Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
cieżko nie powiedzieć bo jak się sprzedaje to zazwyczaj z gwarancją a na gwarancji napisali, że to z konkursu
tereniagno
Postów 5304
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już jest ok.
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez piszę, że z konkursu.. co prawda na razie tylko jedną rzecz sprzedałam, wszystko rozdaję po rodzinie
ps. tak na marginesie, gdybym miała kupić te kino dla siebie, to nie dałabym więcej niż 500zł.. serio
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ja tam nigdy nie daje gwarancji i nigdy nie pisze ze cos pochodzi z konkursu. I nie mam tego typu pytań.
A sprzedaje drożej niż Ci co dają gwarancję
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chociaz ci obciachu nie robi..Mój zaniosł do szkoły 20 czekolad,które wygrałam wkonkursie a jak nauczycielka zapytała sie go dlaczego je rozdaje;bo moja mama woli aby innym się zęby psuły a nie mi....
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż, tak mój paragon popłynął w niebyt, a zachłanność została ukarana! A tak chcialam je mieć
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przejmuj się,jak kilka lat temu przyszła pani pielęgniarka do klasy (wtedy był w 1 klasie)na pogadankę o zdrowym odżywianiu i zaczęła mówić jaka to niezdrowa jest cola to mój syn podniósł rękę i powiedział A moja mama to pije dużo Coli z różnymi alkoholami!
dobrze,że wychowawczyni nas zna...
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
joan
Postów 18758
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze,że to nie tylko moj taki pomysłowy..:)
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chcesz znać prawdę, to pytaj dzieci i głupców - oni zawsze powiedzą
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wdł.mnie powinnaś sprawdzić ile taki sam model kosztuje najmniej w jakimś sklepie internetowym i dać trochę niższą cenę. Zawsze sprawdzam w regulaminie jaka jest wartość nagrody, a potem okazuje się że w sieci sklepy sprzedają teniej. Stąd może kłopot.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja, wartość regulaminowa zawsze jest zawyżona ;/
np w konkursie kropka tv do wygrania jest odtwarzacz dvd blu-ray Funai za 2499 zł
a na allegro można kupić za ok 800 zł max
nowy!!
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cena 2200 to jest nie regulaminowa tylko najniższa w sklepie internetowym, według regulaminu jeszcze więcej kosztuje.
-------------------
-------------------
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...tis-i1968782123.html
Gość: czarnygreg
chciałam pralkę wartą ok 1400 sprzedać za 800 to facet spytał czy chce za nią pieniądze....inna kobitka znowuż czy gotówką ma mi płacić...no a jak się pytam?
dlatego najfajniej jest wygrane zatrzymać lub podarować bliskim którzy się ucieszą, ale bliskim, nie takim którzy uznają że jak wygrane to dostałam darmo i prezent się nie liczy
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może chciał zapłacić w naturze
Gość: wera
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi kiedyś facet na allegro za przedmiot warty 2tys zaoferował stolik na wymiane
Gość: pola731
ja dostałam propozycję wymiany gry wartej 100zł na czapkę dla Barbie robioną na szydełku - i jeszcze pani była oburzona ,że zainteresowana nie jestem
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się już nie bawię w takie głupie gadanie z ludźmi. Raz mi gościu chciał kupić odkurzacz z gwarancją za grosze, wkurzyłam się i napisałam (uprzejmie), że zgadzam się na cenę, nie ma problemu, ale niech poczeka z pół roku, poużywam sobie i będzie warty tej ceny jaką proponuje.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz