Wkurza mnie...

karolkas

#5046300 Napisano: 29.02.2012 11:22:27
Wkurza mnie, że chyba zacznę do wszystkich swoich życiorysów i podań o pracę dodawać załączniki w postaci prac plastycznych, być może ktoś w końcu zauważy moje podanie. Co zrobić, żeby chociaż zostać zauważonym i poproszonym na rozmowę, jak mam zdobyć doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych jak nawet nie jestem tam zapraszana. emotka
0 0

cudaczek121

#5046304 Napisano: 29.02.2012 11:23:20
biokoo napisał(a):

A mnie wkurza dove - 6 zgloszen i nawet bilet nie wpadl emotka

ale przecież jeszcze dziś losują 40 biletów,a jutro 200 emotka
0 0

tusiek

#5046307 Napisano: 29.02.2012 11:27:14
wkurza mnie brak weny i nawet brak chęci na tę wenę.No i to że wszystkie wyniki na które czeka są odkładane na zaś bo dużo zgłoszeń,bo coś tam...ech...
0 0

zarania

#5046309 Napisano: 29.02.2012 11:27:21
Wkurza mnie, że zdrowie jest drogie. emotka
Aktualnie marzę o darmowym endokrynologu.
0 0

notta

#5046312 Napisano: 29.02.2012 11:29:24
zarania napisał(a):

a po ile stoi Endokrynolog? u mnie wizyta 70zł- bez rachunku
0 0

Gość: jenny21

#5046315 Napisano: 29.02.2012 11:31:44
karolkas napisał(a):

Wkurza mnie, że chyba zacznę do wszystkich swoich życiorysów i podań o pracę dodawać załączniki w postaci prac plastycznych, być może ktoś w końcu zauważy moje podanie. Co zrobić, żeby chociaż zostać zauważonym i poproszonym na rozmowę, jak mam zdobyć doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych jak nawet nie jestem tam zapraszana. emotka

Karolkas a moze poszukaj w jakiejs redakcji lub marketingu? Masz do tego talent!!
0 0

moskala22

#5046319 Napisano: 29.02.2012 11:34:07
karolkas napisał(a):

Karolkas ja jestem od 3 lat w domu - najpierw jedno dziecko, potem drugie. Zaczęłam myśleć o powrocie do pracy i się załamałam przeglądając ogłoszenia. Albo potrzeba niesamowitego doświadczenia zawodowego, albo dzieci powinny byc już w takim wieku kiedy nie chorują (usłyszałam to w dwóch miejscach). Ciężko to wszystko widzę, wiec mocno trzymam za Ciebie kciuki...
0 0

karolkas

#5046343 Napisano: 29.02.2012 11:43:22
jenny21 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Karolkas a moze poszukaj w jakiejs redakcji lub marketingu? Masz do tego talent!!

kiedy ja nie mam wykształcenia, doświadczenia, wychodzi na to że nic nie mam , tylko dwoje dzieci na karku i 40-tkę już prawie. Znów podłapuję depresję jeśli chodzi o robotę.Jakoś w Grecji nie musiałam nic umieć i mnie przyjeli do pracy i się świetnie sprawdziłam, a tu w Polsce nawet do sklepu się już nie nadaję.
0 0

delfinka101

#5046345 Napisano: 29.02.2012 11:43:47
zarania napisał(a):

Ja miałam podobny problem.Młody okazało sie,ze ma niedoczynnosć tarczycy..a wszystkie miejsca w dniu 4 lutego w toruniu były zarezerowane do konca roku.Zadzwoniłam do poradni w Bydgoszczy i..mamy już termin na 2 marca..:) Sprawdx w poblizu swojego miasta..teraz mamy wybór gdzie sie leczymy(na szczęscie)
0 0

katmich

#5046384 Napisano: 29.02.2012 12:03:31
karolkas napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karolkas napisał(a):

kiedy ja nie mam wykształcenia, doświadczenia, wychodzi na to że nic nie mam , tylko dwoje dzieci na karku i 40-tkę już prawie. Znów podłapuję depresję jeśli chodzi o robotę.Jakoś w Grecji nie musiałam nic umieć i mnie przyjeli do pracy i się świetnie sprawdziłam, a tu w Polsce nawet do sklepu się już nie nadaję.

dziewczyny, ja teraz przeprowadzam rekrutację na swoje stanowisko (zmieniam pracę) i jestem załamana ilością CV jakie wpłynęły. W ciągu 2 dni od momentu ukazania się ogłoszenia wpłynęło ponad 600 zgłoszeń. Przeglądam je i z ciężkim sercem odrzucam każde zgłoszenie, tak mi czasem żal tych ludzi emotka I strasznie mnie wkurza, że żyjemy w takim kraju gdzie młodzi, zdolni wykształceni ale i starsi ludzie z ogromnym potencjałem i życiorysem przegrywają walkę o pracę i godne życie emotka
0 0

fryz

#5046394 Napisano: 29.02.2012 12:10:53
wkurza mnie szybko i slodko, 50 paragonow wczoraj poslalam i tylko d... od tych ciastek rosnie emotka
0 0

zarania

#5046403 Napisano: 29.02.2012 12:15:34
iva napisał(a):

zarania napisał(a):

100 zł, ale jak pomyślę ile jeszcze dopłacę za jakieś trzy badania, do tego co najmniej druga wizyta z interpretacją wyników... emotka
0 0

koper

#5046409 Napisano: 29.02.2012 12:21:32
zarania napisał(a):

iva napisał(a):

zarania napisał(a):

100 zł, ale jak pomyślę ile jeszcze dopłacę za jakieś trzy badania, do tego co najmniej druga wizyta z interpretacją wyników... emotka

Wejdź na stronę NFZ w swoim województwie, może jest tam wyszukiwarka gabinetów które mają umowę z NFZ, a jak nie to, zadzwoń tam i poproś o listę endokrynologów. Zadzwoń do wszystkich i umów się tam, gdzie termien będzie najszybszy. Lekarz na pierwszej wizycie skieruje na badania, za które zapłaci NFZ. Jak nie będziesz miała do końca zaufania do tego lekarza, to wtedy z gotowymi wynikami możesz iść do zaufanego, prywatnego endokrynologa. Zapłacisz wtedy tylko za jedną wizytę. A może lekarz z umową z NFZ będzie Ci na tyle odpowiadał, że u niego zostaniesz...
0 0

zarania

#5046443 Napisano: 29.02.2012 12:39:46
koper napisał(a):

zarania napisał(a):

iva napisał(a):

zarania napisał(a):

Wejdź na stronę NFZ w swoim województwie, może jest tam wyszukiwarka gabinetów które mają umowę z NFZ, a jak nie to, zadzwoń tam i poproś o listę endokrynologów. Zadzwoń do wszystkich i umów się tam, gdzie termien będzie najszybszy. Lekarz na pierwszej wizycie skieruje na badania, za które zapłaci NFZ. Jak nie będziesz miała do końca zaufania do tego lekarza, to wtedy z gotowymi wynikami możesz iść do zaufanego, prywatnego endokrynologa. Zapłacisz wtedy tylko za jedną wizytę. A może lekarz z umową z NFZ będzie Ci na tyle odpowiadał, że u niego zostaniesz...

dziękuję za radę emotka
0 0

biokoo

#5046446 Napisano: 29.02.2012 12:41:41
cudaczek121 napisał(a):

biokoo napisał(a):

no to może w końcu się uda... bo kurczę trzeba mieć naprawdę pecha..
0 0

cudaczek121

#5046473 Napisano: 29.02.2012 12:59:49
biokoo napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

biokoo napisał(a):

no to może w końcu się uda... bo kurczę trzeba mieć naprawdę pecha..

ja na 11 zgłoszeń póki co tylko 1 bilety.Wkurza mnie to,że kilka dni temu kupiłam bakalie Gellwe na 3 osobne paragony,za 2 płaciłam gotówką,a za 1 kartą i babka w sklepie dała mi 2normalne paragony i 1 wydruk z karty bez paragonu emotka Teraz muszę specjalnie jechać do jakiegoś większego sklepu,bo w małych pytałam-nie mają ani bakalii Gellwe ani kakao królewskiego emotka
0 0

Gość: jenny21

#5046750 Napisano: 29.02.2012 04:07:26
karolkas napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Moze to sposob aby swoje teksty nosic i uderzyc gdzies do marketingu. ja kiedys na rozmowie o prace - pare ladnych lat temu - zostalam zapytana wlasnie o swoje teksty.
0 0

Gość: vilemo

#5047105 Napisano: 29.02.2012 07:22:39
wkurza mnie, że rozwaliło mi się kółeczko od walizki, a ja wciąż kursuję na trasie Warszawa-Bydgoszcz i bardzo mi ta walizka jest potrzebna:/
0 0

efelinkaaa

#5047270 Napisano: 29.02.2012 08:47:43
wkurzył mnie mój syn...

Zawsze sam chodził w nocy do kibelka na siusiu. Dzisiaj jakoś intuicyjnie poszłam za nim, a On zamiast do wc sika do wiadra od mopa emotka
0 0

aurorcia

#5047283 Napisano: 29.02.2012 08:54:03
efelinkaaa napisał(a):

wkurzył mnie mój syn...

Zawsze sam chodził w nocy do kibelka na siusiu. Dzisiaj jakoś intuicyjnie poszłam za nim, a On zamiast do wc sika do wiadra od mopa emotka

mój tak robił kilka lat emotka obok ubikacji,do szafy,do miski z namoczoną białą bluzką,a nawet próbował do dozownika na proszek w pralce,ale był ciut za niski emotka Ale on lunatykował i dzięki bogu już mu przeszło (trwało od 5 do 10 roku życia)
0 0