Wkurza mnie...

dotusia

#4961023 Napisano: 18.01.2012 09:49:14
czarnygreg napisał(a):

matko kochana! dziewczyny, jak was czytam to normalnie w innym świecie żyję! okazuje sie że moja rodzina całkiem sensowna jest a znajomi to cud-miód normalnie emotka

to samo pomyślałam... emotka
0 0

Gość: slonko365

#4961042 Napisano: 18.01.2012 09:54:28
joan napisał(a):

Hehe, najlepsze sa te teksty o siedzeniu przy komputerze, grrr. Aż człowieka skręca emotka Mnie się dzień, który spędzałabym pod palmą z notesikiem w ręce, jawi przecudnie - wystarczy mnie tam zabrać emotka

emotka emotka
0 0

delfinka101

#4961053 Napisano: 18.01.2012 09:57:07
Ja mam nadzieję,że Delecta w Realu na Wielkanoc znowu sypnie konkursem i znowu cos wygram...:)
0 0

picola

#4961060 Napisano: 18.01.2012 09:58:48
aż odetchnęłam, bo moi znajomi i rodzinka tylko mi kibicują - bezinteresownie
0 0

ziolko

#4961079 Napisano: 18.01.2012 10:08:37
katrin22 napisał(a):

morela napisał(a):

katrin22 my w ubiegłym roku walczyliśmy z paskudami, ale o tyle lepiej mieliśmy że w szafie z ciuchami w przedpokoju się rozgościły. Początkowo jak zaczęły być widoczne, szukając gniazda, myślałam ze ciuchy mamy podziurawione ale okazało się że zamieszkały w mojej torbie, której od kilku miesięcy nie używałam, a miałam w niej rozsypany suchy pokarm dla kotów (na spacerach podrzucam małym kociakom w paru miejscach) i zapomniałam o tym, a one sobie metę na orgietki urządziły. Ciuchy wypraliśmy, szafa była umyta domestosem a te cholery jeszcze jakiś czas wyfruwały nie wiadomo skąd, ale raid w sprayu i skórki z cytrusów nam pomogły. Gorzej właśnie w kuchni, sprawdź jeszcze za szafkami (jak da radę) bo lubią się tam przyczepiać i gzić emotka A, i ponoć bardzo skuteczne są plastry z feromonami, myślałam ze to żart ale babka w sklepie pokazywała nam, samce wyłapane i finito

A co do wkurzania to podobnie, z tym że u mnie teść przejął rolę zastraszacza, niedowierzacza i wujka dobrej rady - dziecko już nie wygrywaj, bo za darmo to nic nie ma, w końcu cię dopadną i obciążą, podpisujesz te wszystkie odbiory to już się nie wykręcisz emotka

morelo, mam już plastry od tygodnia, a one znów fruwają...mam nadzieję, że je wyłapię, wszystko już mam w słoikach, bo plastikowe pojemniki byly nie szczelne.

znam ten ból emotka
u mnie co jakiś czas coś latało, ale zabijałam i był spokój - do czasu...

w pewnym momencie spojrzałam na sufit (nie wiem co mnie podkusiło, bo rzadko tam patrzę) i zobaczyłam kilka jakby gąsienniczek.
Sprawdziłam w necie i moje podejrzenia sprawdziły się - larwy moli, bleee

odkurzaczem je pościągałam, i tak kilka dni z rzędu, wywaliłam większość produktów, typu kasze, ryż, nawet makaron zapakowany fabrycznie, bo dojrzałam pajęczynkę w środku ;/ szafki umyłam octem.

Przypuszczam, że ściągnęłam sobie mole z zewnątrz plastrem na mole, bo dla jaj przyczepiłam w szafce (szafka nowa, kilka miesięcy wtedy), zapomniałam o tym plastrze, po kilku dniach przypomniałam sobie i jaki szok - 15 moli przyklejonych!!
skonsultowałam się z innymi osobami, i te osoby powiedziały mi, że te feromony ściągają mole z zewnątrz, nawet od sąsiadów, przez kratki wentylacyjne, otwarte okna.
I jak nie miałam moli to od pewnego czasu walczę z nimi ;/

jak będziecie wywalać rzeczy spożywcze to bez sentymentu - jedna zakażona rzecz i mole od nowa

Kasze, mąki, cukier, płatki owsiane i inne zbożowe, bułka tarta, makarony, otręby różne, herbaty, bakalie (rodzynki, orzechy), herbaty, suszone zioła, przyprawy, zupki różne - trzeba to dokładnie przepatrzeć i nie ma zmiłuj ;/
0 0

Gość: ewikewik

#4961096 Napisano: 18.01.2012 10:16:06
Wkurza mnie...szuflada pełna paragonów a potem się okazuje, że najdroższe nagrody znowu ustrzelił ktoś bez paragonu. Normalnie szlag mnie trafia.
0 0

aurorcia

#4961106 Napisano: 18.01.2012 10:21:15
ewikewik napisał(a):

Wkurza mnie...szuflada pełna paragonów a potem się okazuje, że najdroższe nagrody znowu ustrzelił ktoś bez paragonu. Normalnie szlag mnie trafia.

Mnie też to wkurza emotka jest na to sposób,nie sprzedawać paragonów ,albo sprzedawać drogo emotka
0 0

Gość: ewikewik

#4961129 Napisano: 18.01.2012 10:29:57
Właśnie sie ogłasza osoba, która pańskim gestem chce zapłacić 100zł za wycieczkę do Barcelony za 5000zł. A cenzurazy z paragonami wakacje spędzą w domu...
0 0

aurorcia

#4961132 Napisano: 18.01.2012 10:32:04
Więc trzeba jej zaoferować paragonik za 1.000zł emotka emotka emotka
0 0

joan

#4961161 Napisano: 18.01.2012 10:43:59
aurorcia napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Mnie też to wkurza emotka jest na to sposób,nie sprzedawać paragonów ,albo sprzedawać drogo emotka

Obojętnie, za jaką cenę byś sprzedała, to by tylko utwierdziło innych w tym, że bez paragonu warto grać. Nie chodzi o sprzedaż samego paragonu, sprzedaje się coś więcej...

Tak sobie nad tym myślę i wychodzi mi, że 99% poszukiwań paragonów wynika z nieczystej gry i czystej zachłanności. Pozostały 1% można uznać za przypadki losowe. Niestety, człowiek musi się w tym jakoś odnaleźć i się do tego ustosunkować, a to łatwe nie jest. Zanim pomogę w jakikolwiek sposób, również odnośnie paragonu, najpierw patrzę na NICK. Zwykle na tym się historia kończy...

PS: A bardziej od wpisów poszukuję drażnią mnie wszelkie posty pt. mam. Jakby co.
0 0

Gość: postscript

#4961162 Napisano: 18.01.2012 10:44:29
Jak czytam Wasze komentarze to sie za glowe lapie. Jednak rodzine mam normalna. Ale mialem kiedys dziewczyne, ktora wybitnie denerowowalo to, ze gram. W ogole nie chciala o tym slyszec. Do dzis nie wiem, dlaczego. Robila miny i wkurzala sie mowiac znowu?. Tylko, ze to ja do domu przynosilem kase, a nie ona i ja siedzialem przed kompem i gralem.
Jak mowilem, ze przyszla jakas nagroda to tez sie wkurzala, bo znowu gralem. No i do diabla z nia emotka

Moje wygrane, moja sprawa. Jak wygralem kiedys wielkie pudlo damskich kosmetykow to postawilem przed mama i siostra i powiedzialem, zeby braly co chca. One jakos nigdy na to nie narzekaly, a siostra bardzo czesto odbierala mi we Wroclawiu nagrody. Nawet czesto gralem specjalnie na nia, zeby miala rozne bilety i kosmetyki.
0 0

Gość: l0ginka

#4961169 Napisano: 18.01.2012 10:49:27
A mnie wkurza dziś, że ...
wstałam sobie, ...zjadłam śniadanie...włączyłam radio, bo tv mi się nie chciał włączyć, trochę poszydełkowałam i ze zdziwieniem usłyszałam zapowiedź wiadomości emotka
Wtedy zerknęłam na telefon, żeby sprawdzić godzinę...
Wstałam tak wcześnie( za wcześnie), bo śniło mi się, że już dzwonił budzik.
To zaburzyło mój rytm dnia emotka
0 0

ziolko

#4961206 Napisano: 18.01.2012 11:04:23
wkurza mnie tępota niektórych ludzi.. ogólnie, ale na forum także emotka emotka

oraz nie przyjmowanie do wiadomości tego, co im się jasno tłumaczy
0 0

Gość: postscript

#4961230 Napisano: 18.01.2012 11:17:30
ziolko napisał(a):

wkurza mnie tępota niektórych ludzi.. ogólnie, ale na forum także emotka emotka

oraz nie przyjmowanie do wiadomości tego, co im się jasno tłumaczy

ciezkie jest zycie admina? emotka
0 0

ziolko

#4961243 Napisano: 18.01.2012 11:22:40
taaaa...
oraz wkurza mnie jeszcze bardziej to
- milionowe premie za chaos z lekami

http://politykier...n=3&ticaid=6dc2d

0 0

79magda

#4961247 Napisano: 18.01.2012 11:24:58
pantiktak napisał(a):

A mnie wkurza chonor, zajmóje i wieść... emotka emotka emotka

nie umie nawet powiedzieć, jak bardzo mnie również...
emotka
0 0

sambolera

#4961258 Napisano: 18.01.2012 11:27:49
79magda napisał(a):

pantiktak napisał(a):

A mnie wkurza chonor, zajmóje i wieść... emotka emotka emotka

nie umie nawet powiedzieć, jak bardzo mnie również...
emotka

i mnie rowniesz emotka
0 0

henryczka62

#4961265 Napisano: 18.01.2012 11:29:48
ziolko napisał(a):

taaaa...
oraz wkurza mnie jeszcze bardziej to
- milionowe premie za chaos z lekami

http://politykier...n=3&ticaid=6dc2d

żebyś wiedziała jak mnie to wkurza emotka
0 0

anialistopad

#4961267 Napisano: 18.01.2012 11:30:15
a mnie wkurza internet w orange od przedwczoraj nie miałam dostępu do neta jedynie z telefonu dopiero teraz łaskawie naprawili i co 5 zł odliczą za to , że tyle czasu nie było zminiam dostawcę neta mam ich dość emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4961278 Napisano: 18.01.2012 11:32:01
Wkurzają mnie Kupujący na Allegro emotka Ile czasu można czekać na wpłatę emotka emotka
0 0