Wkurza mnie...

Gość: emilka1705

#5101563 Napisano: 27.03.2012 06:47:27
privatedo napisał(a):

anielka napisał(a):

Zapłaciłam za wysyłkę każdego portfela osobno bo tak napisał mi sprzedający a on mi przysłał 2 w jednej kopercie i paragon że wysyłka kosztowała 8 zl a musiałam zapłacić 16 zl emotka

to napisz, ze otrzymalas jedna przesylke i czekasz na drugi portfel, ciekawe jak udokumentuje wysylke dwoch rzeczy skoro zaznaczane bylo, ze wysylka osobna.

o to ja czekam na moja bo tez zamawiałam 2 w osobnych paczkach
0 0

barszcz

#5102163 Napisano: 27.03.2012 10:53:35
Boli mnie głowa i wkurza mnie kot drący japę za oknem-kochaś się znalazł emotka
0 0

ziolko

#5102166 Napisano: 27.03.2012 10:54:58
pola731 napisał(a):

czy tylko mnie jak wchodzę na e-konkursy krzyczy antywirus ?
co 2-3 wejście blokuje mi stronę - podejrzewam ,że jakiś baner ...

mnie się nic nie drze
jeśli masz operę to możesz zablokować wyskakujące reklamy

w innych nie wiem jak
0 0

jola29k

#5102172 Napisano: 27.03.2012 10:56:57
mąż mnie wku... umyłam okna a on mi mówi ze same smugi mam ze okien nie umiem umyc znawca się znalazł emotka emotka emotka emotka jak taki mądry niech sam je umyje 7 umyłam jeszcze 6 zostało
0 0

ziolko

#5102174 Napisano: 27.03.2012 10:57:26
emilka1705 napisał(a):

privatedo napisał(a):

anielka napisał(a):

Zapłaciłam za wysyłkę każdego portfela osobno bo tak napisał mi sprzedający a on mi przysłał 2 w jednej kopercie i paragon że wysyłka kosztowała 8 zl a musiałam zapłacić 16 zl emotka

to napisz, ze otrzymalas jedna przesylke i czekasz na drugi portfel, ciekawe jak udokumentuje wysylke dwoch rzeczy skoro zaznaczane bylo, ze wysylka osobna.

jeśli zamawialiscie w 2 paczkach a dostaliście w jednej to wołajcie zwrotu kosztu przesyłki za drugą rzecz!!!!

w końcu tak nie może być, że na jeden adres, 2 przesyłki, a przychodzi w jednej a kasę zgarnia sprzedający za darmo
0 0

Gość: ati88

#5102176 Napisano: 27.03.2012 10:58:40
jola29k napisał(a):

mąż mnie wku... umyłam okna a on mi mówi ze same smugi mam ze okien nie umiem umyc znawca się znalazł emotka emotka emotka emotka jak taki mądry niech sam je umyje 7 umyłam jeszcze 6 zostało

ja dałabym mu szmate niech sam myje jak taki madry emotka

mnie własnie wkurza sprzątenie.. i pisanie magisterki..
0 0

Gość: anielka

#5102188 Napisano: 27.03.2012 11:02:32
ziolko napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

privatedo napisał(a):

anielka napisał(a):

jeśli zamawialiscie w 2 paczkach a dostaliście w jednej to wołajcie zwrotu kosztu przesyłki za drugą rzecz!!!!

w końcu tak nie może być, że na jeden adres, 2 przesyłki, a przychodzi w jednej a kasę zgarnia sprzedający za darmo

Mnie korci żeby napisać o tym tylko nie chciałabym mieć negatywa w odwecie konto mam od 2008 r i same dobre komentarze szkoda by było
0 0

Gość: vilemo

#5102189 Napisano: 27.03.2012 11:03:00
ati88 - przyłączam się do magisterki - miałam mieć skończoną do końca marca, a jestem w połowie:/
0 0

dolly

#5102190 Napisano: 27.03.2012 11:03:55
anielka napisał(a):

Mnie korci żeby napisać o tym tylko nie chciałabym mieć negatywa w odwecie konto mam od 2008 r i same dobre komentarze szkoda by było

przeciez mailowo piszesz,a nie w komentarzu.
raczej pierwszy Ci negatywa nie wystawi, a śmiem podejrzewać, ze jedyna z zażaleniem nie będziesz
0 0

Gość: anielka

#5102212 Napisano: 27.03.2012 11:10:49
No tak, ja napisze maila że zapłaciłam tyle za przesyłki przyszły 2 portfele w jednej kopercie a inni płacili inaczej a ona napisze w komentarzu że nie dość że nie płaciłam za portfel to jeszcze narzekam itd...
0 0

joan

#5102220 Napisano: 27.03.2012 11:13:40
anielka napisał(a):

No tak, ja napisze maila że zapłaciłam tyle za przesyłki przyszły 2 portfele w jednej kopercie a inni płacili inaczej a ona napisze w komentarzu że nie dość że nie płaciłam za portfel to jeszcze narzekam itd...

Sprzedadzą w ten sposób 100 portfeli i mają 8 zł x 100 = 800 zł emotka
0 0

joan

#5102799 Napisano: 27.03.2012 01:58:43
natie napisał(a):

hittmanka napisał(a):

KZK GOP emotka

czy ktoś może mi powiedzieć czy to ten sam konkurs??? W środę mialy być wyniki a teraz widzę zupełnie inne zasady... jakieś kategorie, warości bletów i pytania i odpowiedzi... zupełnie co innego niż kiedy ogłaszali konkurs, o zmianie terminu ogłoszenia wyników nie wspomnę !!!
No wq54372 się normalnie emotka

http://www.kzkgop...amy-pule-nagrod.html

http://41200.sosn...asazerow-kzkgop.html

mnie to równiez wkurza.. emotka zmienili zasady emotka

Podbijam, bo właśnie jakiś słaby na umyśle kolo z KZK GOP wypowiadał się w radiu na ten temat. Rzekł coś w stylu no, bo my nie wiedzieliśmy, że jak w konkursie występuje element losowania, to trzeba mieć pozwolenie Urzędu Celnego, a jak się w końcu zorientowaliśmy, to stwierdziliśmy, że w takim razie posortujemy te kilkanaście tysięcy zgłoszeń, zadamy pytania i tym samym jakoś się wykręcimy sianem, ogólnie to Państwa przepraszamy bla bla bla bla. emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5102813 Napisano: 27.03.2012 02:03:16
joan napisał(a):

natie napisał(a):

hittmanka napisał(a):

KZK GOP emotka

czy ktoś może mi powiedzieć czy to ten sam konkurs??? W środę mialy być wyniki a teraz widzę zupełnie inne zasady... jakieś kategorie, warości bletów i pytania i odpowiedzi... zupełnie co innego niż kiedy ogłaszali konkurs, o zmianie terminu ogłoszenia wyników nie wspomnę !!!
No wq54372 się normalnie emotka

http://www.kzkgop...amy-pule-nagrod.html

http://41200.sosn...asazerow-kzkgop.html

mnie to równiez wkurza.. emotka zmienili zasady emotka

Podbijam, bo właśnie jakiś słaby na umyśle kolo z KZK GOP wypowiadał się w radiu na ten temat. Rzekł coś w stylu no, bo my nie wiedzieliśmy, że jak w konkursie występuje element losowania, to trzeba mieć pozwolenie Urzędu Celnego, a jak się w końcu zorientowaliśmy, to stwierdziliśmy, że w takim razie posortujemy te kilkanaście tysięcy zgłoszeń, zadamy pytania i tym samym jakoś się wykręcimy sianem, ogólnie to Państwa przepraszamy bla bla bla bla. emotka

oj nie tylko Was... zbieraliśmy z rodzinkąą bilety;/ wysyłaliśmy... a tu psikus.
0 0

Gość: nocti

#5102829 Napisano: 27.03.2012 02:09:07
joan napisał(a):

anielka napisał(a):

Ale im ktoś za te portfele coś zapłacił. To są kody citeam więc powiedzmy, że rzucili promocje portfel za 20zł i alegro kupiło te kody. Zarobek jakiś mają zwłaszcza, że portfel wart jakieś 40 zł...

Koleżanka z zawieszkami sobie poradziła tak:
-zamówiła jedną, wykorzystała kod, wybrała wysyłkę za 19zł i puściła przelew PayU.
-zamówiła drugą, wpisała kod i wybrała inny sposób dostawy wpisując koszty 0 zł, a w wiadomości do sprzedawcy napisała przesyłka opłacona przy zamówieniu... numer karty płatności...

I obie wysłane jedną przesyłką (dostała dziś mail, że wysyłają).

Z portfelami trzeba tak samo i niech nie wmawiają ludziom, że trzeba 16 zł zapłacić za wysyłkę
emotka emotka emotka
0 0

joan

#5102839 Napisano: 27.03.2012 02:13:34
nocti - nie wiem, czy się dobrze zrozumiałyśmy emotka
Chodziło mi o to, że jeśli wezmą od stu ludzi 8 zeta na przesyłkę kolejnego przedmiotu, a wyślą wszystko razem, to zarobią nieuczciwie 100 x 8 zł = 800 zł. Nie ma co odpuszczać, niech zwrócą kasę emotka Jak ja wysyłałam paczki i np. zostało mi 2 zeta nadpłaty, to jeszcze tę monetę wciskałam do środka, eh emotka
0 0

fryteczka

#5102849 Napisano: 27.03.2012 02:18:05
joan napisał(a):

anielka napisał(a):

początkowo mieliśmy problem z systemem gdzie wszystkie wpłaty zostały zdublowane. Wynikły z tego powodu pewne nieporozumienia dotyczące wpłat. Stąd zamówienia niektórych klientów w wyniku tej usterki zostały wysłane z jednym kosztem wysyłki. Obecnie nasz system działa już poprawnie
0 0

aurorcia

#5102853 Napisano: 27.03.2012 02:21:23
fryteczka napisał(a):

joan napisał(a):

anielka napisał(a):

początkowo mieliśmy problem z systemem gdzie wszystkie wpłaty zostały zdublowane. Wynikły z tego powodu pewne nieporozumienia dotyczące wpłat. Stąd zamówienia niektórych klientów w wyniku tej usterki zostały wysłane z jednym kosztem wysyłki. Obecnie nasz system działa już poprawnie

Jak rozumiem jest to odpowiedź sprzedawcy??Ale dlaczego nie pisze,że te zdublowane koszty przesyłki w najbliższych dniach zwrócą??
emotka
0 0

fryteczka

#5102860 Napisano: 27.03.2012 02:23:46
ja napisałam jej dlaczego kolezanka dostala 2 portfele placac za 1 przesylke a duzo os.musi placic za kazda rzecz osobno. zaraz wkleje cala wiadomosc
0 0

fryteczka

#5102863 Napisano: 27.03.2012 02:25:12
oto odp.:

Kupon nie obejmuje kosztów przesyłki:
– paczka pocztowa priorytetowa – 9,00 zł,
– przesyłka kurierska – 14,00 zł, Możliwość odbioru osobistego w Trzebini (ul. Słoneczna 15), Koszty wysyłki możesz sprawdzić na stronie każdego przedmiotu wystawionego w serwisie Allegro, Kupony nie łączą się - oznacza to, że nawet jeśli kupisz w ofercie Allegro kilka przedmiotów, płacąc za nie możesz podać jeden kod weryfikacyjny, a więc obniżyć łączną cenę końcową o wartość jednego kuponu, Jeśli chcesz wykorzystać kilka kuponów, złóż osobne zamówienia i dokonaj za nie osobnych płatności.

Rozumiem to, że zmoże mieć Pani mieszane uczucia donośnie opłat za wysyłkę dwóch portfeli jednak my postępujemy zgodnie z wytycznymi serwisu Citeam.pl, który należy do Allegro. Niestety serwis citeam.pl jaki i Allegro nie jest systemowo przygotowany do realizacji kilku przedmiotów w jednym zamówieniu. dlatego wszędzie pisze, że 1 przedmiot = 1 zamówienie.
Niestety początkowo mieliśmy problem z systemem gdzie wszystkie wpłaty zostały zdublowane. Wynikły z tego powodu pewne nieporozumienia dotyczące wpłat. Stąd zamówienia niektórych klientów w wyniku tej usterki zostały wysłane z jednym kosztem wysyłki. Obecnie nasz system działa już poprawnie.
Pozdrawiam
krasta.pl
0 0

Gość: rachel

#5102882 Napisano: 27.03.2012 02:31:06
wkurza mnie:
- zamówienie płyt z allegro gdzie zapłaciłam podobni jak inni za portfele 2 x a dostałam w jednej przesyłce.
- konkursy typy payback i inne gry gdzie ludzie korzystają z programów do klików... człowiek przez to nie moze sie pobawić bez emocji bo wygrywają wyniki całkowicie nieosiągalne.
0 0