Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
A ten sylikon miękki? Bo mój Kubuś nie lubi sylikonowych smoków, bo są twardsze od zwykłych.
U nas smoki z aventa/u od razu poszły do szuflady, mały ich nie chciał.
Jak będziesz miała możliwość i wystarczająco poka
rmu to karm piersią. Pamiętaj początki są trudne i trzeba mieć dużo cierpliwości i przede wszystkim nie poddawać się, jak się nie uda to nie ubolewać.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam Aventu, ale nie używam, za to butelki mi do laktatora pasują
Używam tych Tommee tippee też podobno imitują sutek
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No bo my już stare wyjadaczki
Gość: dianek
katrin - ten silikon przezroczysty jest mięciutki, za to ten niebieski smoczek wewnętrzny jest twardy i to jakby on blokuje przepływ
dobra, będziemy próbować jak przyjdzie co do czego
a póki co - wracam do sprzątania - w końcu pani doktor kazała to trzeba sprzątać
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może wpadnij do mnie i u mnie też posprzątaj? Mam straszny chlew w kuchni.
tempo sprzątania mam jak stu letni żółw, a mieszkanie jest w trakcie remontu... wszędzie pył, farba etc
walczę póki co z salono-kuchnią w której mieszkamy, zaraz spróbuję ogarnąć trochę sypialni...
płytki miałam jeszcze umyć w WC po gładziach ale to raczej już jutro
chyba że po tych podłogach urodzę... chociaż nie, nie mogę bo jeszcze okna czekają - ale to też jutro
Bernard mi słodko rączkę przez brzuch wypycha
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ło kurde...
Ty to lepiej okna zostaw mężowi, jeszcze fikniesz z jakiegoś krzesła czy drabinki i co wtedy?
więc dajemy rady
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu jakby dać okna do umycia to byłyby mega zacieki od sufitu do podłogi
alejakby miał to szmatką robić to szkoda gadać
dobra, wracam do podłogi.. jeszcze pół salonu i kuchnia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój to nawet z gumową myjką zrobi zacieki, mimo że mgr inż jest to za grosz talentów manualnych
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście chodzi mi o sprzątanie po remoncie, a nie codzienne, bo to rozumiem w Twoim stanie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi Diana pewnie wolała wyższy poziom trudności, bo co to zwykłe umycie okien czy podłogi
ja jak byłam w ciąży to też miałam remont, kurzu była tona, nadal mamy niedokończone 2 pokoje i też się kurzy
W ostatnim stadium ciąży mąż z kolegami tynkowali salon, ale najpierw musieli zdrapać stary tynk, oj kurzyło się, w nosie drapało okropnie, a ja musiałam im gotować, kawki robić
hehe, dokładnie
skoro kolano po operacji rehabilitowałam w samiuśkich Tatrach (bo po co w jakimś lżejszym terenie
btw - dzisiaj w nocy spałam... całe 2 godziny... i to od 6 do 8 rano
ciekawe co jutro po ktg wymyślą... może się coś ruszy wreszcie
Gość: eveline22
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też około 2h, Kamiś mi nie dał pospać dziś;( Coś go w nocy chyba brzuszek bolał bo szły TAAAAAAAAAAAkieeee gazy... I płakał pół nocy a drugie pół przewisiał na cycku.
dianek bidulko
My zupke z Kubusiem gotujemy, mały siedzi w nosidełku i tak chodzimy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już bywały noce co po 4-5h przesypiał. Dziś biednemu coś się porobiło, że kwiczał całą noc, więc biedna spędziłam już w półśnie bujając małego i karmiąc. A wiadomo, że z dzieckiem w łóżku zbytnio wyspać się nie da, bo trzeba uważać by przypadkiem nie zgnieść czy kołdrą nie przydusić. Więc noce też jak zając, nawet jak mi się przyśnie to mam strasznie lekki sen.