Wkurza mnie...

zarania

#5224407 Napisano: 06.06.2012 12:22:12
askaxxx napisał(a):

erotyczny spam z nr 72925 i 73925 po esach na loterie groszka (70925)
nawet w nocy budzi mnie napalona Ania i goraca Iza

mojego męża napastuje esemesowa wróżka, która chce mu miłość wywróżyć. emotka
0 0

79magda

#5224412 Napisano: 06.06.2012 12:25:35
askaxxx napisał(a):

No wiesz, w nocy mają największą ochotę
emotka emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#5224416 Napisano: 06.06.2012 12:26:53
79magda napisał(a):

askaxxx napisał(a):

emotka emotka emotka

ciemno to przyjemno emotka
0 0

Gość: pola731

#5224419 Napisano: 06.06.2012 12:28:21
pola731 napisał(a):

wkurzyłam się na swój refleks i kiepski net

dziś na poważnie wkurzyłam się na swoją głupotę ...
grałam z córką w konkursach na DD w minimini - to były czasówki - i dopiero dziś mnie olśniło ,że przecież dekoder hd z Vectry ma 30 sek opóźnienie w stosunku do tego zwykłego... se pograłam
0 0

Gość: grancias

#5224421 Napisano: 06.06.2012 12:29:01
tato999 napisał(a):

79magda napisał(a):

askaxxx napisał(a):

emotka emotka emotka

tez mnie wkurza ten spam. ale z drugiej strony dobrze, ze nie sa one od NAPALONYCH wojtkow, mackow itp. emotka bo ktos moglby byc zazdrosny emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5224432 Napisano: 06.06.2012 12:32:20
alaalex40 napisał(a):

marta85 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

no cóż- miało być oglądanie z mężem meczu otwarcia na Narodowym i ....klapa...nic nie będzie ;/
emotka
wczoraj dzwoniłam na infolinię i się dowiedziałam, że moje zgłoszenie nie przeszło weryfikacji...ale nie raczyli mnie o tym nawet poinformować...na stronie też nadal jestem w laureatach....normalnie paranoja emotka
p.s. chodzi o wedla i ich loterię...

Jezeli nie mieli podstaw zeby cie zweryfikowac negatywnie , to walcz! Ja mialam taka sytuacje w Mastercard, najpierw mnie poinformowali ze wygralam, odeslalam wszystko zgodnie z regulaminem, a jak zadzwonilam 2 m-ce pozniej zapytac dlaczego nikt sie ze mna nie kontatuje w celu ustalenia danych osoby towarzyszacej, to mi powiedzieli ze zweryfikowali moje zgloszenie negatywnie. Oczywiscie nie raczyli mnie o tym poinformować, ani też o mozliwosci skladania reklamacji, bo moje bilety dawno juz dali komus innemu, ale jako doświadczony konkursowicz znajacy swoje prawa reklamacje napisalam i musieli ja uznac, a i bilety sie ostatecznie znalazly. Co prawda nie 1 kat., ktore wygralam tylko 2 kat., ale zawsze. Także życze powodzenia i mam nadzieje do zobaczenia na Narodowym 8.06 emotka

reklamacja wysłana oczywiście- jako powód tłumaczą, że na paragonie nie było wyszczególnione że to produkty wedel...ale robiłam zakupy w tesco i jestem pewna, że był dopisek chociażby W....i mi powiedzieli ,że wysłali maila- ale przejrzałam skrzynkę wzdłuż i wszerz i nic takiego nie ma emotka zobaczymy co z tego wyjdzie ale wątpię ,że coś uda się wywalczyć .... emotka

a nie masz ksero lub skanu paragonu, żeby to sobie sprawdzić emotka

do reklamacji bardzo by się przydał
0 0

#5224441 Napisano: 06.06.2012 12:36:30
bc14 napisał(a):

wkurzają mnie piłki z Nestle bo mnie skutecznie omijają emotka

nie masz czego żałować emotka

najtańsza piłka konkursowa emotka

od 10.06 nowy konk coca coli w Biedronce i góra lepszych piłek do wzięcia
0 0

#5224446 Napisano: 06.06.2012 12:38:44
joan napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

reklamacja wysłana oczywiście- jako powód tłumaczą, że na paragonie nie było wyszczególnione że to produkty wedel...ale robiłam zakupy w tesco i jestem pewna, że był dopisek chociażby W....i mi powiedzieli ,że wysłali maila- ale przejrzałam skrzynkę wzdłuż i wszerz i nic takiego nie ma emotka zobaczymy co z tego wyjdzie ale wątpię ,że coś uda się wywalczyć .... emotka

Tesco ma jedne z najgorzej opisanych paragonów.

W konku Wedla trzeba wysłać paragon plus opakowania, jeżeli paragon nie zawiera słowa WEDEL.

to też zależy od agencji emotka

PMI nie czepiało się

4 Frame chciało opakowania, gdyby nie było nazwy producenta

ale ja akurat miałem WE, WED i WEDEL, więc było okey bez papierków

alaalex40, koniecznie poszukaj kopii paragonu
0 0

ziolko

#5224529 Napisano: 06.06.2012 01:14:55
grancias napisał(a):

tato999 napisał(a):

79magda napisał(a):

askaxxx napisał(a):

emotka emotka emotka

tez mnie wkurza ten spam. ale z drugiej strony dobrze, ze nie sa one od NAPALONYCH wojtkow, mackow itp. emotka bo ktos moglby byc zazdrosny emotka

możecie napisać lub zadzwonić

73925 SMS Centrum Technologii Mobilnych Mobiltek S.A. reklamacje@mobiltek.pl, (12) 432-68-60

z prośbą o informację, komu przekazali wasze dane (nr tel) oraz o usunięcie z ich bazy danych

macie do tego prawo zgodnie z ustawą o chronie danych osobowych emotka

LISTA Z NUMERAMI PREMIUM I KTO ZA TO ODPOWIEDZIALNY JEST DOSTÊPNA W MOJEJ STOPCE POD NR 1
MOŻECIE SOBIE J¡ ZAPISAÆ W KOMPIE, ŻEBY NIE SZUKAÆ ZA KAŻDYM RAZEM
0 0

cudaczek121

#5224576 Napisano: 06.06.2012 01:34:36
grancias napisał(a):

tato999 napisał(a):

79magda napisał(a):

askaxxx napisał(a):

emotka emotka emotka

ja wprawdzie erotycznego spamu nie dostaję,ale wkurza mnie ogólnie smsowy spam z numerów typu 7353, 7247,itp. Wczoraj o mały włos nie skasowałabym smsa o wygranej z Glamour, który przyszedł z numeru 72350, bo był wśród 4 innych smsów-spamu
emotka Boję się całkowicie zablokować jakiś numer, bo potem to już pewnie zrobię to tak skutecznie,że żaden sms- nawet o wygranej, do mnie nie dotrze,eh.
0 0

ziolko

#5224605 Napisano: 06.06.2012 01:49:23
cudaczek121 napisał(a):

ja wprawdzie erotycznego spamu nie dostaję,ale wkurza mnie ogólnie smsowy spam z numerów typu 7353, 7247,itp. Wczoraj o mały włos nie skasowałabym smsa o wygranej z Glamour, który przyszedł z numeru 72350, bo był wśród 4 innych smsów-spamu
emotka Boję się całkowicie zablokować jakiś numer, bo potem to już pewnie zrobię to tak skutecznie,że żaden sms- nawet o wygranej, do mnie nie dotrze,eh.

zapraszam do mojej stopki, link nr 1 emotka

co innego konkurs, a co innego reklamy, więc możesz pisać, żeby nie przysyłali reklam
0 0

#5224614 Napisano: 06.06.2012 02:01:30
kurka emotka że nie jestem jasnowidzem emotka emotka emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5224657 Napisano: 06.06.2012 02:29:30
wsciekly napisał(a):

kurka emotka że nie jestem jasnowidzem emotka emotka emotka emotka

rozumiem, że to dalej odnośnie biletów... Fatalny przypadek... Mają jakieś zaczepienie dla niewydania Ci biletów w regulaminach?
0 0

#5224683 Napisano: 06.06.2012 02:48:44
wiesz całe EURO RSCG i Carlsberg już na stadionach, więc niczego człowiek się nie dowie emotka

ale nie tylko dlatego się wkurzam

kurier analfabeta emotka emotka

a odbiorca swojego kodu nie pamięta i paczka wędruje sobie po Polsce a za przekierowanie każą sobie słono płacić

i z czego się tu cieszyć emotka
0 0

Gość: wera

#5224688 Napisano: 06.06.2012 02:51:40
wsciekly napisał(a):

wiesz całe EURO RSCG i Carlsberg już na stadionach, więc niczego człowiek się nie dowie emotka

a odbiorca swojego kodu nie pamięta i paczka wędruje sobie po Polsce a za przekierowanie każą sobie słono płacić

na przyszłość
emotka http://kodypocztowe.dojazd.org/
0 0

Gość: kasiawr

#5224701 Napisano: 06.06.2012 02:56:46

#5224713 Napisano: 06.06.2012 03:00:18
a co do Carlsberga to są nieźle popier***eni emotka emotka emotka emotka

od marca kilkakrotnie sprawdzałem na infolinii, czy doszło zgłoszenie z paragonem, kiedy będą słali vouchery, co z biletami...

podawałem imię, nazwisko, numer fonu i wszystko grało - byłem na liście i kazali czekać

w kwietniu wygrałem z innego telefonu w ABC (poprzednio DC)

i zaczęły się schody emotka ;wsciekly: emotka

ostatecznie z listy DC wyparowałem z chwilą wysyłki biletów

dzisiaj rano babka kręciła, że wysłałem zbyt małą liczbę paragonów, bo niby grałem jeszcze 23 marca oraz dwukrotnie 11 kwietnia

grałem w te dni, ale nie wygrałem i to z innego telefonu - z tego, który trafił do ich bazy danych z... ABC emotka

znalazłem więc nr do EURO RSCG Marketing House i dziś zadzwoniłem z Playa, bo tam mam pakiet po 5 gr na stacjonarne

z tego telefonu też wysyłałem eski, ale nic nie wpadło

w agencji jednak wyświetlił się nieszczęsny numer i znowu klops emotka emotka emotka

przed chwilą znowu zadzwonił facet z Carlsberga i insynuował mi, że wygrałem na... nr z Playa i nie wysłałem właściwego paragonu

a przecież wygrałem na nr z Heyah, zakupy kilka dni wcześniej

jak widać skutecznie chcą robić z ludzi głupa i sami wykorzystać nasze bilety

opieprzyłem gościa, że jakim cudem przez kilka miesięcy w ich bazie danych były moje dane i nr z Heyah, skoro niby wygrałem na Play

jak widać w Carlsbergu cuda się dzieją emotka

za chwilę zadzwonię z T-Mobile i okaże się, że wygrałem jednak na ten nowy numer emotka emotka emotka
0 0

#5224722 Napisano: 06.06.2012 03:02:35
wera napisał(a):

wsciekly napisał(a):

na przyszłość
emotka http://kodypocztowe.dojazd.org/

masz zwyczaj za każdym razem kody sprawdzać emotka emotka

bo ja do tej pory ufałem ludziom emotka
0 0

kalisto1986

#5224733 Napisano: 06.06.2012 03:09:08
[wsciekly ale to jest twoja wina w tym przypadku, nie carlsberga.
Wymagają tyle paragonów ile smsów zostało wysłanych i nie ma tu znaczenia czy grałeś z 1 czy 10 nr. Przez to, że w abc podałeś te same dane, mogli to zeryfikować i niestety mieli prawo sądzić, że wysłałeś za mało paragonów
0 0

79magda

#5224735 Napisano: 06.06.2012 03:09:47
wsciekly napisał(a):

masz zwyczaj za każdym razem kody sprawdzać emotka emotka

bo ja do tej pory ufałem ludziom emotka

wsciekly napisał(a):

radzić łatwo, ale ciekawe czy Ty każdego tak... weryfikujesz emotka emotka emotka

Człowieku, od rana ludzie Ci dobrze radzą, nie chcesz korzystać z rad, Twoja sprawa, ale weź się ogarnij jakoś, bo dopóki nie ma na forum możliwości wciśnięcia magicznego guzika, by ignorować Twoje posty, wszędzie jest po prostu czerwono... Naprawdę nie masz innych zajęć? Może kody posprawdzaj...

emotka
0 0