Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5222978 Napisano: 05.06.2012 05:28:32
grandprix napisał(a):

Wkurza mnie, że wyjeżdżam z kraju na półtora miesiąca i nie mam ani jednej osoby w rodzinie, która mogłaby ewentualnie odebrać telefon ze zrozumieniem czy odesłać paragon. To ich przerasta albo mają po prostu gdzieś...I znowu mi ileś nagród przepadnie.

a od czego roaming i poczty za granicą emotka emotka
0 0

denira

#5222986 Napisano: 05.06.2012 05:31:13
Wkurza mnie moja teściowa, która dzwoni do mnie tylko wtedy, kiedy ją coś boli, gdy jest chora lub, gdy jej jakieś wyniki źle wyszły albo ma ciśnienie za duże i dzwoni po to, aby narzekać, a jak jej nic nie dolega to nie dzwoni, aha i jeszcze jak ktoś na wsi zmarł to też dzwoni i streszcza mi jego chorobę, pomimo tego, że ja tych ludzi nie znam. Makabra jakaś! z pozytywnymi informacjami nigdy nie dzwoni.
0 0

grandprix

#5223007 Napisano: 05.06.2012 05:37:47
wsciekly napisał(a):

grandprix napisał(a):

Wkurza mnie, że wyjeżdżam z kraju na półtora miesiąca i nie mam ani jednej osoby w rodzinie, która mogłaby ewentualnie odebrać telefon ze zrozumieniem czy odesłać paragon. To ich przerasta albo mają po prostu gdzieś...I znowu mi ileś nagród przepadnie.

a od czego roaming i poczty za granicą emotka emotka

Będę w mało cywilizowanym zakątku, z zasięgiem różnie, na pocztę daleko. No trudno.
0 0

Gość: pola731

#5223012 Napisano: 05.06.2012 05:39:35
wkurzyłam się na swój refleks i kiepski net
0 0

#5223667 Napisano: 06.06.2012 06:53:05
zaraz kogoś pogryzę emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

chcesz człowieku dobrze a ktoś nawet poprawnego kodu pocztowego nie potrafi podać emotka

ludzie, jak robicie interesy, myślcie trochę emotka emotka
0 0

#5223671 Napisano: 06.06.2012 06:55:23
i ostatni raz wysyłam coś OPEK-iem

ciołki jedne nie potrafią nawet zweryfikować kodu z miejscowością

od czego mają bazę komputerową emotka emotka emotka emotka
0 0

zarania

#5223675 Napisano: 06.06.2012 06:57:54
zarania napisał(a):

Jestem zła, bo córeczka zgubiła moją startówkę, a czekam na tel. z Tyskiego. emotka

już mi lepiej, startówka odnaleziona, bo z pokoju powędrowała na małych nóżkach pod kaloryfer w kuchni. emotka
Dobrze, że koleżanka z małym synkiem była u mnie przed zagubieniem karty, bo bym jego podejrzewała o połknięcie karty. emotka
0 0

henryczka62

#5223751 Napisano: 06.06.2012 07:39:51
wkurza mnie wiosna pachnąca i te ich urny emotka
0 0

aurorcia

#5223754 Napisano: 06.06.2012 07:42:08
henryczka62 napisał(a):

Mnie też wkurzyli,ale olałam to!Na szczęście już po konkursie i teraz tylko czekać na wyniki,bo może coś wpadnie emotka
0 0

Gość: ati88

#5223766 Napisano: 06.06.2012 07:45:30
wkurza mnie tyskie tyle grałam grałam i nic emotka
0 0

luk1990

#5223767 Napisano: 06.06.2012 07:45:52
no cóż- miało być oglądanie z mężem meczu otwarcia na Narodowym i ....klapa...nic nie będzie ;/
emotka
wczoraj dzwoniłam na infolinię i się dowiedziałam, że moje zgłoszenie nie przeszło weryfikacji...ale nie raczyli mnie o tym nawet poinformować...na stronie też nadal jestem w laureatach....normalnie paranoja emotka
p.s. chodzi o wedla i ich loterię...
0 0

henryczka62

#5223769 Napisano: 06.06.2012 07:46:21
aurorcia napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

Mnie też wkurzyli,ale olałam to!Na szczęście już po konkursie i teraz tylko czekać na wyniki,bo może coś wpadnie emotka

u mnie w sklepie trwa do dziś a urny od kilku dni już nie ma, a przedstawiciel stwierdził, że to przecież tylko kilka dni
0 0

aurorcia

#5223777 Napisano: 06.06.2012 07:50:14
henryczka62 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

u mnie w sklepie trwa do dziś a urny od kilku dni już nie ma, a przedstawiciel stwierdził, że to przecież tylko kilka dni

To zmienia postać rzeczy emotka Ale ten konkurs to była porażka!W jednym ze sklepów w kwietniu nie było już urny i panie w sklepie stwierdziły,że trwał tylko w marcu i się skończył emotka Szczegół,że miał tam trwać przez 3 miesiące (czyli 3 etapy,ale urny nie dowieźli), po mojej interwencji urna się znalazła ale kuponów do końca konkursu już nie było!
Ja brałam pierwszy raz w urnowym udział i póki co mam dosyć emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5223779 Napisano: 06.06.2012 07:50:41
wsciekly napisał(a):

chcesz człowieku dobrze a ktoś nawet poprawnego kodu pocztowego nie potrafi podać emotka ludzie, jak robicie interesy, myślcie trochę emotka emotka

KTOŚ zamiast się wściekać, może ten kod zweryfikować samodzielnie. Myślenie wskazane po obu stronach - nie tylko w biznesach emotka
http://www.poczta-polska.pl/kody/
0 0

#5223784 Napisano: 06.06.2012 07:54:29
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

chcesz człowieku dobrze a ktoś nawet poprawnego kodu pocztowego nie potrafi podać emotka ludzie, jak robicie interesy, myślcie trochę emotka emotka

KTOŚ zamiast się wściekać, może ten kod zweryfikować samodzielnie. Myślenie wskazane po obu stronach - nie tylko w biznesach emotka
http://www.poczta-polska.pl/kody/

radzić łatwo, ale ciekawe czy Ty każdego tak... weryfikujesz emotka emotka emotka
0 0

Gość: nocti

#5223790 Napisano: 06.06.2012 07:55:35
wsciekly napisał(a):

i ostatni raz wysyłam coś OPEK-iem

ciołki jedne nie potrafią nawet zweryfikować kodu z miejscowością

od czego mają bazę komputerową emotka emotka emotka emotka

U mnie Opek dostarczał przesyłkę 3 dni bo pojechała na zły terminal. Wysyłam reklamacje z żądaniem zwrotu kosztów wysyłki.

ati88 napisał(a):

wkurza mnie tyskie tyle grałam grałam i nic emotka

Konkurs trwa jeszcze prawie miesiąc. Głowa do góry!! emotka
0 0

#5223807 Napisano: 06.06.2012 08:02:16
CARLSBERG na maksa emotka emotka emotka emotka emotka

wygrałem w styczniu jednym eskiem w DC pojedynczy bilecik na EURO
w marcu numer był w systemie i wszystko grało

tam trzeba było wysyłać SMS-y w dniu zakupu

w kwietniu wygrałem na drugi telefon podwójny bilet z ABC

i dotarł tylko ten podwójny bilet, pojedynczy wyparował

kobita na infolinii bredzi, że mam zgłoszenia wysłane jeszcze 27 marca oraz 2 z 11 kwietnia, ale z to z tego drugiego numeru, gdzie nic nie wygrałem

nikt też do mnie nie dzwonił, że mam coś dosłać, bo przecież paragony z tych dni siedzą grzecznie w albumie

ale to 2 różne telefony i nagle jakimś cudem zostały zmiksowane emotka emotka emotka

syf i bajzel na kółkach emotka

w życiu nie kupię już Carlsberga choćby złote góry dawali emotka emotka emotka
0 0

#5223812 Napisano: 06.06.2012 08:03:48
alaalex40 napisał(a):

no cóż- miało być oglądanie z mężem meczu otwarcia na Narodowym i ....klapa...nic nie będzie ;/
emotka
wczoraj dzwoniłam na infolinię i się dowiedziałam, że moje zgłoszenie nie przeszło weryfikacji...ale nie raczyli mnie o tym nawet poinformować...na stronie też nadal jestem w laureatach....normalnie paranoja emotka

a podali przyczyny braku weryfikacji emotka emotka
0 0

marta85

#5223815 Napisano: 06.06.2012 08:05:23
alaalex40 napisał(a):

emotka

Jezeli nie mieli podstaw zeby cie zweryfikowac negatywnie , to walcz! Ja mialam taka sytuacje w Mastercard, najpierw mnie poinformowali ze wygralam, odeslalam wszystko zgodnie z regulaminem, a jak zadzwonilam 2 m-ce pozniej zapytac dlaczego nikt sie ze mna nie kontatuje w celu ustalenia danych osoby towarzyszacej, to mi powiedzieli ze zweryfikowali moje zgloszenie negatywnie. Oczywiscie nie raczyli mnie o tym poinformować, ani też o mozliwosci skladania reklamacji, bo moje bilety dawno juz dali komus innemu, ale jako doświadczony konkursowicz znajacy swoje prawa reklamacje napisalam i musieli ja uznac, a i bilety sie ostatecznie znalazly. Co prawda nie 1 kat., ktore wygralam tylko 2 kat., ale zawsze. Także życze powodzenia i mam nadzieje do zobaczenia na Narodowym 8.06 emotka
0 0

Gość: nocti

#5223959 Napisano: 06.06.2012 09:14:58
Bardzo nie wkurza, ale drażni, że ludzie zapłacili po 250 zł za te koszulki, a teraz alarm, że zawierają ołów, nikiel czy związki organiczne cyny.

http://biznes.int...i-sa-trujace,1806517
0 0