Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olunka
Postów 8532
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: wsciekly
Głupota
moja kasa, mój biznes jak ją wydaję
wprowadzanie takich ograniczeń absolutnie bezprawne
Gość: jenny21
Czy tez tak macie ze wypracowujecie nadgorziny gratisowe czyli nieplatne ani nie oddaja za to wolnego?????
Czasem zazdroszcze mamom siedzacym w domu z dziecmi!
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
cudaczek121
Postów 6829
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Teraz muszę czekać kolejne 8 tygodni na wysyłkę, chociaż dane dawno uzupełniłam, a od 15 lutego już prawie 8 tygodni minęło
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też bym zazdrościła, gdyby taka istniała...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważam, że wkurzasz się bezpodstawnie. Skoro mają swoje przepisy, trzeba ich przestrzegać - nie wpisałaś adresu i dziwisz się, że nie wysłali przesyłki. Ale gdyby wysłali i by zaginęła, bo podany adres był niekompletny, również byłoby źle, a nawet jeszcze gorzej, bo okazaliby się niekompetentną firmą, prawda?!
No i zupełnie nie rozumiem, dlaczego uważasz, że nazwa ulicy świadczy o wielkości miejscowości...
Gość: jenny21
Oj Magda nie wymyślam, znam takie osobiscie
Moze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, ale ja tak troche dziś marudzę bo już mam dość! A pracować trzeba, dziewczynki do 67 roku życia chyba ze wygrana w totka!!!
konkx
Postów 270
Data rejestracji 30.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
11 haha, to trzeba mieć tupet
Ostatnio 4 sztuki w CF kupowałem oddzielnie, to co się namiauczała baba, że ona tak nie chce
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym stwierdzeniem nie mogę się nie zgodzić. Chyba nie ma idealnych rozwiązań, zawsze jest coś kosztem czegoś... I zawsze są takie chwile, gdy ma się dość! Będzie lepiej, pomyśl, jaka fajna będzie zabawa na weselu
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
;) 79magda pokreśliła wyraz siedzącym. I chyba o to jej chodziło - przynajmniej ja tak zrozumiałam. Ja również jestem matką pracującą, ale nie uważam, że matki niepracujące w domu siedzą
cudaczek121
Postów 6829
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Magdzie chyba chodziło o to,że siedzenie w domu z dzieckiem nie ma nic współnego z siedzeniem
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rita888
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jenny , przecież tez tak możesz
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: rafi323raf
Ja tak nie lubię kupować na wiele paragonów w zwykłych kasach.
W końcu się doczekałem kas samoobsługowych w Carrefourze! Naprawdę, ten wynalazek jest idealny dla konkursowicza, w każdym sklepie powinny takie być
Ale teraz zauważam też inne zmiany, mianowicie jedna kolejka do wszystkich kas (tych zwykłych) - też dobre, bo blokować możesz ile chcesz i nikt za plecami się nie wkurza
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Chociaż ja pracuję a nie zazdroszczę niepracującym. Taki mam charakter - nawet gdybym nie musiała zajmować się dziećmi, w domu mogłabym posiedzieć z tydzień, góra miesiąc. Dłuższe niepracowanie powoduje lęk i nerwicę... u innych domowników (tak daję im się we znaki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w samoobsługowych w realu też się czepiają
W tesco jest luzik, zawsze z mężem idziemy na samoobsługowe i przy dużej ilości rozdzielamy się na dwie i nikt się nie czepia
W carrefourze nie doczekalam się jeszcze samoobsługowych