Wkurza mnie...

dolly

#5139344 Napisano: 13.04.2012 07:32:54
vilemo napisał(a):

- nie jestem dużo starsza, a emocjonalny wiek mam koło 13 emotka

tos sie zareklamowała emotka
Z pewnością Mia, teraz nie będzie się stresować emotka
ale zapodajecie, 13-tka, akademik nieźle , nieźle emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5139346 Napisano: 13.04.2012 07:33:09
dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

niezły akademik za 6 - 7 dych polecam

wtedy i dla koleżanki starczy kasy i będzie jej raźniej

hah Wściekły, przecież nie będzie chciała wrócic bo kilku nocach w takim akademinku,
emotka

wróci jak się kasa skończy emotka
0 0

Gość: vilemo

#5139348 Napisano: 13.04.2012 07:33:38
dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

hah Wściekły, przecież nie będzie chciała wrócic bo kilku nocach w takim akademinku,
emotka

ja po moich dwóch pierwszych nocach w akademiku w stolycy chciałam zamiatać z powrotem do domu, zrobić kurs na operatora dźwigów, żurawi i wind towarowo-osobowych i już nigdy więcej nie wyjeżdżać emotka
0 0

Avatea

#5139349 Napisano: 13.04.2012 07:34:38
mia napisał(a):

avatea napisał(a):

mogę jechać z nią emotka też jestem majowa;) choć nieco po osiemnastce;)

Odpada, oferowałam się, że pojadę z nią, oczywiście tylko na noc się będziemy w hotelu spotykać (tym bardziej, że mam imienną kartę hotelową na rezerwacje do czerwca 50%, więc koszt byłby jednaki noclegu), ale nie ma mowy... emotka

wbuduj jej chip w uchu jak będzie spała.... a na poważnie to napisałam na pw;)
0 0

#5139354 Napisano: 13.04.2012 07:35:16
vilemo napisał(a):

dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

ja po moich dwóch pierwszych nocach w akademiku w stolycy chciałam zamiatać z powrotem do domu, zrobić kurs na operatora dźwigów, żurawi i wind towarowo-osobowych i już nigdy więcej nie wyjeżdżać emotka

pewnie do Kicia trafiłaś emotka emotka
0 0

mia

#5139355 Napisano: 13.04.2012 07:35:32
wsciekly napisał(a):

Wściekły, ale zrozum - ona chce jechać sama...
Nie chce z koleżanką, lub inaczej - koleżanki nie rajcuje łażenie po Warszawie (no może z wyjątkiem ZT).
0 0

dolly

#5139356 Napisano: 13.04.2012 07:36:03
wsciekly napisał(a):

jakbys nie wiedział, że dla mieszkańca akademika, koniec kasy to nie problem emotka

vilemo napisał(a):

emotka
0 0

#5139358 Napisano: 13.04.2012 07:36:23
dolly napisał(a):

vilemo napisał(a):

- nie jestem dużo starsza, a emocjonalny wiek mam koło 13 emotka

tos sie zareklamowała emotka
Z pewnością Mia, teraz nie będzie się stresować emotka
ale zapodajecie, 13-tka, akademik nieźle , nieźle emotka

pamiętam taką sytuację - w zeszłym roku - ja 22 lata, środek nocy i jadę pociągiem do domu, podchodzi do mnie jakiś pijany facet i pyta A Ty jesteś pełnoletnia?, a ja wypaliłam Nie - pijak popatrzył smutno i odszedł emotka
0 0

Avatea

#5139359 Napisano: 13.04.2012 07:36:38
vilemo napisał(a):

dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

ale taki kurs to niezwykle przydatne umiejętności i zarobki... I wyobraź sobie - kobieta władająca dźwigiem hehehe emotka idealnie!
0 0

#5139364 Napisano: 13.04.2012 07:37:37
mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Nie chce z koleżanką, lub inaczej - koleżanki nie rajcuje łażenie po Warszawie (no może z wyjątkiem ZT).

to postaw ultimatum - pojedzie jak w jeden dzień wykosi wszystkie warszawskie markety do konkursów

drugi będzie miała dla siebie emotka emotka
0 0

joan

#5139365 Napisano: 13.04.2012 07:38:03
mia napisał(a):

Odpada, oferowałam się, że pojadę z nią, oczywiście tylko na noc się będziemy w hotelu spotykać (tym bardziej, że mam imienną kartę hotelową na rezerwacje do czerwca 50%, więc koszt byłby jednaki noclegu), ale nie ma mowy... emotka

Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...

Na pewno podejmiesz dobrą decyzję emotka

PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać? emotka
0 0

#5139368 Napisano: 13.04.2012 07:39:21
dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jakbys nie wiedział, że dla mieszkańca akademika, koniec kasy to nie problem emotka

dla mieszkańca nie, ale dla nowicjuszki raczej tak
0 0

#5139369 Napisano: 13.04.2012 07:39:24
wsciekly napisał(a):

vilemo napisał(a):

pewnie do Kicia trafiłaś emotka emotka

do Muchomorka emotka przebiegły mi trzy karaluchy przed nosem, w łazience spadł grzyb na świeżo wymyte plecy i chciałam uciekać, gdzie pieprz rośnie...ale to było akurat przed remontem, teraz mówią, że jest lepiej
0 0

Avatea

#5139370 Napisano: 13.04.2012 07:39:59
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

to postaw ultimatum - pojedzie jak w jeden dzień wykosi wszystkie warszawskie markety do konkursów

jasne..
wściekły - nie samymi konkursami się żyje;)
0 0

mia

#5139372 Napisano: 13.04.2012 07:40:40
vilemo napisał(a):

Mia ja od 18-stki jeżdżę sama pociągami po Polsce, nocuję na couchsurfingu i w hostelach i nigdy nic nie zdarzyło mi się złego - fakt jestem ostrożna, ale Polska naprawdę nie jest tak przerażająca jak ją przedstawiają w programach informacyjnych... mam stancję w centrum Warszawy - jak mi podasz termin to mogę pomóc i ją oprowadzić - nie jestem dużo starsza, a emocjonalny wiek mam koło 13 emotka

Vilemo, wiesz trochę mnie pocieszasz, w sensie, że zaczynam się łamać.
Co do Twojej pomocy to dzięki, ale jak znam moją córkę, to szlag by ją trafił, jakbym jej w ogóle taką propozycję przedstawiła...
Rozumiesz - przecież ona będzie dorosła emotka
0 0

#5139377 Napisano: 13.04.2012 07:41:58
avatea napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jasne..

n a p r a w d ę emotka emotka
0 0

#5139379 Napisano: 13.04.2012 07:43:17
mia
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

Mia ja od 18-stki jeżdżę sama pociągami po Polsce, nocuję na couchsurfingu i w hostelach i nigdy nic nie zdarzyło mi się złego - fakt jestem ostrożna, ale Polska naprawdę nie jest tak przerażająca jak ją przedstawiają w programach informacyjnych... mam stancję w centrum Warszawy - jak mi podasz termin to mogę pomóc i ją oprowadzić - nie jestem dużo starsza, a emocjonalny wiek mam koło 13 emotka

Co do Twojej pomocy to dzięki, ale jak znam moją córkę, to szlag by ją trafił, jakbym jej w ogóle taką propozycję przedstawiła...

wiesz - ja ją absolutnie rozumiem, znam to uczucie, jak się chce być super samodzielną i wydaje się, że wszystko się może i Ciebie też rozumiem - bo to zawsze strach dla rodzica - ale z drugiej strony taki wyjazd może pomóc - bo z własnego doświadczenia wiem, jak po pierwszym samotnym dniu w obcym mieście i obcym hostelu chce się wracać do domu i przez pewien czas inaczej się na rodzica potem patrzy - oczywiście dopóki znowu dorosłego człowieka nie zirytuje emotka
0 0

#5139380 Napisano: 13.04.2012 07:43:41
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

jaka mama, taka córa emotka
0 0

mia

#5139381 Napisano: 13.04.2012 07:44:11
joan napisał(a):

Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...

Na pewno podejmiesz dobrą decyzję emotka

PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać? emotka

Joan, pogadamy, jak będziesz mieć nastoletnią córkę! emotka
P.S.
Nie, nie, ona naprawdę uwielbia Warszawę, choć to może dziwić, fakt! emotka
0 0

Avatea

#5139387 Napisano: 13.04.2012 07:45:10
wsciekly napisał(a):

avatea napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jasne..

n a p r a w d ę emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0