Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Chce mi się bardzo często do ludzi, a nie tylko pupki i kupki. Poczekam aż Mały podrośnie i może w naszym pięknym kraju znajdę pracę.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(mam nadzieję, że pieczątka z tyłu będzie wystarczająca dla organizatora konkursu w abc - w razie wygranej... jak myślicie?
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneti
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kamila10001
Gość: cb656Old
Wkurza mnie, że tylko narzekasz, zamiast zgłosić gdzie trzeba
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o jakim mowa??
Gość: aneti
ja sprawdziłam status na ich stronie
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie dostałam maila aktywującego, ale dostałam smsa, że paczka jest do odbioru..
hmm... chyba mają moje dane z konkursu Prymat
Gość: kluseczka
i nie mogę ich związać.
Jak można wszystkich strzyc na to samo kopyto! Załamka, mam fryzuję, bez żadnego polotu, najzwyczajnieszą, nieciekawą, badziewną.
Każdy jest inny, a ci fryzjerzy do których trafiam zawsze obcinają mnie tak samo jak 100 poprzednich klientów
a na stylistę mnie nie stać
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze tak x 3
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Never ever.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz zmienić kolor, mocniej podcieniować, jakieś pasemka, warkoczyki
Gość: kluseczka
możesz zmienić kolor, mocniej podcieniować, jakieś pasemka, warkoczyki
Dzięki
miałam już warkoczyki, a nawet dredloki
Ja tylko chciałabym iść do fryzjera i po wyjściu od niego wyglądać ciekawie - i to wszystko. A tu taki problem... czuję się jak szara mysza.
Gość: katrin22
Zrób sobie pasemka
Gość: vilemo
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogłaś powiedziec fryzjerce, że chcesz innej fryzury, nawet już po wysuszeniu powinna trochę zmienić
Polecam sieć Jean Luis david, tam zazwyczaj na kazdym etapie pytają się czy jest ok, czy może cos zmienić, fakt strzyżenie około 80-90 zł ale warto
Gość: bazarowiec
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane