Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A masz poduszkę to do siedzenia taką z dziurką ja bez niej nie dałam rady wogóle siedzieć.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam, ale nie zawsze pilnuję by na niej siedzieć,no i teraz cierpię przez to ;( A już nie bolało.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie największy ból był przy siadaniu i przy śmianiu się wydawało mi się że szwy mi pękną
Gość: cabins
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pokasłuję cały rok jak mi w gardle zaschnie, więc wiem co to za ból...
Gość: emilka1705
Agusie147 wysłałam Ci chyba we wtorek zaproszenie na FB bo też chciałam oglądnąć Twoje szczęście:)
Tak mi dziewczyny dały dziś w kość, że padam.
Liwke dziąsła swędzą i mamla wszystko! Smoczka, gryzak, grzechotkę, pieluszkę, koc, kołderkę...do tego marudzi.
Gość: dianek
rzuć okiem sobie na allegro http://moda.alleg...id=78026&order=p
zwłaszcza na używanki
ja kupiłam ciążowe ciuchy za takie grosze, że szkoda gadać - z tym że kupowałam w paczkach po kilka sztuk, ale niektóre nowe były
no i na allegro każdy rozmiar znajdziesz
btw - Bernardo znów zaczął fikać... krzyże mi odpadną zaraz normalnie...już kiedyś miałam ochotę amputować sobie kręgosłup - chyba znów mi taka ochota przychodzi
Gość: katrin22
dianek poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz jak dostaniesz kopniaka od małego
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emilka a jak się nazywasz na Facebooku? Mam prawie 300 zaproszeń, ostatnio akceptuję tylko te od ludzi których znam osobiście
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek po porodzie nie dość że będziesz zmęczona to Bernardzik da ci popalić.
Mały dziś niby zasnął po kąpieli około 22, ale obudził o 4 rano i dał czadu. Cycków nie czuję taki z niego amator babskich wdzięków. Od 4 wisiał na cycu do godziny 9... Teraz znowu się polulał. Martwi mnie, że dziś kupki nie zrobił... Co mu można na to dać?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W szpitalu robił, w domu pierwszego dnia też...
Gość: dianek
no.. to teraz czas na tydzień przerwy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale widzę, że się biedny męczy, gazuje jak nie wiem itd... No i płaczliwy jest.
Gość: katrin22
agusiu wypij szklankę zaparzonego koperku
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane