Konkursowiczki w ciąży

Gość: aneczka155

#5015476 Napisano: 13.02.2012 05:59:55
1 kostka margaryny
4 kostki twarogu
6 całych jaj
szklanka cukru
2 łyżeczki sody
1 kg mąki

Składniki po prostu wymieszać, wykroić kółka i usmażyć -wiadomo jak emotka
0 0

agusia147

#5015530 Napisano: 13.02.2012 06:26:16
Kuźwa dwa roweru mi z garażu zarypali ;( ledwie spłacone... 5 tyś w plecy... macie pomysł jak namierzyć rower? Rama ma numer...
0 0

Gość: katrin22

#5015775 Napisano: 13.02.2012 07:55:05
agusia147 napisał(a):

Kuźwa dwa roweru mi z garażu zarypali ;( ledwie spłacone... 5 tyś w plecy... macie pomysł jak namierzyć rower? Rama ma numer...

jedynie zgłosić na policję, a sama musisz pytać sąsiadów, czy widzieli coś. Zrobił to ktoś kto wiedział co kryje garaż.
Przydałby się pies tropiący, ale o tym możesz pomarzyć, chyba, że masz znajomego w policji.
Zgłoś póki sprawa jest gorąca!
0 0

Gość: anavaX

#5015826 Napisano: 13.02.2012 08:07:35
może kogoś zainteresuje

i może ktoś pozna emotka

http://www.mamazo...owac-do-zdjecia.aspx
0 0

#5015846 Napisano: 13.02.2012 08:13:28
anava napisał(a):

może kogoś zainteresuje

i może ktoś pozna emotka

Pięknie wyglądałaś emotka
Taka szczuplutka tylko brzusio widać, po prostu słodko! emotka
0 0

#5015866 Napisano: 13.02.2012 08:17:33
katrin22 napisał(a):

anava napisał(a):

może kogoś zainteresuje

i może ktoś pozna emotka

nie to co teraz emotka
0 0

#5015913 Napisano: 13.02.2012 08:29:51
anava napisał(a):

katrin22 napisał(a):

anava napisał(a):

może kogoś zainteresuje

i może ktoś pozna emotka

nie to co teraz emotka

EEE tam na pewno przesadzasz i chyba mnie nie widziałaś
emotka niby wróciłam do wagi z przed ciąży, ale brzuch jeszcze jest jak w 3 miesiącu i rozstępy pod pępkiem i na piersiach emotka
0 0

#5015920 Napisano: 13.02.2012 08:32:53
u mnie raczej brzucha już nie ma, zostało ok 7 kg na plusie od wagi wyjściowej, cellulit i rozstępy tam gdzie Ty + jeszcze na całych udach i pupie
0 0

agusia147

#5015935 Napisano: 13.02.2012 08:37:42
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

jedynie zgłosić na policję, a sama musisz pytać sąsiadów, czy widzieli coś. Zrobił to ktoś kto wiedział co kryje garaż.
Przydałby się pies tropiący, ale o tym możesz pomarzyć, chyba, że masz znajomego w policji.
Zgłoś póki sprawa jest gorąca!

Zgłoszone, ale jak znam życie rowerów już nie zobaczymy ;( Będę pilnować allegro i innych takich, może złodziej sam wpadnie. Ewentualnie komisy rowerowe może złodziej wpadnie na pomysł by tam je opchnąć? Najgorsze jest to, że budynek nowy, z 20 mieszkań może z 10 jest zajętych, jedno w remoncie. Do garażu każde mieszkanie ma pilota jednego, najgorsze jest to, że idioci sąsiedzi nie pilnują nawet aby brama była zamknięta... Niby jest monitoring, ale jak się okazało nie działa. Dzwonię do administratora, a ten mi że go to cenzura obchodzi... Sorry ale chyba taki ktoś nie powinien pracować na tym stanowisku, skoro nie umie zadbać o interesy lokatorów... Z tym gównem to autentyczny cytat. Jutro idziemy na komendę, policjanci prosili by wpaść, potem może radca prawny? A potem do zarządcy budynku skargę wysmaruję... Potem się zobaczy, ale musi ktoś za to zapłacić!
0 0

#5015947 Napisano: 13.02.2012 08:40:29
anava napisał(a):

u mnie raczej brzucha już nie ma, zostało ok 7 kg na plusie od wagi wyjściowej, cellulit i rozstępy tam gdzie Ty + jeszcze na całych udach i pupie

na pupie i na udach już miałam wcześniej cellulit i rozstępy tyle, że białe i niewidoczne, ale to mnie nie przerażało, bo już się do nich przyzwyczaiłam, ale na brzuchu i na piersiach mnie dobiły. I jak tu bikini założyć? chyba kupię strój jednoczęściowy jak stara babka, na basen wstydzę się teraz chodzić. Mam jedynie nadzieję, że jak przestanę karmić piersią to przejdę na dietę i zrzucę te kg, co najmniej z 6kg, teraz czekam, aż moja mama przyjedzie i będę chodzić z kijkami, a w domu mam rowerek stacj. tylko brak czasu emotka i mam lenia!
0 0

#5015965 Napisano: 13.02.2012 08:44:21
agusia nagraj na telefon jego odzywki, a pozbędzie się stanowiska, to cham po prostu!!!!!!! a Ty się nie denerwuj, bo jest nadzieja, że się znajdą, a jak nie to świat się nie zawali! to rzecz materialna, jednak szkoda, bo tanie to nie było...Też bym się wqr...
Pamiętaj, że maluszkowi stres Twój nie służy.
0 0

agusia147

#5016020 Napisano: 13.02.2012 09:05:36
katrin22 napisał(a):

agusia nagraj na telefon jego odzywki, a pozbędzie się stanowiska, to cham po prostu!!!!!!! a Ty się nie denerwuj, bo jest nadzieja, że się znajdą, a jak nie to świat się nie zawali! to rzecz materialna, jednak szkoda, bo tanie to nie było...Też bym się wqr...
Pamiętaj, że maluszkowi stres Twój nie służy.

Nadzieja matką głupich... Administrator pożałuje, że tak mnie potraktował, jak można powiedzieć, że cenzura go to obchodzi i że jak chcę to mogę skargę mu na maila napisać... Za karę obwiesiłam mu pół klatki na taśmę dwustronną kartkami z tekstem, że grasuje złodziej itp... Niech mi przyjdzie morde pruć to mu powiem, że jak coś ode mnie chce to skargę niech mi wyśle na maila...
0 0

kalisto1986

#5016134 Napisano: 13.02.2012 09:44:09
jeśli płacicie za monitoring, to wydaję mi się, że możecie walczyć u administratora emotka

Chciałoby się powiedzieć, nie stresuj się kochana bo urodzisz, ale wtedy jeszcze bardziej będziesz się stresować, więc spokojnie:) bo maluszkowi szkodzi, a rowery znajdą się zobaczysz emotka
0 0

ziolko

#5016161 Napisano: 13.02.2012 09:53:46
administrator może byc pociągnięty do odpowiedzialności za niedziałający monitoring (w końcu płacicie za niego i dzięki niemu można by znaleźć sprawców, a tak?)

trzeba go ścigać za to - pytałam męża co i jak i tyle się dowiedziałam
0 0

ziolko

#5016171 Napisano: 13.02.2012 09:58:44
ile płacicie? tak z ciekawości ??
0 0

agusia147

#5016260 Napisano: 13.02.2012 10:33:34
ziolko napisał(a):

ile płacicie? tak z ciekawości ??

W czynszu, który kosztuje 600zł mamy wyszczególniony garaż, ciepłą wodę, wywóz śmieci, monitoring, dźwig i takie tam. A chyba administrator skoro jest przydzielony do opieki nad budynkiem powinien zadbać o to by mieszkańcy się czuli bezpiecznie.

kalisto1986 napisał(a):

jeśli płacicie za monitoring, to wydaję mi się, że możecie walczyć u administratora emotka

Chciałoby się powiedzieć, nie stresuj się kochana bo urodzisz, ale wtedy jeszcze bardziej będziesz się stresować, więc spokojnie:) bo maluszkowi szkodzi, a rowery znajdą się zobaczysz emotka

Czekam na to, dziś lekarka mówiła, że bobo już kawał chłopa i powinniśmy go eksmitować.
0 0

ziolko

#5016270 Napisano: 13.02.2012 10:38:31
mieliście jakoś oznaczone te rowery?
0 0

Gość: dianek

#5016371 Napisano: 14.02.2012 05:39:38
agusia - szukanie na własną rękę tych rowerów chyba nie ma sensu... niestety sprawdziliśmy na sobie emotka mimo że rower miał swój numer ramy i dodatkowo ramę oznaczoną przez policję - znaleźć się go nie udało
pewnie poszedł na części, bo rama to jeden z tańszych elementów roweru, a najbardziej kłopotliwy do sprzedaży po kradzieży...

czy mieliście ubezpieczoną piwnicę od kradzieży? zerknijcie w polisę ubezpieczeniową mieszkania
my mamy ubezpieczenie, w którym wszystkim zajmuje się ubezpieczyciel - zgłaszamy sprawę na policję, do ubezpieczyciela i tyle
w ciągu ileś tam dni dni otrzymujemy pieniążki lub skradzione rzeczy (przynajmniej w teorii, w praktyce jeszcze z tego ubezpieczenia nie korzystaliśmy)

no i niestety - w pięknym kraju żyjemy... my rowery trzymamy w domu, a w piwnicy słoiki z dżemami, które swoją drogą raz też nam ukradli emotka (w piwnicy nie było nic ciekawego, włamali się, zobaczyli śmieci, stare meble i przetwory.. nakradli kompotów jabłkowych i dżemów truskawkowych... masakra emotka )
0 0

agusia147

#5016503 Napisano: 14.02.2012 09:04:48
ziolko napisał(a):

mieliście jakoś oznaczone te rowery?

Numery ramy... No i wszędzie poznam mój rower bo tylko ja wiem gdzie go obdarłam wieszając na nim torby... No i nawet zdarzyło mi się podmalować lakierem do paznokci rysy.
0 0

koper

#5016534 Napisano: 14.02.2012 09:20:12
Agusia, dobrze zrozumiałam, te rowery trzymaliście w na miejscu parkingowym w garażu podziemnym, do którego mieli dostęp wszyscy lokatorzy? Jeżeli tak, to raczej administrator nie poniesie za to odpowiedzialności niestety.

Na policję zgłoście jak najszybciej, a dobrze by było gdzieś po okolicy porozwieszać ogłoszenia, może ktoś coś widział, raczej rzucają się w oczy osoby na rowerach w środku lutego, może na jakimś lokalnym formum zadaj takie pytanie. Może akurat ktoś w okolicy zwrócił uwagę na zimowych rowerzystów.

Mi dzień przed planowanym terminem porodu jakiś burak ukradł aparat fotograficzny i telefon komórkowy, oczywiście nie odzyskałam tego emotka
Myślałam, że chociaż stres z tym związany spowoduje, że szybko urodzę, a urodziłam dopiero 10 dni po terminie emotka

Trzymaj się, staraj się nie martwić i bądź dobrej myśli, może akurat tym razem policja się postara...
0 0