Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
tym bardziej, że potem według eska z Heyah układałem inne zwycięskie hasła, które poszły na inne osoby
a tu nagle niby nie ten numer wygrał
jeszcze sklerozy nie mam
kalisto, ale ty nie łapiesz
to różne konkursy, różne sklepy i różne agencje i różne regulaminy
i na siebie podałem dane tylko 1 w DC i 1 w ABC, więc nie tutaj leży pies pogrzebany
ale sam nie życzę Ci takiej sytuacji
zgadza się 1 osoba 1 bilet
i po 1 wygranej miałem na siebie w DC i w ABC
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cb656Old
Twój problem. Dałeś ciała i teraz niepotrzebnie się ciskasz.
W jednym wszak przyznaję ci rację: MYŚLENIE MA PRZYSZŁOŚÆ!
Ale gdzie TU plagiat? Pod podanymi linkami są takie treści:
---------------------- link 1 ----------------
kawa rozpuszczalna Jacobs
mleko 3%
sos czekoladowy
czekolada mleczna w tabliczce
Przygotowujemy kawę rozpuszczalną (ja daję 1,5 łyżeczki kawy na małą filiżankę), następnie czekamy aż ostygnie i chłodzimy w lodówce. Gdy jest już zimna dodajemy do niej odrobinę mleka i wrzucamy starte na tarce 2 kostki czekolady. Uwaga-czekolada musi być przez starciem trzymana w lodówce. Wlewamy do wysokiej szklanki, spieniamy mleko i wlewamy je na górę. Podajemy z dodatkiem sosu czekoladowego. Klasyka, ale pycha!
-------------------------------------------------
------------- link 2 ----------------------------
KAWA W TOWARZYSTWIE CZEKOLADY
Kawę wlewamy do wysokiej przezroczystej szklanki, następnie dolewamy gorącego, spienionego mleka. Całość od góry polewamy syropem czekoladowym, podajemy na dużym spodeczku we wzory zrobione syropem, obowiązkowo z dużym paskiem ulubionej czekolady. To, co najlepsze na jesienne dni
CYNAMONOWO-KAWOWE SZALEÑSTWO
Do kawy dodajemy cukier, cynamon i odrobinę mleka. Na wierzch nakładamy spienione gorące mleko. kawa najlepiej smakuje posypana delikatnie cynamonem w proszku i przyozdobiona laską cynamonu. Pięknie pachnie i wygląda, a w jesienne wieczory czy poranki rozgrzewa.
Z KARDAMONEM
Wprost z ekspresu wlewam do ukochanego zielonego kubka. Tak do połowy, bo resztę stanowi już moja wypróbowana mieszanka. Taak, imbir i kardamon. Po szczypcie, nie za dużej;) Imbir cudnie rozgrzeje. Jeszcze na poprawę humoru cynamonu odrobinę, troszkę cukru trzcinowego dla pomyślunku lepszego i dopełniam podgrzanym, ubitym mlekiem z łyżką śmietany kremówki.
--------------------------------------------------
Sorry, chyba ślepy jestem, ale nie widzę niczego, co zasługuje na miano plagiatu.
ja i myślenie
żartujesz chyba
tacy imbecyle nie myślą
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
PS: Również nie weryfikuję kodów, zakładam, że każdy wie, gdzie mieszka
Trudno. Gdy w grę wchodzi jakaś wartość materialna, którą wysyłam, to weryfikuję dostępnymi sposobami. Dzwonię (gdy trzeba), mailuję, sprawdzam sam. (nieważne, że już zapłacona, chodzi o ograniczenie wszelkich możliwych do przewidzenia kłopotów, w tym błądzenie przesyłki i jej późniejsze próby naprowadzenia na właściwą ścieżkę). No sorry. Spotkałem się już z tyloma bezmyślnymi ludźmi, że mam pewnego rodzaju doświadczenie jakie błędy można popełnić. No i oczywiście do wszystkiego dochodzi również brak podstawowej obsługi komputera, mylenie zera z literką o - to wszystko staram się brać pod uwagę. Jeśli ktoś podaje adres: Tatrzańska 2B to sprawdzam, czy jest to literka B a nie na przykład cyfra 8 i na listach przewozowych, które drukuję wprost z bazy danych, poprawiam zapis dodając myślnik 2-B, by ustrzec się przed pomyłką kuriera (który też może to 2B odczytać jako 28. Sorry, tak już mam
A wiesz.... coś w tym jest!
Choć odnoszę wrażenie, że zbyt surowo się oceniasz - zaraz tam imbecyl... no bez jaj!
Zawsze byłeś emocjonalny do przesady
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Też tak mam. Ale tylko wobec obcokrajowców. Dla nich UL. KRASICKIEGO i UL. KRASIÑSKIEGO to jedno i to samo, co zrobić, trzeba czujnym być
Gość: chochliczka
wszystkie piwa do klopa
Gość: mightyb
Mnie też
nie emocjonalny, ale przemęczony
robota, obrona pracy, wolontariat - na życie czasem czasu brak
trimi
Postów 89
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sam wypije
trimi
Postów 89
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeśli gracie z numeru 111 na siebie, z numeru 222 np na mamę czy męża i przez przypadek kiedyś pomylicie się i zamienicie dane tam, gdzie kiedyś wcześniej wygraliście, to trafiacie na czarną listę i juz nie wygracie
bo te bazy danych co, kto, kiedy, na jaki numer, gdzie wygrał, czasami sięgają nawet 5-6 lat wstecz
to info z jednego pisma, jak sobie pogadałam z gościem
i wtedy możecie sobie wysyłać smsy na konkursy, ale nic nie wygracie
chyba, że zmienicie numer... ale i tak dane te same (jeśli nikt się nie przeprowadzał)