Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
o to ja czekam na moja bo tez zamawiałam 2 w osobnych paczkach
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie się nic nie drze
jeśli masz operę to możesz zablokować wyskakujące reklamy
w innych nie wiem jak
jola29k
Postów 2323
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli zamawialiscie w 2 paczkach a dostaliście w jednej to wołajcie zwrotu kosztu przesyłki za drugą rzecz!!!!
w końcu tak nie może być, że na jeden adres, 2 przesyłki, a przychodzi w jednej a kasę zgarnia sprzedający za darmo
Gość: ati88
ja dałabym mu szmate niech sam myje jak taki madry
mnie własnie wkurza sprzątenie.. i pisanie magisterki..
Gość: anielka
Mnie korci żeby napisać o tym tylko nie chciałabym mieć negatywa w odwecie konto mam od 2008 r i same dobre komentarze szkoda by było
Gość: vilemo
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez mailowo piszesz,a nie w komentarzu.
raczej pierwszy Ci negatywa nie wystawi, a śmiem podejrzewać, ze jedyna z zażaleniem nie będziesz
Gość: anielka
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Sprzedadzą w ten sposób 100 portfeli i mają 8 zł x 100 = 800 zł
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Podbijam, bo właśnie jakiś słaby na umyśle kolo z KZK GOP wypowiadał się w radiu na ten temat. Rzekł coś w stylu no, bo my nie wiedzieliśmy, że jak w konkursie występuje element losowania, to trzeba mieć pozwolenie Urzędu Celnego, a jak się w końcu zorientowaliśmy, to stwierdziliśmy, że w takim razie posortujemy te kilkanaście tysięcy zgłoszeń, zadamy pytania i tym samym jakoś się wykręcimy sianem, ogólnie to Państwa przepraszamy bla bla bla bla.
Gość: iwonciaaa
oj nie tylko Was... zbieraliśmy z rodzinkąą bilety;/ wysyłaliśmy... a tu psikus.
Gość: nocti
Ale im ktoś za te portfele coś zapłacił. To są kody citeam więc powiedzmy, że rzucili promocje portfel za 20zł i alegro kupiło te kody. Zarobek jakiś mają zwłaszcza, że portfel wart jakieś 40 zł...
Koleżanka z zawieszkami sobie poradziła tak:
-zamówiła jedną, wykorzystała kod, wybrała wysyłkę za 19zł i puściła przelew PayU.
-zamówiła drugą, wpisała kod i wybrała inny sposób dostawy wpisując koszty 0 zł, a w wiadomości do sprzedawcy napisała przesyłka opłacona przy zamówieniu... numer karty płatności...
I obie wysłane jedną przesyłką (dostała dziś mail, że wysyłają).
Z portfelami trzeba tak samo i niech nie wmawiają ludziom, że trzeba 16 zł zapłacić za wysyłkę
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Chodziło mi o to, że jeśli wezmą od stu ludzi 8 zeta na przesyłkę kolejnego przedmiotu, a wyślą wszystko razem, to zarobią nieuczciwie 100 x 8 zł = 800 zł. Nie ma co odpuszczać, niech zwrócą kasę
fryteczka
Postów 4298
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
początkowo mieliśmy problem z systemem gdzie wszystkie wpłaty zostały zdublowane. Wynikły z tego powodu pewne nieporozumienia dotyczące wpłat. Stąd zamówienia niektórych klientów w wyniku tej usterki zostały wysłane z jednym kosztem wysyłki. Obecnie nasz system działa już poprawnie
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak rozumiem jest to odpowiedź sprzedawcy??Ale dlaczego nie pisze,że te zdublowane koszty przesyłki w najbliższych dniach zwrócą??
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
fryteczka
Postów 4298
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
fryteczka
Postów 4298
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Kupon nie obejmuje kosztów przesyłki:
– paczka pocztowa priorytetowa – 9,00 zł,
– przesyłka kurierska – 14,00 zł, Możliwość odbioru osobistego w Trzebini (ul. Słoneczna 15), Koszty wysyłki możesz sprawdzić na stronie każdego przedmiotu wystawionego w serwisie Allegro, Kupony nie łączą się - oznacza to, że nawet jeśli kupisz w ofercie Allegro kilka przedmiotów, płacąc za nie możesz podać jeden kod weryfikacyjny, a więc obniżyć łączną cenę końcową o wartość jednego kuponu, Jeśli chcesz wykorzystać kilka kuponów, złóż osobne zamówienia i dokonaj za nie osobnych płatności.
Rozumiem to, że zmoże mieć Pani mieszane uczucia donośnie opłat za wysyłkę dwóch portfeli jednak my postępujemy zgodnie z wytycznymi serwisu Citeam.pl, który należy do Allegro. Niestety serwis citeam.pl jaki i Allegro nie jest systemowo przygotowany do realizacji kilku przedmiotów w jednym zamówieniu. dlatego wszędzie pisze, że 1 przedmiot = 1 zamówienie.
Niestety początkowo mieliśmy problem z systemem gdzie wszystkie wpłaty zostały zdublowane. Wynikły z tego powodu pewne nieporozumienia dotyczące wpłat. Stąd zamówienia niektórych klientów w wyniku tej usterki zostały wysłane z jednym kosztem wysyłki. Obecnie nasz system działa już poprawnie.
Pozdrawiam
krasta.pl
Gość: rachel
- zamówienie płyt z allegro gdzie zapłaciłam podobni jak inni za portfele 2 x a dostałam w jednej przesyłce.
- konkursy typy payback i inne gry gdzie ludzie korzystają z programów do klików... człowiek przez to nie moze sie pobawić bez emocji bo wygrywają wyniki całkowicie nieosiągalne.