale lepszy niż być chorym, no i ginekolog mi to przepisał więc musiało być bezpieczne, poza tym ja miałam straszny kaszel aż się dusiłam...
0 0

benasia

#5017301 Napisano: 14.02.2012 02:59:45
no i inaczej się leczy na początku ciąży a inaczej na koniec
0 0