Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tos sie zareklamowała
Z pewnością Mia, teraz nie będzie się stresować
ale zapodajecie, 13-tka, akademik nieźle , nieźle
Gość: wsciekly
wróci jak się kasa skończy
Gość: vilemo
ja po moich dwóch pierwszych nocach w akademiku w stolycy chciałam zamiatać z powrotem do domu, zrobić kurs na operatora dźwigów, żurawi i wind towarowo-osobowych i już nigdy więcej nie wyjeżdżać
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
wbuduj jej chip w uchu jak będzie spała.... a na poważnie to napisałam na pw;)
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
pewnie do Kicia trafiłaś
mia
Postów 17588
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wściekły, ale zrozum - ona chce jechać sama...
Nie chce z koleżanką, lub inaczej - koleżanki nie rajcuje łażenie po Warszawie (no może z wyjątkiem ZT).
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbys nie wiedział, że dla mieszkańca akademika, koniec kasy to nie problem
pamiętam taką sytuację - w zeszłym roku - ja 22 lata, środek nocy i jadę pociągiem do domu, podchodzi do mnie jakiś pijany facet i pyta A Ty jesteś pełnoletnia?, a ja wypaliłam Nie - pijak popatrzył smutno i odszedł
Avatea
Postów 1348
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ale taki kurs to niezwykle przydatne umiejętności i zarobki... I wyobraź sobie - kobieta władająca dźwigiem hehehe
to postaw ultimatum - pojedzie jak w jeden dzień wykosi wszystkie warszawskie markety do konkursów
drugi będzie miała dla siebie
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...
Na pewno podejmiesz dobrą decyzję
PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać?
dla mieszkańca nie, ale dla nowicjuszki raczej tak
do Muchomorka
Avatea
Postów 1348
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
jasne..
wściekły - nie samymi konkursami się żyje;)
mia
Postów 17588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Vilemo, wiesz trochę mnie pocieszasz, w sensie, że zaczynam się łamać.
Co do Twojej pomocy to dzięki, ale jak znam moją córkę, to szlag by ją trafił, jakbym jej w ogóle taką propozycję przedstawiła...
Rozumiesz - przecież ona będzie dorosła
n a p r a w d ę
wiesz - ja ją absolutnie rozumiem, znam to uczucie, jak się chce być super samodzielną i wydaje się, że wszystko się może i Ciebie też rozumiem - bo to zawsze strach dla rodzica - ale z drugiej strony taki wyjazd może pomóc - bo z własnego doświadczenia wiem, jak po pierwszym samotnym dniu w obcym mieście i obcym hostelu chce się wracać do domu i przez pewien czas inaczej się na rodzica potem patrzy - oczywiście dopóki znowu dorosłego człowieka nie zirytuje
jaka mama, taka córa
mia
Postów 17588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Joan, pogadamy, jak będziesz mieć nastoletnią córkę!
P.S.
Nie, nie, ona naprawdę uwielbia Warszawę, choć to może dziwić, fakt!
Avatea
Postów 1348
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2