Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego przy drugim nawet się nie waham. Jak ma mu to pomóc to jestem w stanie znowu tą dietę trzymać!
A ile dokładnie ma Twoje maleństwo? I jak często Ci w nocy wstaje?
Gość: marielu
Ja , ja się urodziłam w windzie szpitalnej
po terminie, moja Mama mówi do dziś że byłam tłusta (prawie 5 kilo) brzydka i złaziła ze mnie skóra
Gość: katrin22
Prawie 4 miesiące, w nocy różnie wstajemy, czasem 2 razy, czasem 3. Wiadomo, że dla maleństwa wszystko się zrobi
Mały ssie pierś raz 5 min, raz 10, a nie raz i 30 minutek
teraz chodzi spać o 19.00 i potem około 22.00-23.00 dostaje pierś, potem już 5-6 godzinka- wtedy tylko z cyca i 9-10.00- już modyfikowane, bo nie chce wtedy z piersi. Nauczył się na butlę i wygodny, ale grunt, że w nocy nie muszę szykować, a nawet piersi mi się przestawiły i w nocy produkują dużo mleka. Dziś mały ssał o 23.00 a potem obudził się o 6.30 SZOK normalnie, to myślałam, że zapalenie mi się zrobiło, były wielkie, bolące, ałć!ale mały pomógł szybko.
A Ty jak często wstajesz w nocy na karmienie??
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mama ciągle powtarza, że przez poród na izbie przyjęć, musiałysmy być na oddziale septycznym, a tam rzadko są noworodki, więc pilęgniarki tak mnie wypieściły, że później miała przekichane (ciągle mnie nosiły)
Gość: dianek
kobieto, uważaj tu z nimi, bo tu są babeczki, które mają do terminu jeszcze trochę i niekoniecznie chcą urodzić ze śmiechu już teraz ot tak w kuchni przy laptopie
marielu, wszystkie bobaski są piękne, a te tłuściutkie najsłodsze, mój to się taki chudziutki urodził, 3300 i 56cm, taki długi patyczak.
Powinnaś mieć darmowe przejazdy windą
Gość: marielu
Gość: mooniq82
agusia trzymajcie się
Gość: grusia
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kąpiemy ok 19:30 i mały zasypia ok 20-20:30. Wstaję 3-4 razy. Nie jest źle
hehe, to miałaś zmartwienie
A bobasy też długaśne
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak myślę
i sonata tuli też maleństwo
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet jak agusia urodziła to pewnie odpoczywa i dziękuje Bogu, że ma to za sobą
Ciekawe jak sonata się czuje i co z lui
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znów będzie wysyp forumowych dzieciaczków,która następna w kolejce?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No dokładnie
Gość: mooniq82
ja początek maja
luimig
Postów 555
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0