Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój tato pojechał do niej i wgadał ile to nie nawygrywałam....a ona dzwoni dziś i mówi
CZY zdajesz sobie sprawę z tego,że za każda wygraną MUSISZ zaplacić osobiscie 10 procent jej wartosci?Mowię nie-wcale nie musze.
Czy ty wogole czytasz regulaminy pyta Mowię -tak czytam.
Pytałam się znajomej i mowiła ze Ty musisz to predzej czy pozniej zaplacic,wiec przemysl czy ci sie to oplaca-bo sie w dlugi wplaczesz Mówię A weź mnie nie wku... najmądrzejsza byłas jestes i bedziesz ..I się rozlaczyłam ....
Maskara !
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ja?? Brat mwói,ze chyba czarownicą jestem bo już jako dziecko wygrywałam w losach:)
Masz troche muszych nóżek albo kilka ogonków weża??To podam ci przepis na wywar
olunka
Postów 8535
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
a to wszystko z czystej siostrzanej troski
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: mrilka
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: nocti
No oczywiście
Gość: czarnygreg
Gość: pola731
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8887
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
też to często słyszę ale cóź zrobić taki los.. najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym zachować to w tajemnicy <ale się da>.. bo to zaraz ktoś coś pacnie, temy wypapla i dalej idzie wiązanka a później do mnie pielgrzymki przychodzą.. co masz a co dasz? no podziel się tyle masz tego.. oni wszyscy widzą zysk i to w ten sposób $$$.. nikt się nie pyta ile ty czasu i kasy wydajesz tylko wszyscy widzą że dostajesz za darmo, więc kumpli szukają.. ah jak mnie to drażni.. każdy chciałby zawsze coś uszczypnąć dla siebie.. Taka skąpa też nie jestem bo się podzielę czasami ale jak się przyzwyczai ludzi do czegoś to co tydzień będą wpadać z torbami jak na zakupy tyle że za darmoo.
Myślałam że jedynym rozwiązaniem będzie :sama se wygraj to mi pokaż jak.. no ludzie przecież ja nie mam czasu na prowadzenie za rączkę..mi nikt nie pokazywał. więc teraz cicho sza chyba w domu umowy lojalnościowe spiszemy
Szczęśliwych paragonów życzę
|
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorsze jest, gdy mówisz: Chodź, pokażę Ci jak grać. A ktoś odpowiada: Eeee, nie chce mi się.
notta
Postów 8887
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
krew by mnie zalała
Ale z tym paktem milczenia żartowałam ale jak sobie tak przeanalizuje +/- to nawet na dobrze nam to wyjdzie
Gość: katrin22
Ja walczę z molami kuchennymi, nie wiem skad to się wzięło i jakieś zmutowane, bo namnożyło się w skrzynce na sztućce i pcha się do moich kasz, mąk itd...
Stępiłam już prawie wszystkie, ale herbaty, kasze, makarony musiałam wyrzucić, bo były z tylu w szafce i nie widziałam jak się lęgło, okropność!
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wkurzania to podobnie, z tym że u mnie teść przejął rolę zastraszacza, niedowierzacza i wujka dobrej rady - dziecko już nie wygrywaj, bo za darmo to nic nie ma, w końcu cię dopadną i obciążą, podpisujesz te wszystkie odbiory to już się nie wykręcisz
Gość: wsciekly
parę fajnych jest w naszej bazie
zostały jeszcze w grudniu dodane
Gość: wsciekly
na drugi raz powiedz:
Już zapłaciłam !!! Wiesz siora jakie te podatki straszne
jak wymyśli inny tekst - też przytaknij i dalej... rób swoje
i nie będzie to wcale niezgodne z prawdą, bo nieważne kto płaci - Ty czy Organizator
Gość: nocti
To akurat znam. Odpowiedzi nie mam na to czasu, ja to się nigdy nie nauczę, ja to nie mam do tego głowy itp. Wygląda na to, że z całej licznej rodziny tylko ja potrafię i mam czas na konkursy.
Gość: pola731
ale wpis już po rozwiązaniu konkursu ,kiedy nagrody przyznane płacę tyle co na paragonie zwyczajnie mnie irytuje ;
ostatnio dostałam propozycję nie do odrzucenia - 10 zł za paragon na nagrodę wartą 2000zł (- w cenie produktów paragon kupuje się w trakcie konkursu w wątku zakupowym...)
Gość: iwonciaaa
znam to aż za dobrze:)
pewnie, że jak mam więcej kosmetyków czy coś, to się podzielę (nie ubędzie mi od tego).
kiedyś na początku mojej kariery konkursowej to jeszcze czasem się pochwaliłam, teraz tego nie robię. Dosć słuchania ,,wygraj mi coś, wygraj mi coś''. bo oczywiście myślenie jest takie, że wystarczy kiwnąć palcem. Wkurza mnie też, że cokolwiek mam nowego , nie wiem: kolczyki, bluzkę. To od razu jest hasło: na pewno wygrałaś