Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
idę na kawę
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mia
Postów 17592
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 39
Mnie i Durex i to, że wszyscy dzisiaj coś wygrywają na dobry początek roku, a ja nic; w dodatku na nic oprócz Durexu nie czekam, i siedzę po czubek głowy w papierzyskach, bo miedzy świętami chciało mi się zrobić sobie labę...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj spokój.. ja też nic nie wygrałam w nowym roku, myślałam, że udało się wygrać lemura, bo byłam 221, a tu nie ma mnie w zwycięzcach?? Nie wiem dlaczego nawet, screena zrobiłam, ale nie ma mnie ;(
ja też mam narazie czyste konto - bez wygranych
Gość: wsciekly
obdzwaniam od rana kurierów, ludzi, którzy mają dostać kosmetyki ze Schwarzkopfa i agencję od tego konka
i nijak nie mogę trafić na ślad jednej paczki
wreszcie miła Pani w agencji wyjaśnia w czym rzecz - otóż osoba z wygranym numerem najpierw wysłała do agencji swoje zgłoszenie ze... złym paragonem, a potem dosłownie w ostatniej chwili, w ostatnim dniu podała mi ten numer jako niewykorzystany
tak więc do agencji dotarły 2 zgłoszenia - wcześniejsze ze złym paragonem i późniejsze z dobrym
problem w tym, że do jednego numeru przypisane były 2 różne osoby i mało brakowało, żeby nikt nie dostał kosmetyków
dobrze, że udało się sprawę odkręcić i paczka dotrze do osoby, która dzięki Wściekłemu Mikołajowi spełniła regulaminowe przesłanki
UFfff
Gość: xoo_xoo_xoo
mia
Postów 17592
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 39
Może to ten pieroński portal gazeta.pl winien?
na pierońską gazetę do tej pory wszystko mi wchodziło do tej pory
Gość: xoo_xoo_xoo
5 sekund i dalej to za mało
Gość: lazaj007
tyle ze u mnie w promieniu kilometra nie ma zadnych parkingow i kazdy parkuje gdzie moze, co nie oznacza ze auta komus przeszkadzaja. ktos po prostu jest zawistny i dzwoni bo auto stoi na polmetrowym pasie trawy
Gość: wsciekly
zarejestruj się w ich Klubie Maluszka - dostaniesz dodatkowe 50 punktów
Gość: hittmanka
Gość: quaqua
O właśnie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja kiedyś szłam z córką w wózku i tuż przed nas wkitował się kierowca na chodnik, żeby zaparkować tak, że nie dało rady przejechać. Na moją uwagę, że to jest chodnik i nie zostawił przejścia odpysknął, że mogę sobie ulicą przejść. Odkąd mam dziecko mówię stanowcze NIE dla bezmózgowia generującego niebezpieczeństwo i tępię ich dzwoniąc na straż miejską zgłaszając źle zaparkowane samochody, które tworzą niebezpieczne sytuacje.
To właśnie mnie wkurza: ogólnopanujące bezmózgowie.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas po blokiem wiecznie chodnik zajęty. Najgorsze jest to że nie widać zza nich czy coś jedzie, dzieci wylatują i... szkoda gadać. Strasznie mnie wkurza parkowanie na chodnikach.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: iskierka
Gość: postscript
dobrze powiedziane. ja z kolei mam wykupione miejsce w garazu podziemnym i zdarza sie, ze przyjezdzam, a ono jest zajete. o 23.00 nie bede robil bydla chodzac od mieszkania do mieszkania i pytajac, czyj to grat. ale sytuacja mocno wkurzajaca. oby ktos nie musial odczuc, jak bardzo umiem byc zlosliwy.
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widać wsciekły, że nie grałeś.
Przecięty człowiek nie zejdzie do 1 sek. na 5 pytań nawet jak dostanie 50 pkt. za klub, więc należy szukać pomocy u tych, którzy oferują albo sobie odpuścić, bo szkoda czasu.
Jak Ci xoo_xoo_xoo zalezy na maskotce to spróbuj na rossnet.pl
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my może nie mamy wykupionego miejsca na parkingu, ale parkujemy na jednym miejscu od początku, kiedy tu mieszkamy, czyli ponad 2 lata.
W międzyczasie inne mieszkania zostały posprzedawane, przybyło lokatorów i aut i teraz inni parkują na naszym stałym miejscu ;/ najgorsze jest to, jak ktoś wjedzie wielkim autem (dostawczym) na małe miejsce, albo jak ktoś parkuje okrakiem i zajmuje 2 miejsca
wkurzają mnie tacy kierowcy
i jeszcze to, że jak ktoś, kto ma lepsze auto lekceważy tych, co mają starsze, bo pewno nie ma takich osiągów, jak nowsze. Owszem, może i nie ma, ale nie tylko to się liczy. Przepisy są przepisami dla wszystkich użytkowników dróg i wymuszanie przejazdu czy inne tego typu kwiatki wkurzają masakrycznie