Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
chętnie wcisnąłbym guzik z Twoim avkiem, bo , królowo, tylko Ty masz problemy i tylko Ty masz prawo do życia
zgodnie z regulaminem nie mieli prawa, bo w DC wysyłało się zgłoszenia w dniu zakupu
zawsze gram 1 paragon, 1 fon, 1 zgłoszenie
jeśli 31 stycznia grałem tylko z 1 telefonu, jakim cudem mam wysłać jakieś inne paragony
choćby z innych dni
nie moja wina, ale szukanie dziury w całym i obawiam się, że wiele osób w ten sposób kantują
ale jeśli będziemy napadać na siebie i nie zewrzemy szeregów, nic nie zwojujemy
jeśli są osoby w podobnej sytuacji, niech wrzucą info na PW
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A regulaminie było napisane, że masz wysłać tylko 1 paragon ?
Co z tego, że wysyłało się w dniu zakupu - to nie ma nic do rzeczy.
Mogą weryfikować wszystkie nr z jakich grałeś, jeśli maja podstawy sądzić, że tak bylo - a sam dałeś im do tego dowód.
Nikt na ciebie nie napada, tylko staram Ci sie wytłumaczyć, że to ty popełniłeś błąd, a oni go wykryli.
Skoro tak dobrze znasz wszystkie agencje- co niejednokrotnie pisałeś powinieneś zdawać sobie sprawę, że porównują nawet bardzo stare konkursy w jakich brałeś udział i to nie tylko z aktualnych nr.
To jest tylko moje wyłączne zdanie bez napaści na ciebie, dałeś plame i moim zdaniem nic nie zwojujesz
mariwanna
Postów 1561
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
niestety, to nie jedyny przypadek.
nie lubię plagiatorów!!!!
https://www.obiadgotowy.pl/
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z innego wyslałeś dodatkowo
Jaaa poczytaj ze zrozumieniem
Najprostszy przykład jaki moge przedstawić :
W lutym wygrałes w danej agencji na nr 999 nagrode
w marcu w tej samej agencji wygrales nagrode na nr 888
w kwietniu tak samo w tym,że na nr 555
w maju wysłałeś na konkurs smsy z nr 555,999 i 888 wygraleś tylko na nr 555, ale mają prawo od Ciebie zarządać 3 paragonów, bo mają w bazie, że pozostałe nr należą do Ciebie.
Teoretycznie w tym przypadku mógłbyś się kłócić, ale w sytuacji jaką ty masz nie masz już tej możliwości, bo jest to w tym samym czasie.
Proste grałeś w dc na kilka nr, wygrałeś na jednym - podałeś swoje dane, u tego samego organizatora wygraleś w innym konkursie na nr z którym w dc zaliczyłeś pudła i tez podaleś swoje dane - więc po przeanalizowaniu twoich danych w bazie wyszło im, że w dc za mało paragonów odesłałeś i mieli co do tego racje.
Łapiesz już ???
w DC jest nawet, że z tego samego numeru telefonu komórkowego zgłoszenia mogą być wysyłane przez nieograniczoną liczbę uczestników, z których każdy identyfikowany jest innymi danymi osobowymi (imię, nazwisko, adres zamieszkania)
więc nie tędy droga
jeden bilet mogę przeżałować, ale nerwów nie odpuszczę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mogło kilka osób wysłać z danego nr smsy, ale tak czy siak musiałyby wysłac tyle paragonów ile smsów.
A nie muszą pisać, że identyfikują po nr, mówie jak jest i nie jest to tajemnicą, bo takie identyfikację są od dawna - TY to powinieneś wiedziec
Rób jak chcesz, ja już więcej nie będe tłumaczyć, bo widzę, że się nie da ....
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak mial oddać, skoro wygrał na niego później ?
Tak można się bronić, po upływie jakiegos czasu, ale nie jak tutaj najpierw wysyłam z tych nr na dc, a później na abc i podał te same dane - nie inne.
Co innego jakby były inne dane, ale są te same
Gość: kamila10001
Mnie też omijają
a zwłaszcza tworzenie jakichś podejrzanych baz danych
Ty bowiem możesz w każdej chwili przekazać nr innej osobie lub z niego zrezygnować i trafi on po jakimś czasie do innej osoby, która przez Ciebie będzie miała problemy konkursowe, bo automatycznie będzie dyskwalifikowana
jeśli pozwolimy na takie praktyki, niebawem nie będzie normalnych konkursów
i mnie nie chodzi już o to, ile esków wysłałem i z jakich fonów, bo do każdego zgłoszenia miałem uczciwie paragon i jakby ktoś mnie poinformował o potrzebnie ich przesłania, zrobiłbym to natychmiast
chodzi o to, że na siłę szukają w dziury w całym i wmawiają człowiekowi, że wygrał z... innego numeru, innego dnia i dostarczył paragon ze złą datą
dzisiaj już informowano mnie dwukrotnie - najpierw że ta wygrana byłą z T-Mobile, które trafiło w ABC, drugi raz z Playa, z którego dzwoniłem z reklamacją, a nie nieszczęsnej Heyah
rozumiesz teraz w czym rzecz ?????
ale numer, który wygrał w ABC, kupiłem 2 miesiące po wygranej w DC, więc nie brał on udziału w konkursie w czasie, gdy wysyłałem SMS ze zwycięskiego numeru w DC
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i się myle - może ktoś kto zna polityke agencji dodatkowo się wypowie, ale na moje oko sam sobie strzeliłes w kolano podając te same dane na nr w których grałeś w tym samym konkursie.
ps
jeśli kupiłeś nr z abc później, to może źle zrozumiałam, że z niego tez grałeś w dc
wiem, ale nie toleruje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie czaje, to kupiłeś ten nr 2 miesiące wcześniej czy nie ???
Podtrzymuje swoje zdanie i jak dla mnie gubisz się chyba ...
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pod koniec stycznia wygrałem z Heyah jednym eskiem w DC i zgłoszenie było w ich bazie pozytywnie zweryfikowane (infolinia z marca)
jakoś 2 miesiące później aktywowałem nowy starter w T-Mobile i od razu wygrana w ABC (kwiecień)
SMS na DC poszedł z tego numeru w ostatnich dniach konkursu - 28 lub 29.04 i nic nie wygrał
jeszcze w ubiegłym tygodniu w bazie danych Carlsberga miałem bilety i z DC i z ABC i wszystko grało - info z infolinii
nagle w trakcie wysyłki biletów coś się dzieje
najpierw twierdzą, że wygrałem na.. T-Mobile to samo co z ABC, ale jakim cudem skoro to nowy numer
potem twierdzą, że wygrana padła na Play, z którego dzwoniłem z reklamacją i numer im się wyświetlił
jakim cudem więc przez kilka miesięcy byłem w bazie danych z nr z Heyah
ale widzę, że na forum to konkursowicze są be, a agencje święte
niech tak zostanie i krzyż Wam na drogę
P.S. i chcę przypomnieć, że ja nie gram bez paragonów, żebym nie miał co odesłać do agencji
a opisuję mechanizm całego przekrętu, bo zapewne jest nas więcej
Heyah numer stary
T- Mobile nowy aktywowany w marcu
ale tutaj problem powstał nie w EURO RSCG, ale w Carlsbergu