Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#5043761 Napisano: 27.02.2012 10:01:30
merynosek napisał(a):

joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mnie kiedyś koleżanka oskarżyła, że przeze mnie zaszła w ciążę, bo ją wyciągałam na dyskoteki.. świetnie, szło nas całe stado a tylko ona została mamą emotka (btw potem zaczęła oskarżać Boga.. serio)

To nie jest nawet takie głupie, podobno ponad 2000 lat temu też jedna niewiasta tak stwierdziła i... wszyscy to kupili emotka

A miałam taaaką listę rzeczy wkurzających wpisać emotka emotka emotka i mi przeszło emotka

mi aż ból głowy minął, na który przyszedłem narzekać emotka

to znak emotka
0 0

joan

#5043788 Napisano: 27.02.2012 10:30:46
Mnie też zaczęła głowa boleć (chyba od myślenia nad tym PITem), więc poszłam pod prysznic z... uwaga uwaga: kopertą i długopisem emotka Bo muszę ukulać kilka hasełek, a nie ma kiedy i pomyślałam, że tam mnie wena najdzie emotka I rzeczywiście, trzy zgłoszenia wymyśliłam emotka Hasła per aqua emotka Nic mnie nie wkurza.
0 0

mia

#5043799 Napisano: 27.02.2012 10:41:41
joan napisał(a):

Mnie też zaczęła głowa boleć (chyba od myślenia nad tym PITem), więc poszłam pod prysznic z... uwaga uwaga: kopertą i długopisem emotka Bo muszę ukulać kilka hasełek, a nie ma kiedy i pomyślałam, że tam mnie wena najdzie emotka I rzeczywiście, trzy zgłoszenia wymyśliłam emotka Hasła per aqua emotka Nic mnie nie wkurza.

Joan, wszystko kumam, ale dlaczego z kopertą? emotka
Chyba nie pakowałaś od razu paragonów do kopert, żeby wysłać i potem mieć z głowy? emotka

W temacie, jak u większości: łeb... emotka
0 0

karolkas

#5043800 Napisano: 27.02.2012 10:42:34
wkurzyłam się, a może nawet bardziej rozśmieszyłam, że wysyłałam dziś jednemu facetowi fakturę w pdfie i zamiast faktury wysłałam mu kod na odbiór sosera z Winiar. Jak tu się nie wkurzyć na własne roztrzepanie.
0 0

tereniagno

#5043829 Napisano: 27.02.2012 11:15:43
Idę spać,bo znowu wkurzyłam się na szybkoislodko,totalne pudło emotka
0 0

bartula

#5043913 Napisano: 28.02.2012 07:44:04
joan napisał(a):

Czyżbym to ja Cię zainspirowała tym prysznicem? emotka emotka
Ostatnio mój mąż stwierdził, że powinnam cały czas się moczyć skoro to pomaga emotka
W temacie..... wszystko mnie wkurza a w szczególności brak wymiernych efektów moczenia emotka
0 0

joan

#5043924 Napisano: 28.02.2012 07:49:06
mia - bo potrzebowałam dużej, niezapisanej powierzchni, a jutro wyjeżdżam i mam w domu syndrom tornada, więc znalezienie czystej kartki A4 mogłoby zbyt długo potrwać emotka

bartula - u mnie prysznic od dawna przyspiesza funkcje myślowe, tylko przeważnie po prostu przypomina mi się po 5 rzeczy na raz, co to je miałam zrobić, a zapomniałam emotka
Jeśli wygram tymi hasełkami z wczoraj, będzie ubaw emotka
0 0

bartula

#5043934 Napisano: 28.02.2012 07:57:09
joan - ja tez wczoraj pod prysznicem wymyśliłam pasję, małe szanse na wygraną ale jeśli ....to pakuję się pod prysznic po ...Palette emotka
0 0

anialistopad

#5044446 Napisano: 28.02.2012 12:51:01
wkurzyłam sie bo gadałam przez telefon i zapomniałam o obiedzie , który sie przypalił kur....... emotka i wkurza mnie jescze whiskas nie dotarły zabawki dla kota wygrane w styczniu i wedel mnie wkurza piłki mi nie chce dać i boli mnie brzuch z wiadomych przyczyn i jescze wkur....... mnie pewna natrętna babka , która się wprasza na kawę z całą rodziną juz zapowiedziała mi , ze wpadnie za 2 dni na troszke dłużej niż ostatnio (1godz) to teraz ile posiedzi 5? emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#5045874 Napisano: 29.02.2012 07:15:38
kelly napisał(a):

wkurza mnie pewna osoba...
nie odpisze na pw- a bywa na forum, mogłaby napisać ze nie ma kasy i mi nie zapłaci tak jak sie umawiałyśmy, a nie udawać, ze jej nie ma czy nie istnieje...

wpisz ja na czarna liste. oszczedzisz innym niemilych przygod w przyszlosci.
0 0

#5045934 Napisano: 29.02.2012 07:59:13
joanne napisał(a):

mia napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie, że co chwile coś mi dolega;/ a to głowa mnie boli, a to brzuch, a to mi niedobrze, a to sikam co 5 minut;/
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta...

Hm, nie chcę nic sugerować, ale jak w pysk strzelił, pasuje do wczesnych objawów ciąży... emotka

mia ale od kotleta nie zachodzi się...

no, od kotleta nie mozna, ale od plywania w basenie mozna ;D emotka
0 0

#5045944 Napisano: 29.02.2012 08:08:55
isiulka napisał(a):

joanne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie, że co chwile coś mi dolega;/ a to głowa mnie boli, a to brzuch, a to mi niedobrze, a to sikam co 5 minut;/

ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował emotka emotka emotka

mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink: emotka
emotka

Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów.

emotka emotka a mialem sniadanie zaraz jesc
0 0

#5045951 Napisano: 29.02.2012 08:13:32
katrin22 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

pola - wiem, że to jest śmieszne, ale jak dostaję któregoś z kolei maila z jakimś linkiem o Frytce z Big Brothera, czy o innych nawróceniach, jakieś listy w formie elektronicznej i papierkowej, a jak ostatnio powiedziałam o moim synku, ze to taki diabełek wcielony (żartobliwie) i zostałam zmierzona groźnym wzrokiem za użycie zakazanego słowa na d to, to... to mi już ręce opadają.
Ja na prawdę szanuje róznorodność, religie wszystkie, ale nie lubie jak ktoś na siłe próbuje mnie po swojemu umoralniać emotka

Faktycznie nieźle odbiło tej koleżance!

mi znajomi donosza, ze ich dzieci w najlepszym liceum w naszym powiecie na lekcji religii od 28-letniej katechetki slysza, ze:
- na swiecie istnieja wrozki,
- coca-coli nie wolno pic, bo sa w niej zarodki ludzkie,
- planowanie ciazy to bratanie sie z szatanem.
a najlepsze, ze dyrekcja oczywiscie nic z tym nie moze zrobic, bo nawet kuratorium nie ma zadnej mozliwosci ingerowania w to, czego sie naucza na lekcjach religii.
0 0

rwas

#5045972 Napisano: 29.02.2012 08:26:01
postscript napisał(a):

mi znajomi donosza, ze ich dzieci w najlepszym liceum w naszym powiecie na lekcji religii od 28-letniej katechetki slysza, ze:
- na swiecie istnieja wrozki,
- coca-coli nie wolno pic, bo sa w niej zarodki ludzkie,
- planowanie ciazy to bratanie sie z szatanem.
a najlepsze, ze dyrekcja oczywiscie nic z tym nie moze zrobic, bo nawet kuratorium nie ma zadnej mozliwosci ingerowania w to, czego sie naucza na lekcjach religii.

dokładam do tego co w/w slowa katechetki w LO mojej corki:
-homeopatia to samo zlo i magia
0 0

Gość: antmonii

#5046264 Napisano: 29.02.2012 11:08:04
Mnie najbardziej wkurza, jak podają, że wyniki konkursu będą określonego dnia, a potem strasznie sie organizatorzy dziwią, że ktoś się interesuje tym dlaczego ich nie ma.
0 0

Gość: iwonciaaa

#5046271 Napisano: 29.02.2012 11:10:05
postscript napisał(a):

isiulka napisał(a):

joanne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował emotka emotka emotka

mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink: emotka
emotka

Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów.

emotka emotka a mialem sniadanie zaraz jesc

festyny to już całkowicie. W tym roku miałam okazję być na właśnie czymś w tym rodzaju.
Grill - kiełbaski, karkówki , etc.Szkoda tylko że wszystko leżało w foliówkach na pełnym słońcu;/
0 0

notta

#5046274 Napisano: 29.02.2012 11:10:32
wkurza mnie

bezsilność emotka

nie chcą mnie wylosować emotka
0 0

jola29k

#5046280 Napisano: 29.02.2012 11:13:13
iva napisał(a):

wkurza mnie

bezsilność emotka

mnie też emotka emotka
0 0

biokoo

#5046285 Napisano: 29.02.2012 11:16:17
A mnie wkurza dove - 6 zgloszen i nawet bilet nie wpadl emotka
0 0

notta

#5046292 Napisano: 29.02.2012 11:19:19
jola29k napisał(a):

iva napisał(a):

wkurza mnie

bezsilność emotka

mnie też emotka emotka

najgorsze jest to że nie lubię z pupą siedzieć i czekać.. wolę działać ale w tej kwestii to niczego nie przeskoczę emotka . Czas zapisać się na jakieś zajęcia sportowe co się człowiek rozładuje emotka
0 0