Wkurza mnie...

notta

#5226213 Napisano: 07.06.2012 05:51:12
wkurza mnie ból głowy chyba na pogodę emotka
0 0

jomajd86

#5226219 Napisano: 07.06.2012 05:54:50
to, że wszędzie gdzie nie spojrzę euro euro euro... normalnie niech to się już skończy bo zwariować można...
0 0

malenka89

#5226220 Napisano: 07.06.2012 05:54:57
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie moja siostra.Poprosiła mnie,żebym jej towarzyszyła,bo miała dziś odbierać swojego buldoga francuskiego z Torunia-prawie 4 godziny z Wrocka w 1 stronę.Umówiła się z babką na przekazanie pieska pod nieczynnym dziś toruńskim Lidlem.Ok, pogadały z 15 minut i zabrałyśmy suczkę do domu.Jeszcze wczoraj mnie zapewniała,że chociaż z godzinę będziemy w tym Toruniu i trochę się przespacerujemy.Na miejscu stwierdziła,że nie będzie się przechadzać z małym dzieckiem i nowym psem po Toruniu i jeszcze pożyczyła ode mnie kasę na benzynę z Długołęki tam i z powrotem emotka Jestem rozżalona,bo nie po to jadę prawie 4 godziny autem,aby w 15 minut załatwić sprawę i wracać, no i jeszcze płacić za benzynę bo pies był za drogi i zabrakło jej kasy emotka

oj tam, przecież to siostra, nie obca osoba - kasę pewnie odda emotka

a co do spaceru to mogłyście najpierw pojechać pozwiedzać (umówić się na odbiór pieska na późniejszą godzinę) emotka i nie byłoby problemu emotka
0 0

sydariameki

#5226222 Napisano: 07.06.2012 05:56:35
joasia4786 napisał(a):

to, że wszędzie gdzie nie spojrzę euro euro euro... normalnie niech to się już skończy bo zwariować można...

koko koko za miesiące będzie już spoko emotka

wkurza mnie,że nie znalazłam dziś ani 1 grzyba w lesie. Ale za to spacer był miły emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5226227 Napisano: 07.06.2012 05:58:34
awi napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a startery teraz za friko,

Możesz podać link?
(chce mi się szukać ale nie mogę znaleźć...)
emotka

zerknij do topu DARMOWE minuty i startery

tam jest wszystko

a ja bazuje na starterach dołączanych do czasopism
ostatnio były w Avanti, Komputer Świecie, Auto Świecie...

zazwyczaj w DARMOWYCH jest wtedy info - trzeba śledzić na bieżąco

potem ma się zapas kart
0 0

malenka89

#5226231 Napisano: 07.06.2012 06:00:36
wsciekly napisał(a):

awi napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Możesz podać link?
emotka

tam jest wszystko

potem ma się zapas kart

no tak, ale wtedy to one nie są tak całkiem darmowe emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5226242 Napisano: 07.06.2012 06:11:11
malenka89, gazeta ze starterem jest w normalnej cenie a są ludzie, którzy je systematycznie kupują

ja zazwyczaj dostaję od znajomych niepotrzebne startery

ale trzeba wiedzieć, ze zazwyczaj są to puste karty lub na koncie jest złotówka

w ubiegłym roku zamawiałem darmowe startowki z Playa i Orange
wszystko jest na stronach i w topie DARMOWE...

teraz podobno startery rozdaje jeszcze Heyah i Plus, ale ja mam zapas, więc nie zamawiam
0 0

Gość: awi

#5226253 Napisano: 07.06.2012 06:20:46
wsciekly napisał(a):

awi napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Możesz podać link?
emotka

tam jest wszystko

potem ma się zapas kart

dzięki
0 0

Gość: cb656Old

#5226276 Napisano: 07.06.2012 06:33:47
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie moja siostra. ....Jestem rozżalona,bo nie po to jadę prawie 4 godziny autem,aby w 15 minut załatwić sprawę i wracać, no i jeszcze płacić za benzynę bo pies był za drogi i zabrakło jej kasy emotka

Cóż... rodziny się nie wybiera - i podobno z rodziną najlepiej wychodzi się tylko na zdjęciu. Popatrz na to z innej strony - to wydarzenie jest dla ciebie cenne, bo niesie pewną wiedzę, którą później możesz wykorzystać.
(czytaj: ponownie dać się namówić na podobny wypad,
ale... JUŻ NIE BÊDZIE ZASKOCZENIA emotka )
0 0

pioge7

#5226355 Napisano: 07.06.2012 07:27:45
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie Aśka i Jan w M jak miłość emotka ale ich nie lubię emotka emotka emotka

Ty oglądasz tasiemce?? Jak denerwują Cie,to nie oglądaj emotka

oglądam oglądam emotka jakoś mnie wciągnęło, wszytsko było by ok, gdyby nie Aśka i Jan, ale mam 2,5 miesiąca żeby odpocząć od nich emotka
0 0

Gość: pola731

#5226378 Napisano: 07.06.2012 07:38:29
cb656 napisał(a):

Cóż... rodziny się nie wybiera - i podobno z rodziną najlepiej wychodzi się tylko na zdjęciu... emotka

ja dodam ,że na zdjęciu - owszem - pod warunkiem, że nie jesteś fotografem - wtedy wszyscy chcą sesję , zdjęcia , album i oprawę za free , nie mówiąc już o tym ,że na żadnym weselu czy imprezie rodzinnej nie jesteś w charakterze gościa tylko w pracy...na którą jesteś zaproszony
0 0

olunka

#5226430 Napisano: 07.06.2012 08:13:25
pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie Aśka i Jan w M jak miłość emotka ale ich nie lubię emotka emotka emotka

Ty oglądasz tasiemce?? Jak denerwują Cie,to nie oglądaj emotka

oglądam oglądam emotka jakoś mnie wciągnęło, wszytsko było by ok, gdyby nie Aśka i Jan, ale mam 2,5 miesiąca żeby odpocząć od nich emotka

o widzę,że bratnia dusza, czasem się zastanawiam czyja to córka(siostra,wnuczka, kochanka itp) ta Aśka bo to nie jest mozliwe żeby z castingu emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5226439 Napisano: 07.06.2012 08:17:33
pola731 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Cóż... rodziny się nie wybiera - i podobno z rodziną najlepiej wychodzi się tylko na zdjęciu... emotka

dodam, że na zdjęciu - owszem - pod warunkiem, że nie jesteś fotografem - wtedy wszyscy chcą (wszystko) za free...

emotka
A to akurat przećwiczyłem wielokrotnie emotka
Co racja, to racja emotka
0 0

Gość: pola731

#5226448 Napisano: 07.06.2012 08:19:22
cb656 napisał(a):

pola731 napisał(a):

cb656 napisał(a):

dodam, że na zdjęciu - owszem - pod warunkiem, że nie jesteś fotografem - wtedy wszyscy chcą (wszystko) za free...

emotka
A to akurat przećwiczyłem wielokrotnie emotka
Co racja, to racja emotka

my niestety też
0 0

Gość: kamila10001

#5227060 Napisano: 08.06.2012 10:52:15
Wkurza mnie mama emotka Ja mieszkam na górze, a mama na dole. Mamy wspólną kuchnię i łazienkę i chyba zbyt często się widujemy. Zaplanowała sobie obcinanie żywopłotu ( oczywiście mną),ja nie chciałam bo jestem zmęczona, odkurzałam, wycierałam podłogi i jeszcze mnie korzonki bolą i zła chodzi i mnie wnerwia. Chyba musiałabym wyjechać gdzieś na dłużej to doceniłaby to co ma emotka
0 0

ziolko

#5227069 Napisano: 08.06.2012 10:56:45
kamila10001 napisał(a):

Wkurza mnie mama emotka Ja mieszkam na górze, a mama na dole. Mamy wspólną kuchnię i łazienkę i chyba zbyt często się widujemy. Zaplanowała sobie obcinanie żywopłotu ( oczywiście mną),ja nie chciałam bo jestem zmęczona, odkurzałam, wycierałam podłogi i jeszcze mnie korzonki bolą i zła chodzi i mnie wnerwia. Chyba musiałabym wyjechać gdzieś na dłużej to doceniłaby to co ma emotka

moja doceniła emotka jak się wyprowadziłam emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5227079 Napisano: 08.06.2012 11:03:35
ziolko napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

moja doceniła emotka jak się wyprowadziłam emotka

Tak to jest, brat jak wpadnie raz na jakiś czas to jest dobry syneczek mamusi emotka
0 0

Gość: awi

#5227319 Napisano: 08.06.2012 01:11:28
joan napisał(a):

ostatnio miałam małe zamieszanie i jednego numeru w jednym konkursie wygrałam 2x na różne dane. Zaryzykowałam, gdy zadzwonili drugi raz, bo nagroda była tego warta; wszystko już w domu. Ale z kwartał o mnie nie usłyszą emotka

Twoja stopka:
To, CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Ważne jest tylko JAK. emotka
0 0

efelinkaaa

#5227559 Napisano: 08.06.2012 03:49:03
Wkurza mnie wystawa antyaborcyjna w moim mieście.. Rozumiem ideę, ale po co ustawiać te wszystkie drastyczne obrazy w środku miasta a dokładnie w miejscu tak bardzo często uczęszczanym przez rodziców z dziećmi??

Właśnie wróciłam z synkiem ze spaceru i jestem w szoku.. emotka
0 0

Gość: annaszura

#5227587 Napisano: 08.06.2012 04:24:25
efelinkaaa napisał(a):

Wkurza mnie wystawa antyaborcyjna w moim mieście.. Rozumiem ideę, ale po co ustawiać te wszystkie drastyczne obrazy w środku miasta a dokładnie w miejscu tak bardzo często uczęszczanym przez rodziców z dziećmi??

Właśnie wróciłam z synkiem ze spaceru i jestem w szoku.. emotka

W Nowym Sączu też to jakiś czas temu było, omineliśmy z mężem dużym łukiem bo jak małym dzieciom tłumaczyć coś takiego?
0 0