Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8881
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja tak samo się wkurzam tym konkursem
Szczęśliwych paragonów życzę
|
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po przeczytaniu artykułu jestem w ciężkim szoku
W życiu bym nie pomyślała, że te koszulki mogą mieć taki skład
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
reklamacja wysłana oczywiście- jako powód tłumaczą, że na paragonie nie było wyszczególnione że to produkty wedel...ale robiłam zakupy w tesco i jestem pewna, że był dopisek chociażby W....i mi powiedzieli ,że wysłali maila- ale przejrzałam skrzynkę wzdłuż i wszerz i nic takiego nie ma
alaalex40 i luk1990
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Tesco ma jedne z najgorzej opisanych paragonów.
W konku Wedla trzeba wysłać paragon plus opakowania, jeżeli paragon nie zawiera słowa WEDEL.
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ale ja kupowałam tylko pawełki i batoniki ww...a przecież nikt inny takich nie ma...poza tym gdybym dostałą wiadomość o negatywnej weryfikacji to może dałoby radę coś załatwić i dosłać te opakowania ale no niestety-nie raczyli mnie powiadomić a chyba powinni...;/
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Widać organizator nie zna asortymentu Wedla, eh, przecież wiadomo, że Pawełki są tylko wedlowskie.
martaxxx73
Postów 435
Data rejestracji 18.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cztery tic taci-i cztery pudła
Gość: nocti
W poprzedniej promocji Wedla (kina domowe) jak pisało np. bajeczny albo pawełek to nie chcieli opakowań...
Gość: vilemo
jak dzwoniło PMI w związku z Carrefourem - to pytałam czy wystarczy skrót WED i też powiedzieli, że wystarczy
asiakali
Postów 522
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8881
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
mnie też to wkurzaa
fryteczka
Postów 4296
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
moge ci wyslac 1-go
Gość: grancias
Ludzie mam cisnienie chyba bliskie zgonu
Pol roku temu zamykalem tam konta. No to ide zamknac konta i tam mnie powiadomo, ze musze to zobic w oddziale, gdzie otwieralem owe konta ;/ zdziwilem sie bo co w sytuacji, gdy np. otwieralem konto w Gdansku, a obecnie mieszkam w Katowicach ... mniejsza z tym.
W oddziale, gdzie otwieralem konta zamknieto mi je, zniszylem karte ... ale nie do konca bo pracownik cos spieprz ... po kilku dniach zadzwonil iprosili bym pojawil sie jeszcze raz, ale ze zmienily sie procedury to moge zamknac konta w byle jakiej placowce tego banku.
Oczywiscie wnerwiony, pojechalem do najblizszej mi placowki. Konta zamknalem poraz kolejny otrzymalem potwierdzenie zamkniecia kont. Mialem na rachunku 4 zl to podalem konto by mi je przelali.
No i tak sobie czekalem. Kase nie przelali, ale pomyslalem sobie: a walic to i tak juz nie chce miec z tym PSEUDOBANKIEM nic wspolnego to niech sobie wezma te 4 zl.
Tydzien temu przyszla mi nowa karta do bankomatu
Dzwonie na infolinie, a tam mily pan mowi, ze jedno z kont w dodatkowo platne w utrzymaniu jest nadal aktywne i mam im jeszcze kase zwrocic! Nie wiem jak ja sie powstrzymalem, ale kulturalnie zakonczylem rozmowe, bo pan byl grzeczny i powiedzial, ze sie ze mna skontaktuje, jak sie czegos dowie. No i tak mija juz tydzien i cisza. W piatek pojade i zrobie afere ;/
Kasy nigdy im nie zwroce, ba to oni przetrzymywali moje 4 zł ... poza tym moj czas tez sie jakos liczy. Oj pogadam sobie z dyrektorem banku!
Gość: bc14
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet w nocy budzi mnie napalona Ania i goraca Iza
ane123ta
Postów 184
Data rejestracji 19.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane