Wkurza mnie...

ziolko

#5043573 Napisano: 27.02.2012 08:38:44
eee placebo na lepsze samopoczucie...

tu raczej siła sugestii emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5043579 Napisano: 27.02.2012 08:40:57
joan napisał(a):

joanne napisał(a):

mia ale od kotleta nie zachodzi się...

W dzisiejszych czasach transgeniczności i od kotleta można emotka

przychodzi Baba do lekarza:

Jezdem przy nadziei ze zmutowaną bakterią, bo zupa była... źle słona emotka emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#5043592 Napisano: 27.02.2012 08:45:10
isiulka napisał(a):

joanne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie, że co chwile coś mi dolega;/ a to głowa mnie boli, a to brzuch, a to mi niedobrze, a to sikam co 5 minut;/
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta...

ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował emotka emotka emotka

mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink: emotka
emotka

Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów.

A tam z festynów emotka
Stare mięso w sklepach też traktuje się Ludwikiem emotka
0 0

efelinkaaa

#5043594 Napisano: 27.02.2012 08:47:15
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

joanne napisał(a):

mia ale od kotleta nie zachodzi się...

W dzisiejszych czasach transgeniczności i od kotleta można emotka

przychodzi Baba do lekarza:

Jezdem przy nadziei ze zmutowaną bakterią, bo zupa była... źle słona emotka emotka emotka

mnie kiedyś koleżanka oskarżyła, że przeze mnie zaszła w ciążę, bo ją wyciągałam na dyskoteki.. świetnie, szło nas całe stado a tylko ona została mamą emotka (btw potem zaczęła oskarżać Boga.. serio)
0 0

joan

#5043604 Napisano: 27.02.2012 08:52:25
efelinkaaa napisał(a):

mnie kiedyś koleżanka oskarżyła, że przeze mnie zaszła w ciążę, bo ją wyciągałam na dyskoteki.. świetnie, szło nas całe stado a tylko ona została mamą emotka (btw potem zaczęła oskarżać Boga.. serio)

To nie jest nawet takie głupie, podobno ponad 2000 lat temu też jedna niewiasta tak stwierdziła i... wszyscy to kupili emotka
0 0

isiulka

#5043609 Napisano: 27.02.2012 08:53:58
ola2493 napisał(a):

isiulka napisał(a):

joanne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie, że co chwile coś mi dolega;/ a to głowa mnie boli, a to brzuch, a to mi niedobrze, a to sikam co 5 minut;/
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta...

ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował emotka emotka emotka

mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink: emotka
emotka

Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów.

A tam z festynów emotka
Stare mięso w sklepach też traktuje się Ludwikiem emotka

Mnie ciekawi co oni robią z owocami, że się tak świecą jak komunijne lakierki.
0 0

Gość: ola2493

#5043610 Napisano: 27.02.2012 08:54:07
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

To nie jest nawet takie głupie, podobno ponad 2000 lat temu też jedna niewiasta tak stwierdziła i... wszyscy to kupili emotka

emotka emotka emotka
emotka
0 0

biokoo

#5043615 Napisano: 27.02.2012 08:55:15
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

o matuchno spadłam z krzesła emotka
0 0

kalisto1986

#5043656 Napisano: 27.02.2012 09:07:41
biokoo napisał(a):

joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

o matuchno spadłam z krzesła emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5043676 Napisano: 27.02.2012 09:15:52
proszę się nie śmiać, to najprawdziwsza prawda.. Dobrze, ze za drugie dziecko nikomu się nie dostało (przynajmniej oficjalnie).. Teraz więcej nie planuje, a raczej jak Bóg będzie chciał, to obdarzy nas potomstwem a my je przyjmiemy z pokorą i odrzuciła wszelką antykoncepcję.. a mąż chodzi i dygocze co miesiąc.

Wybaczcie, ale nie wiem co się stało z moją kolezanką.. Kiedyś Przyjaciółką. Tzn. wiem, zmieniła wiarę... ale żeby to az tak zmieniało człowieka? emotka i jakby co, szanuję czyjąś religię, ale wszystko ma swoje granice...eee dużo by tu pisać emotka
0 0

Gość: pola731

#5043684 Napisano: 27.02.2012 09:21:00
efelinkaaa napisał(a):

proszę się nie śmiać, to najprawdziwsza prawda.. Dobrze, ze za drugie dziecko nikomu się nie dostało (przynajmniej oficjalnie).. Teraz więcej nie planuje, a raczej jak Bóg będzie chciał, to obdarzy nas potomstwem a my je przyjmiemy z pokorą i odrzuciła wszelką antykoncepcję.. a mąż chodzi i dygocze co miesiąc.

Wybaczcie, ale nie wiem co się stało z moją kolezanką.. Kiedyś Przyjaciółką. Tzn. wiem, zmieniła wiarę... ale żeby to az tak zmieniało człowieka? emotka i jakby co, szanuję czyjąś religię, ale wszystko ma swoje granice...eee dużo by tu pisać emotka

dzięki efelinkaaa za przypomnienie ,ze to wątek do wkurzania się i zwyczajnie śmiać się tutaj nie przystoi emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#5043685 Napisano: 27.02.2012 09:21:04
efelinkaaa napisał(a):

A na jaką zmieniła? emotka
0 0

merynosek

#5043687 Napisano: 27.02.2012 09:21:30
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

A miałam taaaką listę rzeczy wkurzających wpisać emotka emotka emotka i mi przeszło emotka
0 0

#5043696 Napisano: 27.02.2012 09:25:01
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Mnie to nie rozbawiło. To kwestia wiary, a z tego nie umiem kpić. emotka
0 0

efelinkaaa

#5043697 Napisano: 27.02.2012 09:25:06
katrin - żeby nie zagłebiać się w szczegóły napiszę, ze to protestantyzm emotka (ale nie świadkowie Jehowy..)
0 0

#5043701 Napisano: 27.02.2012 09:26:42
efelinkaaa napisał(a):

katrin - żeby nie zagłebiać się w szczegóły napiszę, ze to protestantyzm emotka (ale nie świadkowie Jehowy..)

Myślałam, że świadkowie jehowy emotka
0 0

efelinkaaa

#5043706 Napisano: 27.02.2012 09:28:05
pola - wiem, że to jest śmieszne, ale jak dostaję któregoś z kolei maila z jakimś linkiem o Frytce z Big Brothera, czy o innych nawróceniach, jakieś listy w formie elektronicznej i papierkowej, a jak ostatnio powiedziałam o moim synku, ze to taki diabełek wcielony (żartobliwie) i zostałam zmierzona groźnym wzrokiem za użycie zakazanego słowa na d to, to... to mi już ręce opadają.
Ja na prawdę szanuje róznorodność, religie wszystkie, ale nie lubie jak ktoś na siłe próbuje mnie po swojemu umoralniać emotka
0 0

#5043710 Napisano: 27.02.2012 09:29:51
efelinkaaa napisał(a):

pola - wiem, że to jest śmieszne, ale jak dostaję któregoś z kolei maila z jakimś linkiem o Frytce z Big Brothera, czy o innych nawróceniach, jakieś listy w formie elektronicznej i papierkowej, a jak ostatnio powiedziałam o moim synku, ze to taki diabełek wcielony (żartobliwie) i zostałam zmierzona groźnym wzrokiem za użycie zakazanego słowa na d to, to... to mi już ręce opadają.
Ja na prawdę szanuje róznorodność, religie wszystkie, ale nie lubie jak ktoś na siłe próbuje mnie po swojemu umoralniać emotka

Faktycznie nieźle odbiło tej koleżance!
0 0

asia670

#5043728 Napisano: 27.02.2012 09:39:32
wkurza mnie że telefon milczy emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5043753 Napisano: 27.02.2012 09:56:16
efelinkaaa napisał(a):

ja mam sąsiadkę, katechetkę w kilku warszawskich szkołach i przedszkolach, katoliczkę i też koszmar

nie trzeba zmieniać wiary, żeby człowiekowi odbiło emotka

od rana do wieczora jak nie radio beretowe, to pielgrzymki i inne nieżyciowe bzdety
0 0