Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Mam jeszcze wydrukowane zalecenia, które dostałam 21.09.2009. Pamiętam też dyskusję na radiowej antenie - niektórzy pracodawcy zmuszali pracowników, żęby się zaszczepili
aerdna
Postów 5252
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
po prostu zmienił się system funkcjonowania tych osób
mam kumpelę, która zaliczyła tę szczepionkę i też ma podobne objawy
żeby przetrwać, musi kilka razy dziennie przespać się po godzinie
za to nocą pracuje
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc kicham na szczepionki - co ma być to będzie
a szczepionki rodzaju kilka w jednym uważam za kiepski pomysł, bo organizm nie jest w stanie poradzić sobie z jednym wirusem (nawet osłabionym) a co dopiero mówić o 3-5 a nawet 12
Gość: annaszura
mnie też, ale robi sie ciepło więc liczę na poprawę
Gość: moloes
niech mi jeszcze ktoś emaila z prośba o głos wyśle to
notta
Postów 8885
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a może to melancholia?
mam dużo rzeczy do zrobienia ale patrzę w przestrzeń i się nudzę a zmotywować nie potrafię..
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: michaszka
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raz w życiu zachorowałam na grypę... po szczepionce na nią
aaaaa ja też mam więcej spamu niż zwykle...
Gość: wsciekly
za to zestawy dostaną osoby odsyłające ankietę dużo później (różnica kilku godzin)
a wszędzie były wklejane te same odpowiedzi
coś więc tu nie gra
noemi
Postów 446
Data rejestracji 20.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I pewnie to dopiero początek
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.facebook.com/biodermapl
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale kto wie, co będzie później?
Gość: moloes
lolo
Postów 450
Data rejestracji 09.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisała nawet, że bardzo przeprasza, wiec miejmy nadzieję, że to koniec (przynajmniej z jej strony, choc Bioderma powinna poniesc jakies konsekwencje - może do rzecznika praw konsumenta napisac co myślicie?) ....
......
Gość: pola731
ciekawe komu się przyda , jak trzeba zachować oryginalne opakowanie i w przypadku wygranej odesłać
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
na filiżanki nie trzeba odsyłać.
Gość: pola731
chciałam napisać , że auta mu życzę - ale jak pomyślę ,że mogiby wylosować kod , który posiadam i zadzwonić do kogoś innego to....
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Zadzwoń do Euro i przedstaw sytuacje, mi kiedyś podali nowy kod.