Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
a od czego roaming i poczty za granicą
denira
Postów 203
Data rejestracji 30.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupy w: ITM, Biedronka, Netto, Lidl, Tesco, ABC, Delikatesy Centrum.
grandprix
Postów 869
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę w mało cywilizowanym zakątku, z zasięgiem różnie, na pocztę daleko. No trudno.
bywa, czyta, gada, ma żurki, daje rauty, na loteriach siada, flirtuje, sądzi książki, do teatru chodzi, gdzie może, nie pomoże, gdzie potrafi, szkodzi...
Gość: pola731
chcesz człowieku dobrze a ktoś nawet poprawnego kodu pocztowego nie potrafi podać
ludzie, jak robicie interesy, myślcie trochę
ciołki jedne nie potrafią nawet zweryfikować kodu z miejscowością
od czego mają bazę komputerową
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mi lepiej, startówka odnaleziona, bo z pokoju powędrowała na małych nóżkach pod kaloryfer w kuchni.
Dobrze, że koleżanka z małym synkiem była u mnie przed zagubieniem karty, bo bym jego podejrzewała o połknięcie karty.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurzyli,ale olałam to!Na szczęście już po konkursie i teraz tylko czekać na wyniki,bo może coś wpadnie
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: ati88
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wczoraj dzwoniłam na infolinię i się dowiedziałam, że moje zgłoszenie nie przeszło weryfikacji...ale nie raczyli mnie o tym nawet poinformować...na stronie też nadal jestem w laureatach....normalnie paranoja
p.s. chodzi o wedla i ich loterię...
alaalex40 i luk1990
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w sklepie trwa do dziś a urny od kilku dni już nie ma, a przedstawiciel stwierdził, że to przecież tylko kilka dni
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zmienia postać rzeczy
Ja brałam pierwszy raz w urnowym udział i póki co mam dosyć
Gość: cb656Old
KTOŚ zamiast się wściekać, może ten kod zweryfikować samodzielnie. Myślenie wskazane po obu stronach - nie tylko w biznesach
http://www.poczta-polska.pl/kody/
radzić łatwo, ale ciekawe czy Ty każdego tak... weryfikujesz
Gość: nocti
U mnie Opek dostarczał przesyłkę 3 dni bo pojechała na zły terminal. Wysyłam reklamacje z żądaniem zwrotu kosztów wysyłki.
Konkurs trwa jeszcze prawie miesiąc. Głowa do góry!!
wygrałem w styczniu jednym eskiem w DC pojedynczy bilecik na EURO
w marcu numer był w systemie i wszystko grało
tam trzeba było wysyłać SMS-y w dniu zakupu
w kwietniu wygrałem na drugi telefon podwójny bilet z ABC
i dotarł tylko ten podwójny bilet, pojedynczy wyparował
kobita na infolinii bredzi, że mam zgłoszenia wysłane jeszcze 27 marca oraz 2 z 11 kwietnia, ale z to z tego drugiego numeru, gdzie nic nie wygrałem
nikt też do mnie nie dzwonił, że mam coś dosłać, bo przecież paragony z tych dni siedzą grzecznie w albumie
ale to 2 różne telefony i nagle jakimś cudem zostały zmiksowane
syf i bajzel na kółkach
w życiu nie kupię już Carlsberga choćby złote góry dawali
a podali przyczyny braku weryfikacji
marta85
Postów 677
Data rejestracji 19.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezeli nie mieli podstaw zeby cie zweryfikowac negatywnie , to walcz! Ja mialam taka sytuacje w Mastercard, najpierw mnie poinformowali ze wygralam, odeslalam wszystko zgodnie z regulaminem, a jak zadzwonilam 2 m-ce pozniej zapytac dlaczego nikt sie ze mna nie kontatuje w celu ustalenia danych osoby towarzyszacej, to mi powiedzieli ze zweryfikowali moje zgloszenie negatywnie. Oczywiscie nie raczyli mnie o tym poinformować, ani też o mozliwosci skladania reklamacji, bo moje bilety dawno juz dali komus innemu, ale jako doświadczony konkursowicz znajacy swoje prawa reklamacje napisalam i musieli ja uznac, a i bilety sie ostatecznie znalazly. Co prawda nie 1 kat., ktore wygralam tylko 2 kat., ale zawsze. Także życze powodzenia i mam nadzieje do zobaczenia na Narodowym 8.06
Gość: nocti
http://biznes.int...i-sa-trujace,1806517