Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8887
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
aż mi się lżej zrobiło że nie jestem sama
Szczęśliwych paragonów życzę
|
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo dokładnie popieram albo nie umie , nie mam czasu znam to
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz każdy wie,że nic nie rozdaje ot tak
KIedyś tak robiłam i miałam tak jak wy, teraz oczywiście od czasu do czasu dam jakieś kosmetyki, płyny, herbaty itp, ale w większość nadmiar sprzedaję, mam rodzinę i mam na co pieniądze wydawać, więc zamiast rozdawać wole sprzedać i mieć na zabawkę dla dziecka czy nawet jedzenie.
Teraz to rodzinka pomaga mi w sprzedaży i tak np teściowa sprzedaje co się da w pracy, tak samo kuzynki.
Każdy wie, że za pomoc odwdzięczam się, ale nic nie oczekują, robią to dla czystej pomocy i ja tak samo robie z prezentami np kuzynka sprzedawała mi bardzo dużo kosmetyków i bizuterii, więc dałam jej w podziękowaniu ekspres o którym marzyła. Ktoś użyczy danych i też zawsze jakiś drobiazg dostanie.
Dzięki temu nikt nic nie oczekuje, rodzina traktuje moje granie jako prace, a nawet ci co początkowo patrzyli na to z ironicznym uśmieszkiem pomagają mi.
Pamiętam jak szwagier kiedyś mówił, że mogłabym się zająć czymś pożytecznym a nie grać, a teraz jak zobaczył jak mi idzie potrafi wieść mi paragony z delegacji
DLatego oduczcie się rozdawania, a jak każdy dostanie coś tylko od czasu do czasu to może to uszanuje.
Ale się rozpisałam, a w temacie nic dzisiaj jeszcze mnie nie wkurzyło, wręcz zapowiada się świetny dzień
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18757
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Kryzys -> mniejsza sprzedaż; żeby pobudzić sprzedaż, firmy powinny nam jeszcze więcej konków promocyjnych podsuwać
notta
Postów 8887
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
gdzieś trzeba ciąć koszty, a bardzo dużo kosztów przynosi marketing. Kompletnie nie zrezygnują z konkursów co najwyżej mogą poucinać budżety
Gość: kasiaj110
Gość: pola731
Disneyowi się ruszy sprzedaż szejków warzywnych w PiP ...calutka jedna konsola na całą Polskę a konkurs chyba trwa ponad miesiąc ... rozpieści nas Disney
Gość: katrin22
morelo, mam już plastry od tygodnia, a one znów fruwają...mam nadzieję, że je wyłapię, wszystko już mam w słoikach, bo plastikowe pojemniki byly nie szczelne.
joan
Postów 18757
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Właśnie, że nie ruszy
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardziej wypaśnięta opcja jest w tesco
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: pantiktak
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już myślałam, że 'wypaśnięta'
Gość: jkkp
poprawiłam to, ale mi nie edytowało, przepraszam, jestem dyslektyczką, pisze a potem poprawiam, ale nie wiem dlaczego mi tego teraz nie zrobiło
Monika11
Postów 7742
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawda to edytownie jest do bani często człowiek nie zdąży poprawić
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: jkkp
dzięki
Gość: nocti
Konkursy będą. Teraz chwilowo cisza bo pewnie planują budżet itp. Konkursy bardzo napędzają sprzedaż w co sama też dałam się przecież wkręcić. Nie lubię słodyczy Wedla, ale... kupowałam na konkurs zamiast innych słodkości.
Gość: slonko365
No ja się właśnie oduczam
no a poza tym też mnie denerwują takie teksty, że ja to wszystko mam za darmo (no bo oczywiście nic konkursy nie koszują) i jeszcze uwagi że co ja tak znowu przy tym komputerze siedzę (no bo przecież samo sie wygra bez żadnego angażowania czasu)
no to sobie ponarzekałam przy Nowym Roku, ale lawina wygranych tak mnie jakoś nastraja
ale tak miło poczytać sobie Wasze komentarze, przynajmniej wiem, że nie tylko ja mam takie problemy...
joan
Postów 18757
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo zwolnień, w wielu firmach oszczędne budżety - są duże cięcia, jeśli chodzi o pieniądze na promocję i reklamę
Czekając na...