Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Gość: wsciekly
w starym budownictwie są kable aluminiowe, nowy sprzęt bazuje na miedzi
złe połączenie miedzi z aluminium powoduje topienie styków i przerwy w dopływie energii
pierwszym objawem, że coś nie gra są błyskawicznie przepalające się żarówki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Dzięki
Gość: czarnygreg
A teraz jeszcze burza,niechby padało, to nie! Ledwo ledwo, a wieje koszmarnie! Nienawidzę takiego wiatru,okna pozamykane,siedzę i kisne
Będę jak zsiadle mleko
jeżeli masz próbnik z neonówką, będzie on świecił w obydwu dziurkach - z tym że w jednej jaśniej
dopiero próbnik z żaróweczka może być pomocny
najwidoczniej nie masz zera lub dochodzi do przegrzania przewodów
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perliczki podobno tym wrzaskiem odstraszają myszy i szczury, więc nie ma tego złego... pogodę też mam podobną - z każdej strony grzmi, a burzy nie ma. mam wrażenie, że się duszę.
poza pogodą wkurzają mnie finanse, które uniemożliwiają mi udział w kilku konkursach
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Sinic u mnie nie ma, ale i tak nikogo nie kusiło żeby się wykąpać...
Poza tym wkurza mnie ciągły brak pieniędzy, jak już myślałam, że w tym miesiącu uda się wyjść na prostą, to nowe wydatki się pojawiły i zdechło. No i ZUS...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: czarnygreg
Dobrze ze nie śmierdzi,na razie....
madzia34
Postów 1742
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
pioge7
Postów 8460
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No i naprawione, jak cudownie mieć prąd... Kuzyn pogrzebał, powiedział, że mam praktycznie instalację do wymiany, obszedł jakoś uszkodzone coś tam i póki co działa. Dzięki wszystkim za wsparcie duchowe
umów się z właścicielką, że w zamian za zwolnienie z czynszu przez jakiś okres, zrobisz nową instalację
kable możesz kupić sama w markecie budowlanym (koniecznie czwórka lub piątka - chodzi o grubość), zapłacisz tylko za robotę
elektrycy często zakładają trójki i po kilku latach diabli biorą cienkie kabelki
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
jola29k
Postów 2321
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedziemy trasą na której rozpoczęty jest remont drogi, przez co, co jakiś czas są postawione słupki, które trzeba ominąć, pierwsza sytuacja - taksówkarz, chyba śpieszył się do nagłego przypadku nagle próbował ominąć takowy słupek i dużo nam nie brakowało do czołówki
Wjechaliśmy na ulice, gdzie pas na którym my jechaliśmy jest ok, natomiast drugi pas ma przeszkody tzn co 10 metrów są słupy pozostałe po pkp, które trzeba omijać. Normalnie kierowcy czekają, aż pas po którym my jechaliśmy będzie wolny i wymijają, ale nieee musiał znaleźć się geniusz który wymijał w momencie kiedy się zrównaliśmy
Niby nic wielkiego ( przy tym huku myślałam, że przynajmniej drzwi będą wgniecione) ... po lusterku i rysy na lakierze, ale duży kawałek lusterka wystrzelił prosto w fotelik synka - całe szczęście między nózkami, część na mamuśkę moją - dobrze, że nic im się nie stało.
Pominę już brak dokumentów gościa i dwukrotne spisywanie oświadczeń
No trafia mnie coś dzisiaj, chyba to nie mój dzień
Gość: wall.e
http://demotywato...859718/Walczmy-razem
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12