Wkurza mnie...

Gość: hittmanka

#4960804 Napisano: 18.01.2012 08:01:11
Ojjj.... strasznie to wkurza... moja matka ostatnio zrobiła takie oczy emotka jak odprawiłąm ją z kwitkiem. Przyszła po płyn i kleksy z Ducka bo przecież nie będzie kupować jak córeczka ma za darmo... powiedziałam, że nie mam bo czekam aż dojdzie to prawie się obraziła emotka po czym rzuciła że przyszedł jakiś brzydki kot(lemur Jedyny Taki) okropny i wogóle i że da to brzydactwo wnuczce koleżanki ... na drugi dzień z premedytacją poszłam do niej i zabrałam Lemura, mówiąc żeby kupiła jakąś ładną maskotkę za 30 zł a tego obrzydliwego Lemura biorę i wystawiam na WOŚP i kupi go ktoś komu się podoba i kaska na sprzęt będzie emotka no i... OBRAZIŁA SIÊ emotka Może skończą się też zdziwione teksty w stylu ale czemu mi nie wygrałaś? jak zacznę odpowiaać bo mi się q*** nie chciało emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4960805 Napisano: 18.01.2012 08:01:50
ludzie są tylko ludźmi emotka

dasz palec - chcą całą rękę

mam na Mikolajowej liście prawie 100 osób, większość cieszy się z każdego drobiazgu i nie wydziwia

ale są też tacy, którym ciągle mało - dasz buty, kosmetyki, doładowanie telefonu, a za chwilę masz tekst, że jeszcze załatwić by trzeba... jakieś wczasy, pralkę, przeróżne książki i zabawki dla dzieciaków

a potem fochy, że nie wszystko dla nich emotka emotka emotka
0 0

Gość: jkkp

#4960810 Napisano: 18.01.2012 08:06:05
e tam dziewczyny, ja oststni miałam akcję jeszcze lepszą emotka miałam wygrany zestaw z E za 200 i chciałam podarować go szwagrowi i jego żonie, bo to młode małżeństwo emotka
Gdy dotarła do nich paczka, otrzemałam telefon uwaga:
Przyjedź i zabieraj to i nie życzymy sobie żemyś na nas grała emotka ot i miałam podziękowanie za dobroć emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4960816 Napisano: 18.01.2012 08:10:55
jkkp napisał(a):

e tam dziewczyny, ja oststni miałam akcję jeszcze lepszą emotka miałam wygrany zestaw z E za 200 i chciałam podarować go szwagrowi i jego żonie, bo to młode małżeństwo emotka
Przyjedź i zabieraj to i nie życzymy sobie żemyś na nas grała emotka ot i miałam podziękowanie za dobroć emotka

hehe... tak też bywa i np. na teściową nigdy nie gram tylko daje jej jak mam czegoś więcej bo mój przemądrzały szwagier który z nią mieszka NAPEWNO powiedziałby mi to samo... wolę dmuchać na zimne emotka
0 0

#4960825 Napisano: 18.01.2012 08:14:55
hittmanka napisał(a):

jkkp napisał(a):

hehe... tak też bywa i np. na teściową nigdy nie gram tylko daje jej jak mam czegoś więcej bo mój przemądrzały szwagier który z nią mieszka NAPEWNO powiedziałby mi to samo... wolę dmuchać na zimne emotka

no ale ja tego nie zabierałam, to był dla nich prezent, ale takim chonorem się gówniara uniosła, że ja gram i wygrywam, a ona nie pracuje, a dzieckiem się jej mama i babcia zajmóje i mi mówi, że ona na głupoty nie ma czasu emotka to jej kiedyś powiedziałam, że ja mam czas na głupoty i daleko jej do mnie żeby dorównać emotka (sprostowanie, ja gram i mam w domu, a ona żeby mi dorównać bierze to samo na kredyt) emotka
0 0

joan

#4960826 Napisano: 18.01.2012 08:15:41
hittmanka - dobrze zrobiłaś, trzeba się czasem 'postawić' emotka

jkkp - może czekali na lepszą nagrodę? emotka
0 0

Monika11

#4960829 Napisano: 18.01.2012 08:17:28
jkkp napisał(a):

hittmanka napisał(a):

jkkp napisał(a):

no ale ja tego nie zabierałam, to był dla nich prezent, ale takim chonorem się gówniara uniosła, że ja gram i wygrywam, a ona nie pracuje, a dzieckiem się jej mama i babcia zajmóje i mi mówi, że ona na głupoty nie ma czasu emotka to jej kiedyś powiedziałam, że ja mam czas na głupoty i daleko jej do mnie żeby dorównać emotka (sprostowanie, ja gram i mam w domu, a ona żeby mi dorównać bierze to samo na kredyt) emotka

Aj tam bo zamiast pralkę dać to Ty z proszkami wyjeżdżasz emotka
0 0

#4960833 Napisano: 18.01.2012 08:19:22
oj jak dobrze wiedzieć dziewczyny, że nie tylko ja mam dziwną rodzinę emotka
no i wiecie jak mi humor poprawić emotka
0 0

joan

#4960834 Napisano: 18.01.2012 08:19:45
Monika11 napisał(a):

emotka A w ogóle najlepiej, żeby to była pralko-suszarka najnowszej generacji, oczywiście pod kolor ścian łazienki!
0 0

Monika11

#4960836 Napisano: 18.01.2012 08:21:30
A mnie wkurza że od 7.30 czekam na księdza emotka
0 0

efelinkaaa

#4960837 Napisano: 18.01.2012 08:22:22
kurde ja mam to samo....
Tylko jak prosiłam rodzinę, żeby pozakładali sobie konta na fb i z nich korzystali (kilka osób nie pracuje), bo czasami coś fajnego rozdają (to dove, to nivea), lub mogę dla nich cos wygrać, to nawet tego im się nie chce.. wszyscy czekają na gotowe, aż im się pod nos podstawi.. wrrrr
0 0

#4960839 Napisano: 18.01.2012 08:22:45
joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

emotka A w ogóle najlepiej, żeby to była pralko-suszarka najnowszej generacji, oczywiście pod kolor ścian łazienki!

obiecuję poprawę, nie pomyslałam, że im taki bubel tani daję emotka
0 0

Monika11

#4960845 Napisano: 18.01.2012 08:27:23
efelinkaaa napisał(a):

kurde ja mam to samo....
Tylko jak prosiłam rodzinę, żeby pozakładali sobie konta na fb i z nich korzystali (kilka osób nie pracuje), bo czasami coś fajnego rozdają (to dove, to nivea), lub mogę dla nich cos wygrać, to nawet tego im się nie chce.. wszyscy czekają na gotowe, aż im się pod nos podstawi.. wrrrr

ale moim zdaniem to tylko i wyłącznie jest nasza wina wiem to po sobie-sami sobie rodzinę i znajomych tak nauczyliśmy niestety emotka
0 0

Gość: pola731

#4960847 Napisano: 18.01.2012 08:28:28
jkkp napisał(a):

joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

obiecuję poprawę, nie pomyslałam, że im taki bubel tani daję emotka

jakbyś kiedyś chciała takich bubli się pozbyć to Ci podeślę moje namiary - mimo 18 lat stażu wciąż jestem na dorobku , ściany w łazience mam białe to wszystko do nich pasuje , no i nie będziesz musiała do mnie przyjeżdzać po to badziewie emotka emotka emotka
0 0

Gość: nocti

#4960850 Napisano: 18.01.2012 08:30:33
jkkp napisał(a):

Bo to różnie bywa... Gdyby to była pralka to pewnie by się tak nie obrazili, ale proszek to wiesz - zaraz gadanie w rodzinie, że jałmużnę dostali. emotka
U mnie na szczęście siostra się ucieszyła z każdej pierdółki. Kiedyś skakała z radości jak przyszły do niej 2 wielkie ręczniki kąpielowe, albo te kupony z FB na batoniki KitKat - z synem pojechali rodzinnie wybierać nagrodę. Jeden potrafi być wdzięczny, a inny nie. emotka
0 0

Monika11

#4960853 Napisano: 18.01.2012 08:32:44
Dziewczyny sio z tego topu- dzień się jeszcze nie zaczął a doła dostaję emotka
0 0

#4960855 Napisano: 18.01.2012 08:35:32
nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

Bo to różnie bywa... Gdyby to była pralka to pewnie by się tak nie obrazili, ale proszek to wiesz - zaraz gadanie w rodzinie, że jałmużnę dostali. emotka
U mnie na szczęście siostra się ucieszyła z każdej pierdółki. Kiedyś skakała z radości jak przyszły do niej 2 wielkie ręczniki kąpielowe, albo te kupony z FB na batoniki KitKat - z synem pojechali rodzinnie wybierać nagrodę. Jeden potrafi być wdzięczny, a inny nie. emotka

Dobre z tego wszystkiego jest to, że ten zestaw trafił do rodziny na Święta, która powiedziała, że to cudowny prezent i nie wiedzą jak się moga odwdzięczyć i że to dla nich wiele znaczy, że ktoś im dał coś takiego za darmo, za zwykłe dziękuję emotka Więc tylko młodym podziękować za focha, bo przez to znalazłam ludzi, którzy tego bardziej potrzebowali emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4960863 Napisano: 18.01.2012 08:39:11
matko kochana! dziewczyny, jak was czytam to normalnie w innym świecie żyję! okazuje sie że moja rodzina całkiem sensowna jest a znajomi to cud-miód normalnie emotka
0 0

Monika11

#4960864 Napisano: 18.01.2012 08:39:36
Dobra ostanie moje wkurzanie dzisiaj-wkurzam się że już nie bedę się wkurzać na DUCKA bo dzisiaj rozwożą emotka
0 0

Gość: nocti

#4960869 Napisano: 18.01.2012 08:41:06
jkkp napisał(a):

nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

Dobre z tego wszystkiego jest to, że ten zestaw trafił do rodziny na Święta, która powiedziała, że to cudowny prezent i nie wiedzą jak się moga odwdzięczyć i że to dla nich wiele znaczy, że ktoś im dał coś takiego za darmo, za zwykłe dziękuję emotka Więc tylko młodym podziękować za focha, bo przez to znalazłam ludzi, którzy tego bardziej potrzebowali emotka

Jakby na to nie patrzeć to w tych czasach prezenty praktyczne to są bardzo, bardzo dobre. Kosztów przybywa, a pieniędzy raczej nie bardzo. Jak były karty RMF z dnia dziecka to rodzicom nakupiliśmy właśnie chemii gospodarczej i się cieszyli - w końcu proszek każdy kupuje, a tak ma zapas.
A młodzi pewnie tego focha nazwali by dumą. Ja nie rozumiem, Ty nie rozumiesz, ale dla nich to widocznie punkt honoru
emotka
0 0