Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
kup sobie calcium allerge duo
Gość: iskierka
Właśnie taki z tamtych czasów
Dzięki za info na allegro
Gość: kasia89tn
Swego czasu pracowałam w call center i tam powtarzali nam, że kody się zmieniają i możliwe, że ktoś w dowodzie ma stary, bo urzędy nie zawsze zwracają na to uwagę. W takiej sytuacji trzeba było na paczce podawać kod adresata dostępny w bazie kodów (przypisany do ulicy), a nie ten który jest w dowodzie.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiakali
Postów 522
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Finał był taki, że miły Pan podał mi aders online i tam wpłaciłam i potraktował jako zakup na all
okazało się, że na allegro kosztuje to 49,99zł, a poprzez stronę 45zł
Czyli nie ma tego złego, ale w pewnym momencie się załamałam, bo potrzebowałam natyuchmiast załadować konto i udało się, a i 5zł mam
Gość: katrin22
albo w sypialni było za gorąco, można to dwuznacznie zrozumieć.
Gość: awi
Tak, zagalopowałam się, szkoda że czas na edycję posta jest taki krótki
cudaczek121
Postów 6828
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem absolwentką prawa i z tego, co mi wiadomo istnieje w kodeksie pracy jak urlop na żądanie.Z tego co wiem można wziąć 4 takie dni pod rząd i poinformować o tym pracodawcę telefonicznie w dniu, w którym planuje się taki urlop, więc Twój mąż nie złamał prawa
Wkurza mnie to,że moja koleżanka jest taka niesłowna
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypełniłam, daję mu a on ani dziękuję ani nic... Grr.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jessu jak słyszę takie coś to mnie krew zalewa. takie traktowanie ludzi..brak słów.
Dobrze,że mąż zmienia pracę,ale zawsze jest możliwość do zgłoszenia takich poczynań do Państwowej Inspekcji Pracy jakby inne metody nie działały.
Gość: awi
baxter
Postów 2788
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestes sama, jest nas wiecej
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
O tak, chyba trzeba na terapię pójść
Dobranoc.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobimy listę chętnych, wynajmiemy salę i zaprosimy jakiegoś super psychoterapeutę, a potem szybko do domku zaglądnąć co się w tym czasie działo na forum
Dobranoc
Gość: gracet
witajcie w klubie
może terapia online a w tle e-konkursy
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Dużo więcej
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: emilka1705
czas który spędzam na forum niestety nie przelicza się na ilość konkursów w których biorę udział a na nagrody to już wogóle
Gość: wsciekly
pewnie mu w... oko wpadlas i biedak stara się zwrócić Twoją uwagę
Gość: czarna2318
Bardzo dużo