Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Przy okazji mam na sprzedaz ubranko Abrakadabra model Zuzia gdyby jakas mamusia dziewczynki chciala
A do mnie zawitala paczuszka Hipp a w niej poradnik, sloiczke z marchewka, dwie probki herbatki, kremik i lyzeczka oraz kupony rabatone na produkty HIPP oraz kupon uprawniajacy do odebrania w Rossmanie kolejnej paczuszki z m.in sloiczkiem i soczkiem
Wcina krorys maluszek moze Hipp Combiotik ? Mam kupon ze znizka na 6 zl przy zakupie tego mleka - z checia podesle ktorejs mamusi
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a grusia to pewnie dostałaś po tej paczce ze szpitala coś mi się wydaje -bo moja siostra tez kiedys taka dostała. my na razie nie.
a przypomnij mi grusia kiedy twoja kinga sie dokladnie urodziła?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
my jeszcze nic nie dostaliśmy z ankiet ze szpitala.
jedynie 3 próbki mleka bebiko 2 ale to z klubu
Gość: emilka1705
Ja poczuszkę już odebrałam w rossmanie:) Moja mała cwaniara nie chce jeść słoiczków innych firm tylko hippa
my dostaliśmy poczuszkę jak mała miała 3,5 miesiąca.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sama gotuję zupki, jedynie dodaję ze słoiczka słodką marcheweczkę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
a gdzie mój Bernard?:P
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam
mi pedaitra powiedział, że zimą dobre są słoiczki (wiadome w sklepie jakie teraz są warzywa pewno nie lepsze niż te w słoiczkach:)). No, a jak już zaczną się pojawiać warzywa i owoce sezonowe to przerzucimy się na gotowanie w domu. Mam nadzieję, że pogoda się niedługo poprawi bo moją starszą roznosi w domu-okropna jest!
Emilka ja sie zakochalam w tym ciuszku
PS. Procz znizki 6zl na mleko Hipp Combiotik mam jeszcze znizki 20% na kosmetyki Hipp oczywiscie oddam za darmo
Grusia kiedys licytowałam nawet ten zestaw na allegro, ale ktoś mnie przebił o 2 zł
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdź w brzuchu
Jeszcze zamarzysz o przespanej nocy i o chwili ciszy w domu
Tez mamy ale planuje je wykorzystac
sorki nie doczytałam do końca:) i myślałam że tylko wymieniasz co jest
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie w szpitalu ankiet nie było, ale dostałyśmy wszystkie fajne paczki, w której były pieluszki Huggies Newborn, Husteczki Nivea, kremiki do pupy, płyn do kąpieli dla maluszka, olejek do masowania rozstępów, różne próbki kremów do sutków, wkładki laktacyjne itp
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No czas leci, nie wiem kiedy a już Kamiś jutro będzie miał tydzień