Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i sobie wykrakałaś
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby wszystkie życzenia tak szybko się spełniały
ale to dobrze - nie chciało mi się dodawać konkursów, niektóre nie wiedziałam gdzie wrzucić na forum, a tak to się pofatyguję. polecam każdemu
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
zdolnabestia
Postów 5309
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Mój sposób na szybkie sprawdzenie czy konkurs jest w bazie jest taki:
Wchodzę w formularz Dodaj konkurs, wypełniam tylko link do konkursu i klikam dodaj. Wszystkie okienka świecą wtedy na czerwono, że Musisz opisać konkurs, Musisz wybrać kategorię itd, a gdy link jest już w bazie, wtedy na końcu jest też na czerwono Prawdopodobnie konkurs jest już w bazie. A gdy nie ma, to wiadomo, uzupełniam wtedy pozostałe okienka i dodaję
Można też skorzystać z wyszukiwarki u góry, ale po wpisaniu np. frazy students lub stopklatka wyskakuje duuużo konkursów i nie zawsze można się połapać.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko pije jeszcze Bebiko, w poniedziałek kupiłam w biedronce za 16.99, dzisiaj już za 18.99
W leclercu już prawie 15zł (350g)
Normalnie masakra jak wzrosły ceny w ciągu 3 lat!
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje juz nie pije, ale dzisiaj przechodzac kolo wlasnie takiej polki az sie zdziwilam ze takie drogie, bo pamietam jak calkiem niedawno bylo po 11, 12 zeta
mnie kurza, ze ze garnier na FB byl do wczoraj, a mi sie daty popierniczyly i wyslalam dzisiaj
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
moskala22
Postów 3536
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też byłam w szoku jak zobaczyłam cenę Bebiko... Szok!!! Wkurzyłam sie strasznie
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: annaszura
Gość: skorpionka82
w Biedronce mleko jest BARDZO DROGIE. Jak brakło mi Gerbera (za które płacę 12,49-12,99zł), musiałam kupić w Biedronce NAN i zapłaciłam 18zł!!! A w innych sklepach kosztuje nie więcej niż 15zł.
Kaszki opłaca się kupić, bo mają jakiś % gratis, ale są same ryżowe, moja córcia je mannę lub 7 zbóż.
Pieluchy - polecam DADA z Biedronki. Jakościowo prawie jak Pampki, a cenowo niecałe ok.30zł za paczkę (czwórki - 54szt w paczce).
Dlatego preferuję zakupy w Rossmanie i Tesco. Ostatnio mleczko Gerber w Tesco kosztowało 18,69zł za 2 opakowania!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój młody też już nie piję, a kupowałam za 11 z groszami jeszcze rok temu
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny nie marudzić mi tu ..jak poszłam do apteki i za paski do glukometru ktore były po 3,2 musze zaplacic 61,50 a za lek na płucka ktory kosztował rowniez 3,2 zaplacilam 176...to 5 zł podwyżki nie robi takiego wrazenia..:P
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niestety nie mam ani Auchan, ani Reala ani Tesco w pobliżu, więc muszę tutaj się zaopatrzyć..
Ciekawe jaka jest cena pampków w innych sklepach? Jak ostatnio (z rok temu?) kupowałam w rossmannie, to kosztowały już 54zł teraz nawet nie wiem..
muszę przestawić paszkudę na zwykłe mleko, ma 3,5 roku a nadal bebiko wciąga
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja ma 2,5 roku i pije Bebilon za 40 zł
moskala22
Postów 3536
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję delfinka, straszna różnica
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym bebilonem dla alergików to też fajna sprawa. Siostra dostała na niego receptę od pediatry i w aptece nie chcieli jej zrealizować, bo to mleko dla alergików - czyli musi mieć receptę od alergologa
delfinka - nie skomentuję nawet.. strasznie mi przykro, że dopadły Was podwyżki
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mało tego teraz lekow na serduszko nie mzoe przepisac lekarz pierwszego kontaktu i tak ze wszystkimi specjalistycznymi.My mamy na szczescie pierwszego kontaktu lekarze pulmonologa,alergologa i pediatre w jednym..cudowny lekarz..i tu nasze szczescie ale po leki gastrologiczne do gastrologa,immunologiczne do immunologa..Z mtym mlekiem dla alergikow to nei wymysł apteki..tak już niestety bedzie..oby się to zmieniło
Gość: ati88
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedny Iker
Gość: emka86
dokładnie to samo miałam dziś napisać... i jeszcze wkurza mnie reklama biedronki