Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zeida
Zwłaszcza, że zajmuje mi to ze dwie godziny dziennie
Gość: polec
Gość: pola731
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: iwonciaaa
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta...
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Hm, nie chcę nic sugerować, ale jak w pysk strzelił, pasuje do wczesnych objawów ciąży...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: zeida
sorry, iwonciaaa, ale dostałam głupawki, jak to przeczytałam
toż to klasyczne przykłady wykrętów, jak uniknąć seksu z mężem
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym samym pomyślalam
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
równie dobrze może być zapalenie dróg moczowych
moja mama miała, to miała gorączkę 40 stopni, równo co 7 godzin, do tego ból głowy i brzucha - a nie wyleczyła normalnego zapalenia, to później jej się rozwinęło
Iwoncia, radzę - idź na badanie moczu i ogólną morfologię
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kamilara84
Gość: wsciekly
zaczynało się od bólu gardła, uszu i kataru
na dodatek jakaś dziwna opuchlizna i wysypka - zwłaszcza w okolicy uszu, szyi, oczu i na całej praktycznie głowie
na początku miała to być szkarlatyna, odra, różyczka, mononukleoza, a dzisiaj w końcu licho wie co
teraz bratowa jak odprowadza małego do przedszkola i widzi jakieś zasmarkane dzieciaki, od razu go zabiera do domu
bo u nas kultura zdrowotna jest poniżej zera
Gość: wsciekly
ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował
Gość: kamilara84
w żłobkach to samo
mój mały ostatnio wylądował w szpitalu z zapaleniem płuc ...
Gość: joanne
mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink:
Gość: joanne
mia ale od kotleta nie zachodzi się...
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
W dzisiejszych czasach transgeniczności i od kotleta można
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów.