Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5224881 Napisano: 06.06.2012 04:06:42
1 bilet to dla mnie pikuś, ale nie pozwolę sobie robić wody z mózgu

tym bardziej, że potem według eska z Heyah układałem inne zwycięskie hasła, które poszły na inne osoby

a tu nagle niby nie ten numer wygrał

jeszcze sklerozy nie mam emotka
0 0

#5224892 Napisano: 06.06.2012 04:12:00
kalisto1986 napisał(a):

Najprostszy przykład jaki moge przedstawić :
W lutym wygrałes w danej agencji na nr 999 nagrode
w marcu w tej samej agencji wygrales nagrode na nr 888
w kwietniu tak samo w tym,że na nr 555

Łapiesz już ???

kalisto, ale ty nie łapiesz

to różne konkursy, różne sklepy i różne agencje i różne regulaminy

i na siebie podałem dane tylko 1 w DC i 1 w ABC, więc nie tutaj leży pies pogrzebany

ale sam nie życzę Ci takiej sytuacji
emotka
0 0

#5224895 Napisano: 06.06.2012 04:13:35
ilonar2301 napisał(a):

Dziwna sytuacja, bo ja bardzo dobrze odbieram EURO RSCG, podawałam te same dane na różne nr telefonów w różnych konkursach i nigdy nie było żadnych problemów, ale... to konkurs z biletami, więc w tym przypadku mogą kierować się innymi zasadami, np. jedna osoba= jeden bilet. Chociaż to chyba nie ma odzwierciedlenia w Regulaminie emotka

zgadza się 1 osoba 1 bilet

i po 1 wygranej miałem na siebie w DC i w ABC
0 0

zaczytana-pola

#5224900 Napisano: 06.06.2012 04:21:04
Ja Ciebie rozumiem, tylko skoro to wina Carlsberga, to pewnie chcieli pozbyć się powtarzających się osób na liście ogólnej ze wszystkich sklepów. I stąd taka, a nie inna sytuacja emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5224902 Napisano: 06.06.2012 04:21:06
wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

chcesz człowieku dobrze a ktoś nawet poprawnego kodu pocztowego nie potrafi podać, ludzie, jak robicie interesy, myślcie trochę

KTOŚ zamiast się wściekać, może ten kod zweryfikować samodzielnie. Myślenie wskazane po obu stronach - nie tylko w biznesach http://www.poczta-polska.pl/kody/

radzić łatwo, ale ciekawe czy Ty każdego tak... weryfikujesz

Po co się ciskasz? Właśnie, że weryfikuję, a tak!
Twój problem. Dałeś ciała i teraz niepotrzebnie się ciskasz.
W jednym wszak przyznaję ci rację: MYŚLENIE MA PRZYSZŁOŚÆ! emotka Czas zacząć emotka
0 0

#5224914 Napisano: 06.06.2012 04:28:26
kasiawr napisał(a):

Plagiaty ludków z forum.
http://www.mrozon...czekoladowym_stylu/1

http://www.pytani..._w_domu/naczynia.htm

emotka
Ale gdzie TU plagiat? Pod podanymi linkami są takie treści:

---------------------- link 1 ----------------
kawa rozpuszczalna Jacobs
mleko 3%
sos czekoladowy
czekolada mleczna w tabliczce

Przygotowujemy kawę rozpuszczalną (ja daję 1,5 łyżeczki kawy na małą filiżankę), następnie czekamy aż ostygnie i chłodzimy w lodówce. Gdy jest już zimna dodajemy do niej odrobinę mleka i wrzucamy starte na tarce 2 kostki czekolady. Uwaga-czekolada musi być przez starciem trzymana w lodówce. Wlewamy do wysokiej szklanki, spieniamy mleko i wlewamy je na górę. Podajemy z dodatkiem sosu czekoladowego. Klasyka, ale pycha!
-------------------------------------------------

------------- link 2 ----------------------------
KAWA W TOWARZYSTWIE CZEKOLADY
Kawę wlewamy do wysokiej przezroczystej szklanki, następnie dolewamy gorącego, spienionego mleka. Całość od góry polewamy syropem czekoladowym, podajemy na dużym spodeczku we wzory zrobione syropem, obowiązkowo z dużym paskiem ulubionej czekolady. To, co najlepsze na jesienne dni emotka
CYNAMONOWO-KAWOWE SZALEÑSTWO
Do kawy dodajemy cukier, cynamon i odrobinę mleka. Na wierzch nakładamy spienione gorące mleko. kawa najlepiej smakuje posypana delikatnie cynamonem w proszku i przyozdobiona laską cynamonu. Pięknie pachnie i wygląda, a w jesienne wieczory czy poranki rozgrzewa.
Z KARDAMONEM
Wprost z ekspresu wlewam do ukochanego zielonego kubka. Tak do połowy, bo resztę stanowi już moja wypróbowana mieszanka. Taak, imbir i kardamon. Po szczypcie, nie za dużej;) Imbir cudnie rozgrzeje. Jeszcze na poprawę humoru cynamonu odrobinę, troszkę cukru trzcinowego dla pomyślunku lepszego i dopełniam podgrzanym, ubitym mlekiem z łyżką śmietany kremówki.
--------------------------------------------------

Sorry, chyba ślepy jestem, ale nie widzę niczego, co zasługuje na miano plagiatu. emotka
0 0

#5224917 Napisano: 06.06.2012 04:31:17
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

chcesz człowieku dobrze a ktoś nawet poprawnego kodu pocztowego nie potrafi podać, ludzie, jak robicie interesy, myślcie trochę

KTOŚ zamiast się wściekać, może ten kod zweryfikować samodzielnie. Myślenie wskazane po obu stronach - nie tylko w biznesach http://www.poczta-polska.pl/kody/

radzić łatwo, ale ciekawe czy Ty każdego tak... weryfikujesz

Po co się ciskasz? Właśnie, że weryfikuję, a tak!
Twój problem. Dałeś ciała i teraz niepotrzebnie się ciskasz.
W jednym wszak przyznaję ci rację: MYŚLENIE MA PRZYSZŁOŚÆ! emotka Czas zacząć emotka

ja i myślenie emotka emotka emotka

żartujesz chyba emotka

tacy imbecyle nie myślą emotka
0 0

joan

#5224920 Napisano: 06.06.2012 04:33:01
cb656 - vide zdjęcia kawy.

PS: Również nie weryfikuję kodów, zakładam, że każdy wie, gdzie mieszka emotka
0 0

#5224941 Napisano: 06.06.2012 04:48:51
joan napisał(a):

....Również nie weryfikuję kodów, zakładam, że każdy wie, gdzie mieszka

Trudno. Gdy w grę wchodzi jakaś wartość materialna, którą wysyłam, to weryfikuję dostępnymi sposobami. Dzwonię (gdy trzeba), mailuję, sprawdzam sam. (nieważne, że już zapłacona, chodzi o ograniczenie wszelkich możliwych do przewidzenia kłopotów, w tym błądzenie przesyłki i jej późniejsze próby naprowadzenia na właściwą ścieżkę). No sorry. Spotkałem się już z tyloma bezmyślnymi ludźmi, że mam pewnego rodzaju doświadczenie jakie błędy można popełnić. No i oczywiście do wszystkiego dochodzi również brak podstawowej obsługi komputera, mylenie zera z literką o - to wszystko staram się brać pod uwagę. Jeśli ktoś podaje adres: Tatrzańska 2B to sprawdzam, czy jest to literka B a nie na przykład cyfra 8 i na listach przewozowych, które drukuję wprost z bazy danych, poprawiam zapis dodając myślnik 2-B, by ustrzec się przed pomyłką kuriera (który też może to 2B odczytać jako 28. Sorry, tak już mam emotka
0 0

#5224945 Napisano: 06.06.2012 04:52:07
wsciekly napisał(a):

żartujesz chyba emotka

A wiesz.... coś w tym jest! emotka
Choć odnoszę wrażenie, że zbyt surowo się oceniasz - zaraz tam imbecyl... no bez jaj!
Zawsze byłeś emocjonalny do przesady emotka i to cię poniekąd tłumaczy.. do pewnego stopnia, oczywiście emotka
0 0

joan

#5224972 Napisano: 06.06.2012 05:07:57
cb656 napisał(a):

Sorry, tak już mam emotka

Też tak mam. Ale tylko wobec obcokrajowców. Dla nich UL. KRASICKIEGO i UL. KRASIÑSKIEGO to jedno i to samo, co zrobić, trzeba czujnym być emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5225020 Napisano: 06.06.2012 05:37:09
wkurza mnie tyskie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#5225042 Napisano: 06.06.2012 05:46:13
chochliczka napisał(a):

wszystkie piwa do klopa emotka
0 0

Gość: mightyb

#5225050 Napisano: 06.06.2012 05:49:18
chochliczka napisał(a):

Mnie też emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#5225051 Napisano: 06.06.2012 05:50:30
idę na porządnego drinka a nie te sikacze emotka
0 0

#5225056 Napisano: 06.06.2012 05:53:04
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

żartujesz chyba emotka

A wiesz.... coś w tym jest! emotka
Choć odnoszę wrażenie, że zbyt surowo się oceniasz - zaraz tam imbecyl... no bez jaj!
Zawsze byłeś emocjonalny do przesady emotka i to cię poniekąd tłumaczy.. do pewnego stopnia, oczywiście emotka

nie emocjonalny, ale przemęczony
emotka emotka

robota, obrona pracy, wolontariat - na życie czasem czasu brak emotka
0 0

trimi

#5225058 Napisano: 06.06.2012 05:53:12
A mnie wkurza brak zasiegu w Częstochowie od południa. Boniek nie może się do mnie dodzwonić na pewno...
0 0

#5225061 Napisano: 06.06.2012 05:55:06
trimi napisał(a):

A mnie wkurza brak zasiegu w Częstochowie od południa. Boniek nie może się do mnie dodzwonić na pewno...

sam wypije emotka
0 0

trimi

#5225084 Napisano: 06.06.2012 06:07:49
Jak wypije, to do innych też nie podzwoni emotka
0 0

ziolko

#5225116 Napisano: 06.06.2012 06:22:58
a ja wam powiem, że nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak różne agencje.. nawet czasopisma.. prowadzą swoje bazy danych osób wygrywających

i jeśli gracie z numeru 111 na siebie, z numeru 222 np na mamę czy męża i przez przypadek kiedyś pomylicie się i zamienicie dane tam, gdzie kiedyś wcześniej wygraliście, to trafiacie na czarną listę i juz nie wygracie

bo te bazy danych co, kto, kiedy, na jaki numer, gdzie wygrał, czasami sięgają nawet 5-6 lat wstecz

to info z jednego pisma, jak sobie pogadałam z gościem

i wtedy możecie sobie wysyłać smsy na konkursy, ale nic nie wygracie

chyba, że zmienicie numer... ale i tak dane te same (jeśli nikt się nie przeprowadzał)
0 0