Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
jola29k
Postów 2325
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma gwarancje, więc nikogo nie obchodzi skąd go masz
Na all stoją 1750 zł i w takiej cenie ewentualnie 1700 zł sprzedaż na luzie
wkurza mnie ból głowy, normalnie zaraz nie wytrzymam
Gość: minia
Gość: yaro2004
Gość: awi
Po dwóch miesiącach upomniałam się o nagrodę telefonicznie - i co się okazało? Że mail o wygranej dostałam przez pomyłkę, a moje zgłoszenie na konkurs wpłynęło już po jego zakończeniu ...
Znalazłam dziś regulamin i jest tam napisane że konkurs trwał do 26.09 a właścicielka agencji twierdziła, że do 25.09. Wysyłałam zgłoszenie mailem 26.09, w ostatni dzień...
To chyba jakieś jaja są
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja się przyłączę
Gość: czarnygreg
Pani Grażyna (56 l.) i pan Waldemar (61 l.) wychowują szóstkę dzieci dzieci: Dagmara (33 l.) , Adam (30 l.), Paulina (29 l.), Olga (27 l.), Tomasz (25l.) i Ania (24l.).
Przyczyną trudnej sytuacji rodziny jest brak pracy u pana Waldemara. Natomiast pani Grażyna nie może podjąć pracy z powodu konieczności opieki nad dziećmi.
Szczytem marzeń rodzeństwa byłoby posiadanie telefonów komórkowych a dla rodziców auta.
jak myślałam żeby się do akcji szlachetna paczka włączyć to myślałam o kupnie środków czystości, słodyczy,pościeli itp
poza tym dzieci na utrzymaniu w tym wieku??????????
nic dziwnego ze internauci się wściekają, czytam i oczom nie wierzę, ilu jest naprawdę potrzebujących a ilu zwykłych naciągaczy i nierobów? w sumie nie mnie to oceniać ale jakoś tak mnie to wkurza
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to nie żart czasami?
Gość: rafi323raf
oj tam - czepiasz się - przeciez to są DROBIAZGI - wszak innym samo z nieba spada to czemu się nie podzielić....
joan
Postów 18758
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam co reklamować bo ja taka sierota jestem ,że tylko byłeś blisko jest mi dane oglądać na tej stronie;
pełno jest ogłoszeń w tym stylu, serio,
jest wiele rodzin którym należy pomóc i które nawet nie powinny prosić, moim zdaniem wszystkie mające na utrzymaniu chore dzieci i poważnie chorych członków rodziny, nie powinny się ubiegać o pomoc, wścieka mnie zbieranie przez matki pieniędzy na turnusy, leki, rehabilitacje to chorzy powinni dostać bez żadnego proszenia, życie rodziców chorych dzieci i tak jest ciężkie a jeszcze się im dokłada, przez rzesze darmozjadów, którzy nigdy nie pracowali i nie chcą pracować, tylko się domagają i maja pretensje, załatwiają sobie lewe renty, żyją z zasiłków i wyłudzeń, biorą rzeczy z banków żywności wymieniają na piwo, maja spore dochody i biorą stypendia szkolne dla dzieci....brakuje dla tych którym jako społeczeństwo jesteśmy zobowiązani pomagać, to mnie wkurza!!!
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idea szlachetnej paczki polega na tym, że można wybrać rodzinę. Nikt nam nic nie narzuca.
Większość rodzin chce proszek do prania, płyn do mycia naczyń... są takie, które proszą o kisiel dla dzieci
Ludzie żyją niekiedy w takiej biedzie, że trudno uwierzyć. Są tacy, gdzie ktoś nagle zachorował i nagle zaczęło brakować pieniędzy.
Zawsze się trafi ktoś, komuś taka pomoc nie za bardzo potrzebna. Dlatego trzeba szukać rodzin, które chcą mało - niekoniecznie przez szlachetną paczkę, można rozejrzeć się po sąsiadach
Czekając na...
a czytam sobie właśnie na forum gdzie podali ten przykład, linku nie mam, ludzie sie wściekają i oskarzaja wolontariuszy o problemy, całkiem mozliwe że ten akurat przykład to efekt hakerstwa bo ktoś nie wytrzymał ogłoszeń w tym stylu i go poniosło, ale jest wiele takich i wkurza mnie ze wśród nich zginą te które pomoc powinny dostać,
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki temu, wiadome, komu się pomaga
szkoda ze fajna ideę niektórzy potrafi zdeptać, zgadzam się ze wiele ludzi żyje w trudnych warunkach, powinno się pomagać ale czasem trudno sie powstrzymać od osądzania, przepraszam bo to bez sensu przed świętami to moje pisanie....