Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też szlag trafia na takich cwaniaków, chętnie bym ich obdarła ze skóry, ale cóż... oni są ważniejsi, mają lepsze auta, ale za to mózgi do wymiany
przez takich idiotów jazda jest coraz bardziej stresująca i niebezpieczna
a wyprzedzanie korzystając przy okazji z pasa do lewoskrętu to standard, tak jak skręcanie w prawo na czerwonym, w dodatku korzystając z pasa środkowego, bo JEMU się spieszy.
I co najgorsze, najczęściej postępują tak faceci w wieku do mniej więcej 40 lat
jakoś jeszcze nie widziałam baby, która dostawałaby białej gorączki tylko dlatego, że ktoś ją wyprzedził gorszym autem.
Ja dostaję białej gorączki, jak taki pacan jedzie tak jak napisałam wyżej, albo piesi, którzy włażą pod koła w miejscach do tego nie przeznaczonych, bo myślą, że auto jadące nawet 40 km/h zatrzyma się w miejscu.
Albo idzie taka święta krowa krokiem spacerowym przez pasy, wcześniej nie upewni się czy coś nie jedzie, przy okazji gada przez telefon i z rozanieloną miną urządza pochody zebrowe
kurdee.... pasy to nie miejsce do spacerów!!
często mam ochotę wyjść i pogonić taką świętą krowę przykładając jej kopniaka w dolną część ciała
i wkurzam się, że sama jak przechodzę, to staram się iść szybko, żeby nie blokować drogi.
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my byliśmy wczoraj na festynie. ja musiałam się wrócić po ubranka młodego do auta i zaczepił mnie gościu..jechał audicą zupełnie pijany. byłam w szoku.
Spisałam numery i zadzwoniliśmy na policję. zaraz przyjechała..razem z lawetą..wolę nie myśleć jak to sie mogło kończyć.
wkurza mnie to okropnie...on byl taki pijany
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no trafia mnie, jak ktoś taki buja się po mieście i blokuje ruch, zaś na obwodnicy, gdzie jest 70 km on jedzie 35-40...
masakra
- zakręty bierze na jedynce
- na skrzyżowaniu skręcanie w lewo - mur beton tylko on zjedzie, bo będzie miał okazji 5, ale nie skorzysta
- nie zjedzie do lewej krawędzi jezdni podczas skręcania w lewo, tylko do prawej...
i jak później taki ktoś jakimś cudem zda prawo jazdy za n-tym razem, to stanowi zagrożenie na drodze
dodam, że sama uczyłam się jeździć, nie umiałam nic kompletnie przed nauką jazdy, a na pewno nie jeździłam jak na spacerze....
Klaudia - BARDZO DOBRZE zrobiłaś, tępić pijusów
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ostatnio wbiegły mi tuż przed maskę dzieci z deskorolką, na szczęście jechałam powoli, bo była słaba widoczność. Zatrąbiłam na nie, ile pary w titku, żeby im się w głowach zakodowało, że nie można wskakiwać na jezdnię, a one... krzyknęły głośno PRZEPRASZAM!
PS: Najlepiej na rozładowanie napięcia drogowego działa przepuszczenie starszego pana, on zawsze się ukłoni, podziękuje, pomacha ręką
A co do świrusów na drodze, to niestety pełno ich
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i też często kogoś wpuszczam, jak mam taką możliwość
a wczoraj widziałam, jak na ruchliwym skrzyżowaniu facet w ciężarówce zawracał... na zakazie skrętu w lewo i zawracania
a jakieś 200 m dalej mógł spokojnie zawrócić.. to nie, bo po co?
i jeszcze dodam gwiazdy jadące pędem na czerwonym, bo to takie dojrzałe zielone
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emanuela my nie byliśmy spokojni, wiesz jacy jesteśmy
Jak emocje opadły i podjechaliśmy do gościa po dokumenty i ponowne wypisanie oświadczenia, sam przyznał się, że w ciagu tygodnia miał 3 stłuczki z jego winy
Szkoda gadać, ma facet szczęście, że nic poważniejszego nie stało się nam, ani, że auto nie uszkodził, bo bym go chyba rozniosła
tereniagno
Postów 5301
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to, że w kinach je się popcorn.
Jakby nie można było wytrzymać 1,5 godziny bez ciamkania, mlaskania, żucia, chrupania i innych odgłosów towarzyszących jedzeniu.
Genialnie zagłuszają film.
Pewno dlatego głośność jest ustawiana coraz wyżej, żeby zagłuszyć mlaskanie.
W dodatku w trakcie upałów, jak jest seans za seansem, nie wywietrzone do końca, ten wszechobecny smród prażonej kukurydzy jest nie do wytrzymania. Tapicerka foteli jest nim wręcz przesiąknięta.
Do tego dochodzą perfumy, bo niektórzy zleją się nimi z przesadą.
I to wszystko daje mieszankę piorunującą.
I gdzie polityka prozdrowotna?? przecież popcorn jest kaloryczny!! do tego coca cola...
a później dziwić się, że dzieciaki muszą ciągle coś jeść podczas oglądania filmów
i społeczeństwo tyje
dlatego rzadko chodzę do kina - wolę w spokoju w domu obejrzeć, bez kukurydzy i tak głośno jak chcę
(chyba się starzeję...)
Gość: tato999
oj chyba naprawdę się starzejesz
jak kino to i pop corn
niekoniecznie coca cola może być woda
a jak film wciągający to i odgłosów chrupania nie słychać (bynajmniej ja nie słyszę)
a jeśli chodzi o politykę prozdrowotną to przecież Państwo nie ma prawa zabronić sprzedawania coli i pop cornu
zresztą każdy je co chce i każdy powinien wyrobić sobie swoją politykę prozdrowotną żeby nie tyć
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kukurydza przyszła zza granicy, bo przecież widać na filmach, że tam już dawno była
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Co do popcornu, czasem mam wrażenie, że ludziom w ciemności odbija i zachowują się, jak bydło, cała podłoga sali uwalona popcornem
Gość: czarnygreg
ale teraz w kinie często pustki, więc można się przesiąść po pewnym czasie,
swoja drogą nie wiem co w ludzi wstępuje z tym popcornem mój mąz i syn też muszą miamleć to podczas seanu mimo że na codzień nie jadamy
Gość: tato999
a ja jem i w domu i w kinie także nie mam fenomenu popcornu tylko wtedy kiedy siedzę przed duzym ekranem
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Gość: dianek
jakiś czas temu zapytałam mojego pięcioletniego (!) kuzyna
- Kacper, dlaczego ty tak bardzo lubisz chodzić co tydzień na te mecze piłki ręcznej z tatą, skoro zupełnie (ale tak na prawdę zupełnie) nie interesujesz się sportem?
- Ciocia, bo tam jest popkorn i panienki ! (!!!!)
najpierw zgłupiałam i nie wiedziałam co po wiedzieć, na szczęście tata Kacpra zaraz mi wyjaśnił, że popkorn jak popkorn, a z tymi panienkami to o czirliderki mu chodziło - uwielbia jak tańczą z kolorowymi pomponami
więc wiesz... chyba po prostu się zestarzałaś - czas sobie dorobić jakegoś fana ciamkania popkornu żeby uzupełnić lukę w społeczeństwie po tobie
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UPS
dzisiaj dostałam odrzucenie reklamacji, to tylko 20 zł, ale powiedziałam, że im tego nie zapłacę... mogą się nawet ze mną sądzić.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jak tylko moge unikam zapelnionych sal
wole przeczekac i isc na film po dluzszym czasie od premiery
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Nic dodać, nic ująć!
Efekty popcornowe dla mojej rodziny są na tyle porażające, że mąż jak mu proponuję film, pyta się czy mam zamiar iść do multikina, czy do normalnego kina (tam jakoś mniej źrą)
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...